אנשים טובים, עיזרו לבחור מסכן

Charmed24

New member
ובאותו עניין

אור, אני מוכן לתת לך 1,000,000 $ ואת הבעלות על ז'בו, אם תמצאי לי תמונה של אריקה הופ בתפקיד ניקי
(למי שלא יודע, ניקי הגיעה ב-78, ומלודי נכנסה לנעליה רק ב-79) ואם כבר בענייני תמונות, עיזרו לי לזהות את הפרצופות בתמונה. ננסי מימ"ח, אח"כ ויקטוריה (זו היא, נכון?), אח"כ פיליס. מתחתן, אוליביה, מר בחור, ואז אם אני לא טועה זה פרצופה המיותר של נורה-נורא מלחיות, ואז מישהי מבהילה. ומתחתן, ניקיל'ה, ועוד בחורה צעירה. אם כך מי הבחור, ומי השתיים בצד ימין של התמונה

אור2221

New member
המממ...

תמונה דווקא יש לי של אריקה, אבל הסורק שלי הלך. אני עושה חיפוש בהארד דרייב בכל מקרה. התמונה - טוב, נורה זו לא! אבל אין לי מושג מי האחרים, מאיפה התמונה, זה יעזור. אור.

אור2221

New member
ממש לא מסכימה

א. מה רע בקו למוצרי טיפוח לשיער? חשיבה שיווקית נבונה. ב. יש לה חוש הומור שיוצא קצת מוזר בצ'טים לפעמים (מבעייתיות המדיום), אני מסכימה, אבל בין זה ללא מבריקה המרחק רב מאוד. הצלחת הכחולה, דרך אגב, היא מושג ידוע ומוכר בעולם המעריצים האמריקאי, במיוחד בפורומים האמריקאים, וזו בדיחה מתמשכת שכנראה גם מלודי מודעת אליה. אחת החברות היותר טובות שלי בסייבר ורלד בדיוק הפכה למנהלת האתר הרשמית שלה , ופגשה אותה לפני כמה שבועות, היא תיארה אותה כאדם שנון, אינטיליגנטי ומצחיק מאוד. יש לי באתר ראיונות מאוד מצחיקים, שנונים ומעניינים איתה, היא גם בן אדם שעבר המון בחיים, ההורים שלה היו בני 16 כשהיא נולדה, היא גדלה מתוך מחשבה שאמא שלה היא אחותה (!), סבתא שלה, אשה שתלטנית שלא נתנה לה להתקלח, להחליף בגדים, לענות לטלפון, ללכת או להזמין חברים, לענות לדלת, ניתקה אותה מקשר עם כל המשפחה שלה, ודחפה אותה באובססיביות לעסקי השעשועים. יש לה תואר במוזיקה, דרך אגב, והיא דוברת הארגון של "הצילו את כדור הארץ" במשך שנים. אני נותנת לינק לראיונות שונים איתה מתקופות שונות בחייה... תקרא, תגיד מה אתה חושב.

אור2221

New member
אני מוחה בתוקף

הפרק הזה לא מצדיק שאף אחד יעלה אותו, אחד הפרקים הכי נוראים בתולדות הסדרה!!! לא רוצה ולא רוצה!!! בלללכככססססס!!! תעלה פרקים ישנים וקלאסים, כמה יותר ישן ככה יותר טוב :) נו טוב, טוב... מי אני שאמנע מפייתון לראות את הפרצוף המבואס של ניקי (כנראה אחרי לילה עם בראד, היא נזכרה שהוא לא ויקטור שכנראה יודע יותר טוב מה עושים לאישה במיטה) אור.

למעלה