אנשים טובים, עיזרו לבחור מסכן

python 4

New member
אנשים טובים, עיזרו לבחור מסכן

שהפסיד את הפרק היום ויפסיד גם את הפרק מחר בגלל מחויבויות מטופשות כמו תואר שני (ומתי שם בטכניון כבר יבינו שצפייה באופרות סבון היא חשובה ביותר ומועילה לעתידי יותר מאיזו עבודת מאסטר מטופשת?) ציפיתי להגיע הביתה ולקרוא את המגילות שלכם, אך אבוי - לא מגילה, לא סיכום, לא שום דבר! נו נו נו. צ'רמד אייכה? שחר? שטוזית? מרי? מישהו? אז מה קרה *בסוף* עם ניקי ובראד? היתה השתרללות? היו נקיפות מצפון? יהיה ילד עוד 9 חודשים? ובילי - החליט לבלות את סעודת החג בלי חולצה? והשפם - המטוס שלו התרסק שוב בדרך לניו מכסיקו? אל תגידו לי שהוא ניצל גם הפעם! איזה מין טנקסגיווינג זה!

Charmed24

New member
the aftermath

בדייטיימז אין ממש סיום עונה, אבל תמיד בחגים הם משתדלים לעשות מין cliffhanger כזה, היה לנו את בילי הלוגם בחשאי מהטיפה המרה, אוליביה המתמוטטת על רצפת הסלון, וכמובן ניקי ובראד בדרכם למיטה (אם נוסיף לזה גם את קול וגם גרייס שעזבו, אז ממש כמו סיום עונה קלאסי) וכמו בלכ פרק תחילת עונה, יש את ה-aftermath. ניקי התעוררה לצידו של בראד, התלבשה מהר, אמרה לו שזו הייתה טעות איומה, ומיהרה להתסלק מהלודג', לא לפני שהוא דפק לה צרפתית. הוא מצידו בטוח שזו הצלחה, ואפילו השתחצן באוזניי אשלי, שהיום זה יום המזל שלו. ויקטוריה החטטנית יודעת שהיא ישנה בלודג', ומכינה לה חקירת שתי וערב. ניקולס מוציא קיטור על ראיין, על כך שויקטור מינה אותו כממלא מקום בזמן העדרו. אשלי ממשיכה לפנטז על ילד, מתעניינת בנושא הזרעונים של ויקטור, ורוצה לגלות מה בראד ודיאן זוממים. אוליביה עדיין שרועה חסרת הכרה בדירתה. נייט מבלה עם קאלי ומלקולם במלון, הם מתקשרים לליב, אבל היא לא עונה. המזכירה שלה מתקשרת מודאגת לניל, הוא מגיע לדירתה, הולם בדלת ואין קול ואין עונה. אחרי שהוא הולך, אוליביה קוראת בקול חלוש "ניל ניל" אבל הוא לא שומע. מלקולם מפתיע את קאלי בטבעת יהלום. פול וכריסטין מבלים בוקר בפיג'מות, וכריס סובלת כרגיל מדכאון. נינה ממשיכה להתעקצץ עם תומס, ונותנת לו לקרוא את המניו-סקריפט שלה. 3 הערות לסיכום:
לבראד יש גוף מנופח מדי, ואדום מדי
סצינת הטבעת של קאלי ומלק' הזכירה את ארץ נהדרת (שעון של קסיו, קוצץ צפורניים)
מלודי שיחקה לשם שינוי טוב היום

רונני2001

New member
יש לך אינטרנט מהיר? רוצה שאני אעלה

את כל הפרק לאינטרנט ותוריד...? חבר'ה, אני לא מבין מה הולך פה (!!!) אין ווידאואים יותר? המכירים ירדו! פחות מאלף שקל ואתם קונים אחלה מכשיר! זה לא כמו פעם!!! אם אתה רוצה, תגיד לי...

python 4

New member
תודה צ'רמד! צ'רמינג אז אולוויז.

(כלומר אתה מקסים כמו טמפון. חיחיחי סתם). רונני, אני באופן עקרוני לא מקליט צח"מ, על מנת לשמור על מפלס התמכרות סביר (אני מקליט תשוקות, רק שתבין, ושם המצב חמור מאין כמוהו).

רונני2001

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo11.gif

מה?! "תשוקות" כן ו"צח"מ" לא
מה זה צריך להיות?!? מה זה ההפליה הזו
למה צח"מ לא
(אז אני מבין שאתה לא צריך את הפרק של היום...
)

ים כחול

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מכירה פומבית ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תארו לכן את כל הנשים של ויקטור מגיעות לאירוע החשוב ביותר בהיסטוריה של ג"נואה סיטי - והיא : מכירת זרעוניו המוקפאים והכי מבוקשים של ויקטור ניקי.. ואשלי.. הופ.. ודיאן , אפילו רמונה תגיע להשקה ראשונה
תעזרו לי איזה עוד נשים אפשר לצרף ?? וכל הקודמת ומרבה במחיר זוכה בזרעונים הנוצצים
אני מתה מצחוק עם עצמי כשאני מדמיינת את כולן מרימות במתח את השלטים של המחיר , וכל העשירות של ג"נואה מגיעות לצפות במכירה ויש בופה יקר עם קאוויאר ויין משובח , כולן לבושות במיטב שמלותיהן כמו לטקס האוסקר . ויקטור יושב בכיסא כבוד מחייך כולו מרוצה מעצמו , ולא רחוק ממנו גבר לבוש חליפה ועניבה שהתמנה לארגן את המכירה : "נשים המחיר עולה ל250 אלף דולר
מי תשבור את הסכום ?? קדימה פעם ראשונה , פעם שנייה , פעם שלישית והסכום עלה ל300 אלף דולר לאשה באדום ------>> ניקי ניומן
" מי מציעה יותר ?? " פעם ראשונה , ?? פעם שנייה ?? והסכום קפץ ל400 אלף דולר לאשה בשחור - דיאן ג"אנקינס
המלחמה על הזרעונים ממשיכה , קדימה בנות .... תחליטו " ... עד ש... ניקי מנצחת במכירה עם 2 מליון דולר אחרי לילה מתיש .... ולוקחת את הזרעונים איתה באושר
... זה מה שקורה לי בלילה - חירפון קשה ,

Charmed24

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני הייתי דווקא רוצה לראות את ג'וליה (אשתו הראשונה) חוזרת במיוחד העירה בשביל המכירה הפומבית (פעם מזמן כבר הייתה לה הפלה בגלל המשופם), אבל לדעתי מי שהייתה מחוללת שערוריה וזוכה בזרעונים בסופה של דבר, היא לשעברית אחרת של ויקט, ליאנושק'ה...

Dawn12

New member
../images/Emo45.gif גדול!

אני הייתי רוצה לראות את הערב מתפתח לקאט-פייט קבוצתי!
דיאן מזנקת על ניקי שסוטרת לאשלי שתולשת לרמונה את השיערות, בזמן שליאנה חונקת את הופ ביחד עם ג'וליה (מה שבטוח בטוח)... זו שתישאר עם שיערות בסוף הערב היא הזוכה!

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שחר ../images/Emo45.gif

אתה יותר יצירתי ממני

python 4

New member
תודה רונני על ההצעה...

הפסדתי גם את הפרק של היום. מה דעתך על זה? אוף. אני יפסיד כל השבוע נראה לי. דרך אגב, תשוקות זו סדרה הרבה יותר מעניינת מצח"מ! אומנם בצח"מ יש לי את בילי, אבל בתשוקות יש את.. המממ... אייבי..

כמה שאייבי חסרה ב"צעירים"

באמת אחלה דמות
מה שמעלה סוגייה מעניינת, מי עדיפה על מי: פיליס או אייבי

python 4

New member
הנה עוד מישהו שחסר בצח"מ...

לטיני הורס (ואל תגיד לי ראול - הוא לא לטיני ובטח שלא הורס). בשאלה פיליס/אייבי? אכן תחרות קשה - שתי הדמויות החביבות עלי כל אחת באופ"סתה היא. אבל אין, אייבי לוקחת בהליכה..

SupeRonit

New member
מי זה../images/Emo35.gif

אני צריכה לדעת תחת איזה שם לקטלג אותו

python 4

New member
את יכולה לקטלג אותו תחת השם...

אלוהים. מצטער על ההיסחפות, אבל בפורום תשוקות הקמנו כת הסוגדת לו. קוראים לו גאלן גרינג, והוא משחק בצ'וקות את לואיס לופז-פיצ'רלד.

python 4

New member
הנה...

היית מאמינה שאין לי במחשב אף תמונה שלו עם חולצה?

python 4

New member
אה מצאתי...

אבל תתעלמי מהחצ'קון הבלונדיני שצמוד אליו מימין.

למעלה