אנשים, מה אתם אומרים על the wolf among us? זה טוב?

בכל מקרה לפי מה שנראה

לא כדאי לעשות מנוי למשך שנה, אלא מקסימום 3 חודש, כי בכל פלוס יש מבצעים שונים ולא יודעים מתי ניפול על מבצע שמתאים לנו יותר, מה אומרים?

אמרת שאם מורידים תכנים במשתמש אמריקאי

אז ניתן להשתמש בהם במשתמש אחר, אבל הורדתי סהכ יוטיוב ו- THEMES מהמאמריקאי ולא יכלתי להשתמש בזה במשתמש הישראלי, זה נעול עם ציור של מנעול, אז איך בדיוק הצלחת להשתמש בתכנים במשתמש אחר לא הבנתי?

נראה לי שאם אתה רוצה להוריד דברים מהאמריקאי

ואחר כך להשתמש בהם בישראלי אתה צריך שהחשבון שהPS4 תוגדר כקונסולה הראשית של המשתמש האמריקאי, אבל אל תקח אותי במילה כי אני לא קונה דברים בחנות האמריקאית ואין לי ניסיון בזה. חכה שמישהו עם ניסיון יענה.

אפשר שני משתמשים בו זמנית

שיהיו ראשיים? שניהם באקטיב הישראלי והאמריקאי, השאלה מה זה גורע ממשתמשים אחרים

לא יודע, לא זכור לי ששמעתי על 2 משתמשים ראשיים

ברגע שמשתמש מסוים הוא ראשי כל המשתמשים האחרים על אותה קונסולה יכולים להוריד את מה שהוא הוריד.

שיחקתי שעה בסליפין דוג

ואז מכיון שהישראלי כבר לא הראשי לפתע רושם הרישיון זמני נעצר משהו כזה ויש ERROR בקיצור זה כאב ראש גדול

אני מצטער לשמוע, שיחקת במשתמש הישראלי?

הצעתי לך לא לקחת את המילה שלי כתורה מסיני. אני ממש מציע לך לפתוח פה שרשור חדש ולשאול אנשים עם ניסיון איך הם עושים את זה.

כן בישראלי

שממנו רכשתי את הסליפין דוג, הפכתי תאמריקאי לראשי במקומו, אז עם זה נותן רק שעה לשחק ונעצר זה לא שווה את כל הטרחה

שכתבת לי מסר אמת שכמה משתמשים אצלך הם ראשיים

ביטלת להם את זה? והשארת רק את האמריקאי? הייתי מנסה להחזיר את המצב לקדמותו פשוט, אבל הכי פשוט זה שתפתח שרשור חדש ותשאל כדי שלא תעשה משהו בלתי הפיך.

תנסה את זה

לך לPSN ולRestore Licenses נראה לי שזה מה שהיה צריך לעשות כשהיה לך מנעול מההתחלה, תחזיר את הישראלי לראשי ותנסה לעשות את זה.
ותעשה שהאמריקאי לא יהיה ראשי.

את זה כבר עשיתי הוא מוציא ERROR ומספר הבעיה

צריך לעשות VERIFIED אבל האתר שלהם תחת עבודת תחזוקה עכשיו

אף משתמש לא יכול להיות כרגע ראשי או לא ראשי זה מוציא

את הטעות אותו דבר בכל פעם מחדש

החנות בתחזוקה אז כנראה היא לא

מאפשרת לך לעשות תהליכים כאלה עם המשתמש. אם זה ממשיך אחרי התחזוקה פשוט תברר על השגיאה הספציפית.

זהו סידרתי את זה

החזרתי את המשתמש הישראלי לראשי וכל השאר לא
נישאר עם ישראלי וחדל לכאב ראש
זה אומר שאפילו אם מישהו ירצה להעביר שוב את המשחק לקונסולה אחרת הרי שיהיה שם משתמש לא ראשי ואז בום בעיה חחח

PlayGirl3

New member
לא נראה לי שזה קשור למשתמש ראשי

פשוט מתקינים על המשתמש שאיתו הורדת וארז עוברים למשתמש השני וזה אמור להיות גם שם.

אצלי המשתמש האמריקאי הוא המשני. אני מורידה ומתקינה שם דברים מהפלוס האמריקאי ואז עוברת למשתמש האירופאי שהוא הראשי ומשחקת עליו.

למעלה