אנשים נא הציגו את עצמכם

drz400e

New member
../images/Emo61.gifשלום../images/Emo66.gif

שמי דודו ,אני בן 33 ואני סנובורדר מטורונטו,קנדה. גולש שנה שלישית,עם נסיון מניו-יורק וניו-ג'רסי(שם גרתי).השנה עברתי קפיצה גדולה ברמה שלי,בזכות אתרים קרובים לעיר ומחירים טובים,עכשיו אני מבלה את רוב הזמן שלי בפארק על המקפצות וההאף-פייפ.מה גם שהשנה יש פה חורף נפלא והמון שלג

drz400e

New member
וזה האתר הכי טוב באזור טורונטו

לא הפסגה הכי גבוהה בעולם....אבל זה עדיין במרחק שעה וחצי מהבית ועל זה אין.

icho

New member
בנתיים הכי ישיש

אז ככה ,סנוובורד(והרבה) כבר שש עונות צרפת והשנה אנדורה בן 46 (אמרתי ישיש) מתכנן אולי קנדה בחופשה הבאה.(חלום פרוע) חוץ מזה (אישית ל DRZ400)השבוע קיבלתי את הDRZ400 שלי,אולי יש על מה לדבר.

drz400e

New member
אוי הקנאה ...הקנאה....

אני מתכנן על הDRZ שלי בקייץ הקרוב.איזה דגם קנית? ובקשר לגלישה- אז רק ויסלר .המכה של הסנובורד העולמי.השנה אני לא יכול להרשות את זה לעצמי,אבל שנה הבאה בטוח.בנתיים נמשיך להתאמן בגבעות של אונטריו. דרך אגב,בויסלר בקייץ אפשר לעלות במעליות הסקי ולעשות דאון הילל עם אופני הרים!

icho

New member
אוי ...הקנאה....

לחיות ליד אתר סקי ...ואתה מדבר על קנאה. אז קניתי DRZ400S זה מה שקיים בארץ..אבל הספקתי לפרק כמעט את הכל. עד מתי נמשכת עונת הסקי בקנדה???

drz400e

New member
עד תחילת אפריל בחוף המזרחי

הקנדים קצת מרובעים,ובצד הזה של היבשת סוגרים את האתרים בתאריך קבוע(השבוע הראשון של אפריל-וזה כבר יותר מדי קרוב לדעתי...) . בויסלר ממה שאני מבין אפשר לגלוש כל השנה בפסגות,וכמה שעות דרומית לנו(מה שהקנדים קוראים-south of the border),בורמונט,כבר גלשתי עמוק לתוך אפריל,כי העונה איפשרה את זה. נראה לי שגם השנה זה יהיה ככה.נפל הל החוף המערבי טון של שלג וזה לא מפסיק.טורונטו מכוסה לבן בערך מחג המולד.בסוף שבוע קיבלנו 25 ס"מ ובדרך אלינו עוד סופה.אושר
. דרך אגב,בחוף המזרחי האמריקאי מאוד לא חברותי לאופנועי שטח.רוב האדמות הן או פרטיות או פארקים שבהם אסור לרכב.יש מעט מאוד אופנועי אנדורו.פה בקנדה הם יותר גמישים,ולכן הDRZ שוב נמצא ברשימת קניות שלי.

alonaski

New member
אתם מוכנים לשתף אותנו ב"קודים"

בבקשה?.... מה זה DRZ400 אס או E ?....
האם זה ממשפחת השוגר 3+ ?...

icho

New member
השוגר 3+ ?.

זה לא קודים אלה דגמים של אופנועי שטח זה התחליף ,גולשים בחולות במקום בשלג.

alonaski

New member
מממ... מה שחשבתי! ../images/Emo9.gif

אז אני לא בורה מושלמת לשמחתי...
לרגע התלבטתי האם אתם מדברים על דגם של אופני הרים... (-השריטה השניה שלי!
). אחרי ש 7 שנים עשיתי סקי-סנובורד... וכל פעם כשחזרתי מהחופשה לארץ, מלאה קוצים בישבן לאדרנלין הזה של הגלישה במורד... יום אחד לא התאפקתי, שלפתי מהמחסן את ה"סו-קולד-אופני הרים" שהיו לי אז... לקחתי אותם לפסגת הרי ירושלים וגלשתי משם למטה בשביל נוח... לא טעיתי!!!
= התחושה של הכייף והאדרנלין - היו מאוד מאוד דומים!!! ככה התגלגלתי והתפתחתי לי בתחום ה"סקי הישראלי" = אופני הרים! ובעיקר - דאון היל!
שמחה לפגוש מישהו שמזדהה עם הנקודה שלי ומוצא את ההקבלה בין סקי לרכיבה על דו-גלגלי במדרון...

drz400e

New member
אכן אופנועים../images/Emo61.gif

וגם אני חולה אופני הרים.עונת הסקי בקרוב מסתיימת ,ואני לא יודע אם להתעצב על זה,או לשמוח שעונת הרכיבה מתחילה...

icho

New member
הזדהות מוחלטת

לא רכבתי באופני הרים.. אבל הרכיבה (גלישה )באופנוע בדיונה נקיה,חלקה ובתולית מאוד דומה אפילו שווה לאופ פיסט . מה שבטוח "הצעקה " באה מאותו מקום.

drz400e

New member
אתה צריך לנסות

זה לחלוטין לא מתנגש עם רכיבת אופנועים.להרבה אנשים נדמה שאין לך מה לחפש על אופניים אם אתה רוכב אופנועים.למעשה,זה כל כך שונה ואני מת על שני סוגי הספורט

icho

New member
אין לי ספק!

ובטוח שאנסה את זה ...פעם. יש כרגע עוד כמה דברים לפני.

drz400e

New member
מה עושים באתר סקי בקייץ

בבקשה אלונה- סרט(גדול-34 מגה-צדיך הרבה סבלנות) על איך ויסלר בבריטיש קולומביה,אחד ההרים המדהימים בצפון אמריקה לסקי וסנובורד מנוצל בקיץ.ושימי לב איזה נחמדות האופניים שאפשר לשכור שם.

alonaski

New member
איי-איי-איי-איי.... ../images/Emo10.gif

אז רק לידיעתך... - רוב אתרי הסקי באירופה, בעונת הפשרת השלגים , בקיץ - הופכים לאתרי רכיבת הרים!! וגם - יש הרבה מאוד סקיירים מקצוענים-תחרותיים שמנצלים את הקיץ נטול השלג בסביבתם - לרכיבת הרים- כדי לשמור על כושר הסקי לתחרויות בחורף!
ועוד לידיעתך... באוגוסט האחרון נסעתי להגשים חלום יוצא דופן!!!... נסעתי לחופשת אופני הרים בצפון איטליה בדולומיטים!!! רכבנו 5 ימים באזור האגמים (-סביב לאגו די גארדה, בעיקר הר טרמאלצו) ואח"כ עלינו צפונה לאתרי הסקי הבונבוניירות של איזור סלה רונדה - ואל גארדנה, ואל די פאסה... אח... איזה יופי!!! איזו הרגשה של שכרון חושים לגלוש באופני הרים על מדרונות סקי חומים!!!!! זה כ"כ מרגש ויפה בוא זמנית!!! מרגש - כי פעם ראשונה אני רואה איך נראה אתר סקי במערומיו = איך הוא נראה מתחת לשלג! איך נראית התשתית שאני שנים גולשת... יפה = האזור חום וירוק ופורח.. כמו באגדות של הנס קריסטין אנדרסן והאחים גרים...!!! אתה מבין פתאום מאיפה "צמחו" כל הבמבים, השלגיות, הסינדרלות והגמדים... בסיפורי הילדות האלה!!... תענוג צרוף!!!!!
אין אין אין!!!! כמו רכיבת הרים באתר סקי בקיץ!!! אין אין אין!!! פשוט... אין!!!!

drz400e

New member
אז חכי לאביב

אני מבטיח הרבה תמונות בפורום אופניים.ובקרוב נעשה יום צילומים האתר סקי פה ונעלה גם פה כמה תמונות

יוסיסקי

New member
דודו סרט עננננננק../images/Emo66.gif

היינו בקייץ האחרון ברוקיס הקנדיים ועלינו לויסטלר לכמה שעות. מקום מדהים! ואם בעניין חלומות עסקינן אז שטו לייק לואיז זו פסגת חלומות ראויה...

alonaski

New member
ךא הבנתי דודו... אתה כותב לנו

מטורונטו או אתה פה בארץ?....

למעלה