אנשים טובים, עיזרו לבחור מסכן

SupeRonit

New member
זה חוקי להזיל ריר ../images/Emo35.gif

ו

SupeRonit

New member
ראול

"ואל תגיד לי ראול - הוא לא לטיני ובטח שלא הורס" לא אליו התכוונת
או שזה ראול מסדרה אחרת

python 4

New member
זה ראול.

אבל התמונה הקודמת ששמת? לא דומה בכלל ליצור עם השיער המוזר שקורא לעצמו יפיוף לטיני.

SupeRonit

New member
כנראה זה שני ראולים שונים

איתך הסליחה וראול שלי חתיך כוסון ראול שלך מכוער (שום לטיני)

ואם אנחנו כבר ב"תשוקות"

למה ג'ולי ואייבי לא מתגרשים
היא רוצה לשמור על הכסף והמעמד, והוא... למען "השם הטוב של המשפחה"
לא ברור לי... ולמה ג'ולי ואלי נחושים ואובססיביים להפריד בין לואיס לשרידן
לא ברור לי... ומתי כבר איתן יבתל את תרזה
לא ברור לי...

python 4

New member
יבטל? למה אית'ן צריך לבטל את תרי?

אז ככה... ג'ולי ואייבי לא מתגרשים כי אייבי רוצה לשמור על הכסף והמעמד, וג'ולי רוצה לשמור על השם הטוב של המשפחה.. בדיוק כך. ג'ולי ואלי נחושים להפריד בין לואיס ושרי בשביל.. לשמור על השם הטוב של המשפחה. לא נאה להם שהבן של המשרתת, לא פחות, יעשה את דרכו למשפחת קריין דרך שרי. אית'ן לא יבתק את בתוליה של תרי.. ג'ולי יעשה את זה, לא פחות. ותגיד לי, אין היפים בארבע
לא ברור לי...

../images/Emo6.gif

אני נטשתי את "היפים" וטוב שכך. הסדרה הזאת התדרדרה ברמה שחבל על הזמן. "תשוקות" הרבה יותר מהנה, ממליץ לכל אחרוני "היפים" לעקור לערוץ 3בשעה ארבע... (אם כי אני מודה שיש רגעים שאני עדיין מזפזפ ל"יפים", אבל לא הרבה).

אור2221

New member
אני מוחה בתוקף

הפרק הזה לא מצדיק שאף אחד יעלה אותו, אחד הפרקים הכי נוראים בתולדות הסדרה!!! לא רוצה ולא רוצה!!! בלללכככססססס!!! תעלה פרקים ישנים וקלאסים, כמה יותר ישן ככה יותר טוב :) נו טוב, טוב... מי אני שאמנע מפייתון לראות את הפרצוף המבואס של ניקי (כנראה אחרי לילה עם בראד, היא נזכרה שהוא לא ויקטור שכנראה יודע יותר טוב מה עושים לאישה במיטה) אור.

אור2221

New member
אני מצרפת מה מלודי אמרה על הסיפור

בצט איתה, שהתקיים בדצמבר 16, 1999 (בדיוק בזמן הפרקים שאנחנו רואים עכשיו) Amelia: How do you feel about Nikki's behavior change with Victor recently? Melody: I think it is absolutely dreadful. I take no responsibility for it. I'm very upset with her, I think she's wrong, wrong, wrong! It is kind of hard because it's so wrong. I feel it in my bones. Usually Nikki can do some pretty bizarre things and I can justify it. This time it's hard. I just have to go completely into her insecurities. Which is difficult for me because I'm not an insecure person. I've learned a lot about insecurity from her. She's zooming in on this, she doesn't even know what's happened, and of course Brad is working on her insecurity. I have a very hard time with that, but I'm learning to go with it. Please don't blame me! I don't write the show. והשאלה שאני שאלתי באותו צ'ט (וגם קיבלתי תשובה) Or: Melody, if you could give Nikki one piece of advice - what would it be? Melody: Only one? Don't be stupid, stop thinking about yourself. Love your man with all his faults because where are you going to find one who doesn't have any. He loves you and is the only man who makes you happy; so get with the program.

אני מסכים עם מלודי ב-100 אחוז

נשמעת אישה אינטילגנטית (למרות שיש פה אנשים ששפטו אותה על לא עוול בכפה). יחד עם זאת, אמנם גם אני חושב שניקי עשתה טעות, אבל עדיין... בראדלי חמוד

אור2221

New member
מי שפט אותה

ועל מה? אני דורשת לדעת שם :) כדי שאוכל להתווכח איתו כהלכה. אור.

Charmed24

New member
מי שפט אותה

אני דורש לדעת שם כדי שאוכל ללחוץ את ידו
תראו, אני ומלודי לא מכירים אישית, אבל איכשהו בין הקו שלה למוצרי טיפוח לשיער, לבין זה שהנושא האהוב עליה בשיחות עם מעריצים הוא כמה שהיא אוהבת את הצלחת הכחולה שעומדת מאחורי הספה, נוצר אצלי הרושם שהבחורה לא מבריקה במיוחד...

למעלה