אנשים, מה אתם אומרים על the wolf among us? זה טוב?

תבין שאדם אומר אני לא חוסך בהנאה זה אחד

אבל שיש לך את אותה הנאה במחיר מוזל זה כבר ענין אחר
היה נכון הדבר אם ההנאה שלך היא רק סכום כך וכך ואין פחות מזה אז בהחלט מסכים אל תחסוך בהנאה, אבל שיש לך אופציה לחסוך עדיף אבל שוב כל אחד ובחירותיו...

דרך אגב מתי כבר יהיה פה אינטרנט על סיב אופטי

אי אפשר לשדר באיכות גבוהה בכלל עם מהירות העלאה מגוחכת שיש לנו בארץ
בשביל HD כדי שירוץ חלק ללא תקיעות מומלץ 7 Mb העלאה ובשביל FHD מומלץ 12Mb העלאה, אז ל-4K UHD כנראה בסביבות ה-20 Mb העלאה

אני מחבר את הסוני 4 בקווי ותופס מהירות הורדה במקסימלי 53Mb שזה מעולה

PlayGirl3

New member
מתחיל בסוף החודש

ה-28 בנובמבר זה ה-black friday, שמציין את תחילת עונת הסיילים של החגים. ביום הזה אפשר למצוא בדר"כ הנחות משמעותיות.
אחריו ב-1 לדצמבר זה ה-cyber monday, יום שאמור לעודד קניות דרך האינטרנט אז המון אתרים נותנים הנחות בקנייה דרכם.
אבל המבצעים הכי הכי טובים הם בחג המולד עצמו, ב-25 בדצמבר. שנה שעברה קניתי ביום הזה את the last of us, batman arkham origins, GTA V ומנוי פלוס אמריקאי ב-100 שקל בערך. כל המשחקים היו די חדשים אז ונמכרו במאות אחוזים יותר לפני המבצע.

המבצע שקנית בו עכשיו את sleeping dogs לא קשור לסיילים של החגים, זה המבצע השבועי של ה-PSN. כל שבוע כמעט יש שם מבצע אחר ולבעלי פלוס יש הנחה גדולה יותר.

לפי מאמר אמריקאי שקראתי הבנתי

שהסיילים החלו באופן כללי כבר לפני כמה ימים, אבל אכן יש ימים ספיציפיים שבהם הסיילים יותר משמעותיים

עשית אחלה עסקה מנוי פלוס שנתי + 3 משחקים ב"גרושים"

איזה משחקים, חוץ מSD? אם אתה הולך לאתר שאורלי קישרה

תדאג שיש לך איזושהי תעודה מזהה באנגלית שהיא בתוקף, הם מבקשים את זה.(דרכון או כרטיס תושב או משהו)

בכל אתר צריך תעודה מזהה אמריקאית?

מה עם האתר שצירפתי? לא ראיתי שרשום שם על תעודת זהות אמריקאית מלבד משתמש אמריקאי וכתובת אמריקאית קיימת

PlayGirl3

New member
ממני לא ביקשו באתר הזה, אני חושבת שזה קשור לאמצעי התשלום

באתר אחר שקניתי עם הכרטיס אשראי ביקשו ממני אבל באתר הזה שילמתי בפייפאל ולא ביקשו אף פעם.

גם אני שילמתי בפיפאל אורלי :)

באמת שאין לי מושג אז למה הם ביקשו דווקא ממני, ששאלתי על זה אמרו לי שהרבה אתרים שקונים מהם קודים כאלה עושים את ההליך הזה.

ואת... שוב צודקת (סורי על ההטעיה נחש)

ההלכתי לקרוא את האיימלים שהחלפתי איתם כדי להיזכר למה הם ביקשו ממני תעודת זיהוי וזה היה בכלל כי הם רצו שאתן להם את המספר שלי להשלים את הקנייה או לא זוכר כבר בשבימל מה הייתי צריך את זה זה לא מצוין במייל, הקטע הוא שאחרי שלא הצלחתי להשלים את התהליך הזה הם החליטו לבדוק את הקנייה שלי ורצו תעודה מזהה

הכרטיס הקנדי שם הכי זול

150 שח בערך, וכפי שאמרת קנדה שייכת לחנות האמריקאית, אז אולי בכל זאת כדאי לעשות משתמש קנדי
כאמור אף אחד כאן לא יודע אם אפשר לשים את הכרטיס הקנדי על משתמש אמריקאי

PlayGirl3

New member
לא מכירה את האתר

ולא יודעת לגבי פלוס קנדי.
יכול להיות שאם תיצור משתמש קנדי תצטרך לטעון אותו עם כסף קנדי שקשה יותר למצוא, או שזה כמו לקנות פלוס ישראלי במקום פלוס אירופאי- אותו תוכן אבל בלי המבצעים השווים.

http://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/playstation-plus
יש את האתר הזה שאני קונה ממנו כרטיסים אירופאים, הם אמינים ושולחים את הקוד למייל תוך כמה שניות. יש להם גם פלוס אמריקאי והם מקבלים paypal.

אבל דיברנו על כרטיס אמריקאי

מה כל התהליך שצריך על מנת להכניס אמריקאי, חבר שלי ניסה פיפאל לא אישרו לו וגם אשראי מן הסתם לא, אז נשאר רק כרטיס עם קוד שמועבר בדיגיטלי

למעלה