אנשים, מה אתם אומרים על the wolf among us? זה טוב?

אנשים, מה אתם אומרים על the wolf among us? זה טוב?

בא לי איזה משהו עלילתי בPS4 ואחרי שיובי דפקו אותנו עם UNITY , אני רואה שיש לTWAS גרסת פס4 הטריילר של זה נראה נחמד, למפתחים שלו בהחלט יש סטייל גרפי משלהם וזה מגניב.אז דעות רשמים, והמלצות למסעדות טובות בפתח תקווה יתקבלו בברכה.
:)

evilplate

New member
שמעתי עליו דברים טובים

גם אנשים שלא התחברו ל TWD אהבו אותו מאוד, לא יודע להגיד יותר מזה, יש לך דמו על הפס3 אם בא לך.

לא יודע למה היה תקוע לי בראש שאומרים שהוא בינוני

לכן שאלתי למעשה, כי זכור לי שקראתי שהוא לא משהו ולא רציתי ללכת לברר מה הדעה הכללית עליו שוב מחשש לספוילרים בדרך, אז העדפתי לשאול כאן.
בטח קראתי איפשהו הערה לא מחמיאה וזה נחרט לי במוח.

בכל מקרה דמו זה מגניב, אולי אקנה אותו אם כך לפס3 כי בטח יתנו לי להמשיך מהנקודה של הדמו או משהו.

PlayGirl3

New member
כבר הרבה זמן אני רוצה אותו, אמור להיות טוב

אבל אני מחכה קצת כי עוד שבועיים בדוק יהיה עליו איזה 50% הנחה, ואם לא אז בחג המולד. מתכננת לקנות גם אותו וגם את העונה השנייה של TWD.

חוץ מזה נראה לי שאני אעדיף את גרסת הויטה. יותר מתאים למשחקים של TellTale שהם point and click.

אם אני לא טועה לי כבר יש את העונה השניה

זכור לי דאז שאמרת שאם אני קונה את הseason pass אני מקבל את העונה השניה אבל אולי אני מתבלבל וזה משהו אחר.
מכירה את זה שמרוב ששמעת על משהו דברים טובים את מפחדת כבר להתחיל אותו ולא להבין למה כולם מתלהבים? אז זה מה שקורה לי עם TWD
אז נראה לי אתחיל עם TWAS, מצד שני אפשר ללכת להדליק את הפס3 ולשחק....
אני גם לא יודע כמה שעות זה יקח אז בכלל...

הויטה מעולה למשחק כזה, רק מה? את חייבת להיזהר לא לשחק אותו בזמנים/רגעים שאנשים יכולים להסיח את דעתך ולהוציא אותך מהאווירה,אז בעיני
זה עדיין משחק לשחק בכייף בבית (בבית, לא בבית של ההורים) ואז הקטע של הויטה מתגמד קצת :)

PlayGirl3

New member
העונה השנייה זה משחק נפרד, לא אמור להיות לך אותה

ה-season pass כולל מן הסתם את כל הפרקים של אותה עונה.
יכול להיות שהוא כולל גם את הפרק DLC שבין העונות, אבל אני לא בטוחה.

מה אומר על EVIL WITHIN

נכון הגרפיקה לא כמו שחשבנו אבל עדין זה לא דור קודם, זה בסדר
חשובה לי המשחקיות וכמובן שיהיה כמה שיותר קשה, זה מה ששמעתי שהרמה שם קשהבטירוף, ככה אני אוהב

ב-RE5 רמת הפרופשיונל היתה בשבילי קלי קלות ובלי אינפיניטי של לוזרים וכיוצא בזה.....
,

עוד לא התחלתי, אבל שמעתי שאפילו הנורמל שלו קשה.

התחלתי את AC4 כי בא לי בנתיים משהו קליל. הגרפיקה אמנם לא משהו, אבל יותר מהגרפיקה אני דואג מכל מיני באגים. לwolfenstien שמשתמש באותו מנוע כמו EVIL WITHIN יש אינספור באגים, כמו זה שהמשחק שומר שאתה מת, לעיתים המשחק נתקע בזמן טעינה, לפעמים אתה יכול לטעון שמירה של חדר מלא אויבים, ובניסיון ה20 שלך נגדם, שתטען את השמירה החדר פתאום יהיה ריק מאויבים.... מקווה שזה לא ככה.

לא יצא לי כבר לראות הרבה גיימפליי

של איול וויטאין, זה לא ככה, תראה נכון הגרפיקה לא כמו שציפינו אבל היא בהחלט מעל לדור הקודם, המנוע הוא ID TEAC 5 מנוע ישן לעומת אנריל אנג'ין 4

אבל מה שכן אהבתי, הנשק4ים נראים כמו בכל רזידנט איוןול ומתנהגים אותו דבר, ורמת הקושי קשה מאוד מה שאני תמיד מעונין בו, המשחק אכן מפחיד

מה שגם לא סבבה זה סיפור מצוץ מהתחת, ודמות קצת עיפה/כבדה, אבל אותי מענין האימה, הישרדות , הקושי, וממילא אין לי מה לשחק, יש לי סוני 4 ואין לי אפילו משחק אחד עדיין

כאמור אני בהתלבטות גם לגבי סליפין דוג, מערכת קרב המגע שם מצוינת, מה אומר על סליפין דוג?

לא כל כך ברור לי אם שיחקת כבר בsleeping dogs

אם שיחקת כבר אז בעיני אין טעם לשחק שוב, המשחק הזה אף פעם לא היה נראה מדהים גרפית אפילו לא שהוא על ההגדרות הכי גבוהות במחשב ומעל 60FPS וגרסת הPS4 נראת כמו גרסת הPC בטוח.

אם לא שיחקת אז יש לך מזל וזה משחק מצוין, בעיני יותר טוב מGTA5 והאמת יותר מכל משחקי העולם הפתוח של הדור הקודם, אם כבר שיחקת בSD הייתי ממליץ לך ללכת על WATCH DOGS לא שזה משחק מדהים, הוא בינוני אבל הוא נראה טוב גרפית.

לא שיחקתי אחרת לא היתי שואל איך הוא

הבעיה היא גם שיש לך אופציות של אונליין במשחק זה יותר כיף וזמן ההתעסקות שלך, כולל ההנאה מהמשחק מתארכים, וכאן אין אונליין
אבל איך המשחקיות

כמה שילמת בזמנו על איול וויטאין?

הכי זול בארץ מצאתי ב-209 אבל אחכה לסילים של חג המולד
סליפין דוגס בישראלי אם יש לי פלוס 172 שח

מזל שהזמנתי הם העלו תמחיר אחר כך

כי מגיע להם מלאי חדש עכשיו זה יעלה 220 שזה עדיין הכי זול בארץ, וכמובן משלוח למי שמעונין בדואר רשום 9 שח

הלוואי שתמיד יהיו בדיגיטלי מחירים טובים

עדיף הורדה דיגיטלית ממילא

מסתבר שבכלל לא היתי צריך לעשות פלוס, יש לי 14 יום חינם שרק עכשיו השתמשתי בהם לראשונה, וקניתי סליפין דוגס במחיר הכי טוב של 172 שח
מסתבר הסילים של הכריסמיס התחילו כבר לפני כמה ימים....

שילמתי 295 שקלים, אבל אם לדבר בכנות

זה לא הרבה בשבילי יחסית ליכולת הכלכלית שלי, אז באופן כללי אני אדם שפחות קשוב למבצעים וכאלה ופחות מחכה לזמנים מיוחדים, למרות שכמו כולם אני רוצה לשלם כמה שפחות, אז אני כן קונה בחוץ לארץ, אבל אם מדי פעם חטאתי במחירים של הארץ זה לא משפיע עלי יותר מדי.

זה לא ענין של יכולת או קמצנות חלילה אלא ענין של להעריך

את הכסף ובתכלס אם כבר ואפשר לחסוך מכאן למשל ולעזור לנזקקים לדוגמה זה עדיף בלי קשר ליכולת כלכלית כזו או אחרת

אבל אין ספק היית להוט למשחק חחח

אני בענין כמוך אם אני להוט למשחק ונכון יותר ענין של זמן אז עוד כמה ג'ובות לא מרתיעים אותי, אבל למזלי גם נפל לי זמן טוב וגם מחירים טובים אז מה רע 2 ב 1

דווקא לא רצתי אליו הוא עדיין פה ואני משחק בדברים אחרים, פשוט

זה לא מזיז לי יותר מדי ואני נורא אימפולסיבי אז אני לא טורח לעצור את עצמי לפעמים.

הכוונה היית להוט למשחק

גם לי היו מקרים משחק חדש ששוכב לו שם עד שמתפנה איליו, אני היתי להוט על כל רזידנט איוול למשל מלבד האחרון המעפן.
אבל בוא נודה משחקים זה מותרות, אז אולי פה כדאי קצת להתחשבן אבל כל אחד בבחירותיו...

אני לא מתקמצן בהנאות שלי.

לאחד ההנאה שלו יכולה להיות גלישה או שהוא חייב לצאת כל שבוע לאיזה פאב, ואחד חייב X כמות של סיגריות ביום אם לא הוא משתגע או למועדון או השד יודע מה, לי ההנאה הכי גדולה זה משחקים טובים וספרים טובים ואני לא חוסך בזה, משתדל לחיות איך שאני רוצה ובלי להתחרט :)

למעלה