הייתי במחנה קיץ ובטורנטו ומונטראול
ב בואר New member 29/1/04 #64 ../images/Emo3.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif הייתי במחנה קיץ ובטורנטו ומונטראול
פ פיטה בראד New member 30/1/04 #67 איך קוראים למחנה?../images/Emo105.gif אני גם הייתי במחנה קיץ! באונטריו ליד עיירה קטנה ולא מוכרת בשם קלוין (hick town!) למחנה שלי קוראים: camp Gesher והתנועה זה הבונים דרור (תנועת אחים של הנוער העובד)
איך קוראים למחנה?../images/Emo105.gif אני גם הייתי במחנה קיץ! באונטריו ליד עיירה קטנה ולא מוכרת בשם קלוין (hick town!) למחנה שלי קוראים: camp Gesher והתנועה זה הבונים דרור (תנועת אחים של הנוער העובד)
ב בואר New member 30/1/04 #68 camp ../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif camp bnai brit (CBB) montrall
F fushi e New member 29/1/04 #65 חח לוידעת../images/Emo95.gif מה היה צבע הדם?! חחח סתם לומשנה זה חולני
ב בואר New member 29/1/04 #60 הודעה../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif בשל מחסור בשאלות, ובשל העובדה שאני לא יודעת על מה אני אסרב לענות, אני פורשת... כי אני לא חושבת שאכנע.. אם מתחשק למישהו, אתם תמיד מוזמנים לשאול אותי הכל...
הודעה../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif בשל מחסור בשאלות, ובשל העובדה שאני לא יודעת על מה אני אסרב לענות, אני פורשת... כי אני לא חושבת שאכנע.. אם מתחשק למישהו, אתם תמיד מוזמנים לשאול אותי הכל...