אנשים יקרים!!

בואר

New member
אוווווווווווווווווף!!!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אני שונאת להיות כיתה ז!!!!!!!!!!!! ואני יודעת שזה בגלל שאני קטנה ובלה בלה בלה... אבל אח שלי עישן נרגילה ואני ממש לא רוצה להיות כמותו!!!!!!!!

Just Adi

New member
לג בעומר שלי... ../images/Emo80.gif

אז ככה, השנה בגלל שאני בכיתה ח' אני עולה בשומר הצעיר לגו"ב (גוף בוגר) וכל שנה בתור משהו די סימלי הם עושים טיול לגוף הבוגר (כיתות סוף ח' עד י"ב) לכינרת, השנה זה יצא על ל"ג בעומר... אז נסענו אתמול לכינרת, זאת הייתה הפעם הראשונה שלי שהייתי שם (ילדות עשוקה...) ואני לא יודעת, אבל כשראיתי בה את השקיעה פשוט כל כך התרגשתי :) וגם כשנכנסתי אליה פעם ראשונה דפק לי הלב בטירוף, הקיצר, היה שם איזה דיסקו שרקדתי בו עד איזה 2 ושיחקתי טונות כדור עף ואכלנו על האש (הכינו לצמחונים שניצל תירס) ואז התעייפתי והלכתי לישון בערך בשלוש, בשש קמנו אכלנו נכנסו לכינרת בסבבה הטבענו אחד את השני ואז נרדמתי עד שנסענו משם. כשחזרנו לכפר סבא נסענו לקן ועשו לנו טקס עלייה לגו"ב והיה לנו כל מה שאמרו שיהיה חוץ מזה שהם "שכחו" להגיד לנו שבסוף מפציצים אותנו בקמח וביצים!!! חפיף היה מעולה ועכשיו אני בבית אחרי מקלחת, היו לי יומיים מדהימים עם האנשים שאני הכי אוהבת בעולם ו...זהו יום נעים

מגניב... ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

מה כבר ב-ט' אתם מדריכים?!?!?!?!?? וואו.... אצלנו ב-י'..., והט'טניקים שלנו נסעו לסמינר קיץ אני יודע... שח שנהנת

Just Adi

New member
לא לא לא... ../images/Emo80.gif

אצלנו גם מ-י' מדריכים... אבל עדיין ט' נחשב גו"ב, אולי בשביל להתערות... לא בטוחה אניוואי, נישרפתי, אווץ'!

אה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo168.gif

אז מה אתם עושים אם זה ככה בכיתה ט'?

the king 25983

New member
אנחנו הבאנו מרשמלו והשארנו../images/Emo66.gif

אותו על החוף. הבאנו מלא אוכל ובקושי עשינו סטייקים. בעצם, אח"כ הם גם עשו כנפיים ואיזה מישהו לא מוכר אכל אותם. למרשמלו אפילו לא התקרבנו. סיפרתי לכם שגם היו שם ריקודים? בקיצור, היו אבל הם היו לא משהו. רקדתי קצת וחזרתי לאכול חול...

למעלה