אנשים נא הציגו את עצמכם

yaircarel

New member
אנשים נא הציגו את עצמכם

הייתי מאוד רוצה להכיר את האנשים בפורום לדעת מי אתם, מה אתם גולשים, איפה וכמה ואיך.

afon

New member
../images/Emo66.gifשלום

לי קוראים נועם אני ממודיעין אני עושהה סקי אני בן 15 הייתי כמה פעמים בחרמון במרילבה איטליה בצרפת שהייתי קטן ובארצות הברית אני לא כותב הרבה הודעות אבל אני כל הזמן מסתכל על הפורום..

yaircarel

New member
נעים מאוד

נשמח לראות אותך גם משתתף פעיל, ולשמוע חוויות ודעות שלך.

yaircarel

New member
נעים מאוד

נשמח לראות אותך גם משתתף פעיל, ולשמוע חוויות ודעות שלך.

Babit

New member
אני:

טוב,זה די ארוך: הסקי הרציני הראשון שלי היה במארילווה איטליה בפורים 2001: ביום הראשון הינו בערך 8 בקבוצה,מה שהייה אידיאלי למדי, אבל בכל "אימון" (שהייה פעמיים ביום) התוספו לנו עוד 2-3 אנשים עד שהגענו ל-15 מה שהיה די צפוף- כמה אנשים יש בד"כ בקבוצה? ובכן, ביומים הראשונים הגלישה הייתה די מתסקלת- בקושי הצלחתי לקחת סיבובים ולעשות פניות, והמדריכה בשלה למרות שביקשנו ממנה יותר הדרכה... בסביבות היום השלישי התחלתי לקלוט את הפרנציפ ואז התחיל הכיף האמיתי. היום האחרון היה הטוב ביותר: אני חושב שזה היה יום שישי בצהורים וסיימנו את ההדרכה (שלא השתפרה במיוחד עם הזמן).הלכתי עם דודים שלי ומשפחה מירושלים שהכרנו למסלולים אחרים. כעבור זמן מה התחיל לרדת שלג-והוא לא הפסיק! :) גלשנו בסביבות 3 שעות עם ממטרי שלג, וזאת ממש חויה אדירה ומאתגרת-שלג על הפנים והעיניים עם רוח וערפל-אדירררררררר דבר נוסף שהיה שם זה כמו שגל אמר-תחרות הסללום. אני לא הבנתי ממש את הענין שהפעם היחידה שעושים סלולם עם מקלות מסמנים והכל היא בתחרות עצמה,כשאין לך אפשרות להתאמן ויש רק נסיון אחד... כל מי שניסה מהקבוצה שלי ואחרות ,רמה1-3,עשה את זה כאילו לצאת ידי חובה- גלישה איטית כך שהשיפוע יתן לך מהירות.משעמם עד . אז אני החלטתי לא להיות כזה אלא לגלוש על הכל ולתת את כל מה שיש לי, הרי עושים סלולם רק פעם אחת. אז כשהגיע תורי התחלתי לחתור עם המקלות בשלג בכל המרץ ולקחת את הפניות (ניסיתי) כמו המקצוענים-לעבור אותם צמוד ו"לתת מכה" עם הכתף. הכל הלך טוב ויפה עד שהגעתי לפניה הרביעית, מהיר למדי-מדי, ובה הכנסתי את המגלש הפנימי לסיבוב ביו שני העמודים. רגל אחת המשיכה ישר, רגל שנייה ומגלש נשארו מאחור ואני עפתי באויר במין סיבוב ,ראיתי אח"כ את הוידאו שהם צילמו,על הצד והתגלגלתי על השלג.. למזלי המגלש השתחרר אחרת גם הרגל השניה היתה נשארת תקועה למעלה...בסוף יצאתי בשלום. עד אז הנסיון היחיד שלי היה יום אחד בחרמון בגלישה חוזרת ונישנית (בסביבות 12-15 פעמים) במדרון למתחילים ללא מדריך- פיתח לי יותר שררי רגלים מאשר כישורי סקי כי לא היה לי כרטים למעלית T. את המדרון הבינוני עשיתי רק פעם אחת. השנה הלכתי פעם אחת לחרמון ונוכחתי לדעת שיש שלג ויש שלג... ושתמיד התור יכול להיות ארוך יותר... אבל בכל זאת נהנתי ויצאתי הרוג לגמרי,כל הגוף כואב, מצב שדי מזכיר את ההרגשה לאחר מסעות בגיבושים. אני מתגיס בקרוב בתקווה להגיע לשירות בתור אלפיניסט... מקווה מאוד להתמיד בתחביב היקר הנהדר הזה,כנראה בחרמון... למישהוא גם היתה הדרכה כזאת\יותר טובה? ובכלל,מה צריך ללמד? אולי הגעתי עם ציפיות יתר מההדרכה...

alonaski

New member
לפי מיטב ידיעתי... ../images/Emo22.gif

יחידת האלפיניסטים זו יחידת מילואים! תבדוק את זה
(-שלא תתגייס לצבא לחינם...
) בכל אופן - ככה זה היה בתקופתי...

shaibahir

New member
מי אני? מה אני?

שלום רב. שמי שי בהיר ואני גולש סנובורד וסקי מזה כשלוש שנים. לצערי הנסיון שלי לא רב: 8 ימי גלישה בחרמון ב- 99-00, שבוע חלומי בוואל-תורן ב- 00-01 ויום אחד בחרמון ב- 01-02. השנה היה לי העונג לפתוח את העונה בחרמון. היה יום מעונן וזועף. ההתראה הקצרה גרמה למיעוט גולשים, כך שבמשך כל היום אפילו מגרש החנייה העליון לא התמלא. אפס תורים. נפלא... וכן, אני עדיין מקווה להשחיל שבוע באלפים ברגע האחרון. סה"כ לא כותב הרבה בפורום אך קורא כל יום-יומיים. ועכשיו שאלה: מי אתה, יאיר כראל (גיל, נסיון גלישה וכו')? שי בהיר.

hatoola

New member
היי ../images/Emo11.gif

אני דנה, בת 28, עושה סנואובורד 3 שנים מתוכם שבועיים באוסטריה באיזור maria alm יומיים ביפן ב kusatsu (ועוד יום ב indoor ) ויומיים בחרמון. ביום שבת אנחנו נוסעים לשבוע ב kitzbuhel! גיליתי את הפורום הזה שבוע שעבר והוא נראה לי קצת רדום - אולי עכשיו יהיה פה קצת יותר אקשן...

alonaski

New member
וואוו!!! זה מעניין...

סקי ביפן!!!... ואיפה עשית סקי INDOOR ?....

liran87s

New member
אני מתבייש ../images/Emo5.gif

סתם.... אני לירן, הגעתי מקהילת IOL והייתי פה גם טיפה לפני.... גולש סנובורד שנתיים, אמן כן יהי רצון ואני אגלוש השבת בחרמון, העונה הזאת גלשתי יום וחצי, אפשר להגיד יום כי את חצי היום השני אני מעדיף לשכוח.... שברתי כתף, ועכשיו, מן הסתם, עם הרבה התמדה ופיזותרפיה חזרתי לפעילות ואני מוכן לסנובורד !! - יאלה, לחרמון !!!

zambush

New member
ערב טוב ../images/Emo73.gif

אני שלומי, בן 19 מירושלים, לפני גיוס לצה"ל (וואי זה נשמע כמו קבוצת תמיכה
). אני לא מרבה לנסוע לחופשות סקי, אבל אם זה מתאפשר פעם בשנה, זה טוב. בכיתה ח' עשיתי סקי, ולא אהבתי את זה כל כך, אז בכיתה ט' לא נסעתי עם אחי לחופשת הסקי. כמובן שמאוד התאכזבתי, והחלטתי לאמץ את הסמו-בורד ההולך וצובר תאוצה. אז בכיתה י' נסעתי לעשות סמו-בורד, ואחרי 3 ימים שברתי את היד. לפני שבוע חזרתי מחופשת סנו-בורד נוספת, לאחר 3 שנים הפרד עם לימודים ועניינים אחרים שדחו את הנסיעה. הפעם היה הרבה יותר טוב (חזרתי שלם הבייתה), כפי שפירטתי באחת ההודעות שלי שכרגע נמצאות בעמוד השני.

שלום שמי שירלי ואני מכורה לסקי

בת 30 מתל-אביב, גולשת סקי. התחלתי לגלוש לפני שנתיים באתר שנקרא "האנטר" במדינת ניו-יורק. גלשתי יום אחד, כולל הדרכה ואהבתי כל שניה. בשנה שעברה גלשתי בחרמון שלושה ימים (יומיים רצופים ועוד יום בודד) וכבר השתפרתי מאוד. במרץ של שנה שעברה (2002) נסעתי לקלאב-מד בואל טורנס שהיה פשוט כיף מתמשך. השנה הספקתי לבקר בחרמון פעמיים, כל פעם יום אחד. עוד פחות משבועיים (ב 8 במרץ) אני טסה לאלפ דואז לעוד שבוע של שכרון חושים. גם אני, כמו כל חובבי הסקי, עומדת משתאה מול כמויות השלג שקיבלנו השנה בחרמון, ומקווה שנספיק ליהנות ממנו כמה שיותר. אבל התורים בחרמון... אוי התורים... חוץ מסקי, אני אוהבת מאוד לטייל ולצלול. שירלי.

alonaski

New member
וגם - כלבבי! ../images/Emo45.gif ../images/Emo140.gif

אח... אלפ דואז שבוע הבא... מקנאה בך!!!!!
(=ירוקה מקנאה!)

ekaniel

New member
יום ראשון בסקי

יום א' 2.3. אני טס לצ'כיה לחופשת סקי בת שבוע, אני בדר"כ חוגג בקלאבי מד בינואר הייתי באבוריאז', מבטיח לספר איך היה בצ'כיה. ( שירלי של הים - רק בשבילך - [email protected])

תעשה חיים בצ'כיה! ../images/Emo45.gif

אני מדרימה אחר הצהריים לאילת, מקווה שלא יהיה קר מידי מכדי לצלול. עוד שבוע ויומיים אני באלפ דואז!!! כבר לא יכולה לחכות... אתמול בלילה הייתי בירושלים. שלג יפהפה! איך שאני מקנאה בירושלמים, תל-אביבית שכמותי... שירלי

ekaniel

New member
אשה כלבבי

שירלי יקירה. המשך פעילות מהנה. להת' כשאחזור. אלדד

למעלה