אנשים יקרים!!

jamesT

New member
../images/Emo132.gif אין... אבל... ../images/Emo132.gif

זה כיף לשבת עם חברים ולדבר על חרא וזה התירוץ!

אממ.... ../images/Emo168.gif

יש דרכים להרגע... גם בלי להיות עם סיגריה.... אני יודע למה אני אומר את זה....

בואר

New member
תשמע..../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אין לי בעיה עם לנסות את הדברים הטובים אבל נרגילה זה לא הדבר הכי טוב... ואני לא כותבת זונה מתוך הרגל... אני ילדה טובה של אמא... NOT!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח

../images/Emo25.gifאחלה דבר לדעת!!

אפשר לקחת רעיונות וזה טוב.. אני מהרגילים האלו...לא אספנו קרשים הפעם..הורים מביאים מאיפה שהוא- אין לי מושג...כמה חברות ליד החוף, בדיונות..אוכלות פיצה וחטיפים עד הבוקר..בערך..זהו..לא רציני אבל נחמד.. מה שחשוב זה האוירה- כדאי שתיהיה שלווה מצחיקה כזו

Tinkerblack

New member
אני לא עושה כלום...

אני די חולה כבר כמה ימים שלא הלכתי לבית הספר ואני בדאון יש לנו מדורה שאף אחד לא מתווכן ללכת עליה אז מה הטעם?

Tinkerblack

New member
כן ממש מבאס!

קרה לי אותו דבר בכיתה ב' רק שאז הייתי בבית החולים....

חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo168.gif

יפה לך לזכור מה היה בכיתה ב'.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחה

the king 25983

New member
אאאנננשששיייםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

מה קורה איתכם? הרגע חזרתי מהים מותש לגמריי וכמו חבר פורום נאמן, אני במקום ללכת לישון, נכנס לפה וכותב מה היה. אז היה מצויין
נסענו 5 בנים ו2 בנות אבל אחת מהן הביאה מאה בנות דודות שלה והיה מצחיק והן התמסטלו מנרגילה וגם אני עישנתי מלא והיה מצחיק. הדבר היחידי שהיה דפוק זה שלילדה אחת הרשו רק עד 2 ואז היינו צריכים לחזור כי לא היה נעים להשאיר אותה לבד אז חזרנו ולא ראינו את הזריחה. בקיצור היה נחמד מאוד ואח"כ גם ישבנו 3 בנים בניבות ודיברנו קצת. גם הנה הבן *ונה הזה לקח יותר מדיי כסף ועוד הוא היה איזה קרוב של אחת הבנות, לא יודע בדיוק... היה מצויין

לנו... ../images/Emo168.gif

לנו האמת.., היה דיי כיף... איפה שהיינו היו פשוט מללללאאאא נרגילות... והיה בסדר.., והכנו על האש.., והיה באמת סבבה..
אבל שנה שעברה היה הרבה יותר כיף.....

בואר

New member
חנוש?../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אתה
אתה מעשן נרגילה
איכזבת...

חחחחח... ../images/Emo168.gif

רק לפעמים.., ודווקא אתמול בקושי נגעתי... סמיון..., אל תגיד מה שאתה יודע או קיי
חוץ מזה שאני כבר לא אחי...

the king 25983

New member
ברור../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

גם אני טיפהלה שותף בזה. האמת שקצת עימקתי את הסיפור כדי לעשות דאווינים בביצפר וסיפרתי קצת שונה ממה שהיה באמת. אל תדאג... מה הכוונה שאתה כבר לא אח

למעלה