אנשים נא הציגו את עצמכם

ש.פ.ד

New member
וגם ממני

ניב בן 33 ואני גולש מגיל 14 (עם הפסקה בת כמה שנים באמצע). כמעט תמיד בצרפת, ולרוב על סקי. אוהב בעיקר מסלולים מהירים, וכמובן את עולם החופש המוחלט שמחוצה להם

arieldr

New member
../images/Emo13.gif שלום לכולם

אנחנו - אריאל וענבל. סטודנטים מחיפה. גולשי סקי די חדשים, אבל מאד מתלהבים. אין לנו עדין נסיון רציני באתרים בחו"ל, אבל ידינו (ורגלנו) נטויות...

היי כולם

אני ענבר בת 15 גולשת מגיל 8 סקי ובגיל 12 עברתי לסנובורד (וכמובן שאני לא מתחרטת
) לצערי יש לי נסיון רק מהחרמון... כל שנה.. נראה אולי השנה או שנה הבאה נגוון קצת...
יחי שלג

ofofofof

New member
אני אופיר ../images/Emo13.gif

בן 14, נסעתי פעם ראשונה לסקי בינואר 2003, לפני חודש, באבורייאז, צרפת. אני ממש רוצה להמשיך לעשות סקי! אופיר

yaircarel

New member
שלום לכולם, איזה כיף (8-

לא ידעתי שיש פה כל כך הרבה אנשים, יהיה כיף פה בפורום הזה עם כל אנשי שלג. אגב יהיה ממש מצויין עם תפיצו את קיום הפורום בין אנשי שלג אחרים. הבהרה: אנשי שלג = סקיירים, סנואובורדיסטים ואפילו סתם גולשי שקיות מכורים.

yaircarel

New member
שלום לכולם, איזה כיף (8-

לא ידעתי שיש פה כל כך הרבה אנשים, יהיה כיף פה בפורום הזה עם כל אנשי שלג. אגב יהיה ממש מצויין עם תפיצו את קיום הפורום בין אנשי שלג אחרים. הבהרה: אנשי שלג = סקיירים, סנואובורדיסטים ואפילו סתם גולשי שקיות מכורים.

yaircarel

New member
מעולה

אגב יש לך תמונות מאתרים שונים בקנדה? איך המחירים שם, בשמיים כמו בארה"ב או יותר זולים?

anv

New member
יוזמה מבורכת!

אני אדריאן בן 27 התחלתי שנה שעברה בסקי באיטליה (TARVISIO) השנה בסוף ינואר הייתי בLAS ARCS החלטתי לעבור לסנו בורד זה חיידק שנתקע ומי שמתלבט אם לעבור לסנובורד, שיעבור! חזרתי הייתי יום אחד בחרמון קניתי בורד ובסוף מרץ אני באנדורה! פאודר להמונים! מקוים לשכבה בירושלים מחר!

rasheri

New member
שלום, אני רחל

מכורה ללבן. מזקני פורום אי-אן-אל לשעבר. סקי רגיל. רמה - המתחיל המתמיד. מספר פעמים בחרמון, שבוע בקיצבהיל אוסטריה, שבוע בפליין צרפת ופעמיים שבוע בשמוני. אם בוש וסדאם יהיו לצדי בסוף מרץ סוף-סוף שבוע בטין, אחרי הפסקה של שלוש שנים ( ילדים הם התרוץ, אבל גם קצת חבל על הכסף הרב ...) ועכשיו סופת שלג בחוץ, איזה כיף.

alonaski

New member
חחח... המתחילה המתמידה!

מה שלומך?!
הגלישה פה בפורום של תפוז מעלה בי זכרונות סנטימנטאלים על הפורמט הראשון (=הממשק) הראשון של IOL זוכרת?...
- גם שם היו מלא סמיילים ואייקונים וכל הזמן היו בעיות... הודעה שנתקעת אחרי ששולחים אותה, מסך שלא נפתח וכל מיני תחלואים כאלה כמו פה עכשיו...
אח.... הנוסטלגיה....

rasheri

New member
אני בסדר. השלג הכניס אותי לאטרף

הלבן הזה קצת משבש את גלי המוח שלי.... היום סידרתי לילדים שלי "מסלול" לגלישת ניילון. אני כמובן התלהבתי יותר מהם. הקטן, גיל, לא זכה בכלל לצאת לשלג אבל כיאה לצאצא שלי ביקש כל הזמן להיות ליד החלון הפתוח ולצפות בשלג. איז קור ! כן, הנוסטלגיה ... מפורום לפורום כוחנו עולה ... אני זוכרת איך התלהבתי לראות שאפשר לדבר עם אנשים כל יום כל היום על הדבר שמעסיק אותי כ"כ למרות מישניותו בחיים ה"אמיתיים". מה שלומך ? לא הצלחתי לעקוב אם כבר נסעת או לא השנה. לאן פנייך אם טרם נסעת?

alonaski

New member
ובכן... אני... ../images/Emo11.gif

עוד לא נסעתי השנה... יש פינטוזים ודיבורים באוויר על חודש הבא... אבל לצערי, בעלי כבר לא מתלהב יותר והוא עושה פרצופים וקולות שהוא לא יצטרף אלי... והיום, אחרי 2 חופשות סקי בחיקו... כבר לא בא לי לסוע בלעדיו (=עם החבר'ה, או לבד או עם עוד חברה... כמו שנהגתי לעשות בעבר). מתרגלים לטוב, את יודעת..
אז אם לא אסע חודש הבא, כנראה שנשמור את הכסף לנסיעה מחודשת באוגוסט - לחופשת אופני הרים בקיצבוהיל - מה שרציתי לעשות השנה ובסוף נסענו לאיטליה... מאז שאני רוכבת אופני הרים, ה"שריטות" השתוו!
אני להוטה על סקי אבל באותה מידה להוטה על רכיבות במקומות יפים בחו"ל...
אבל, שום דבר עדיין לא סגור בנושא הסקי...

kgblader

New member
טוב, אז ככה

קוראים לי אביעד רום, אני עושה סקי וסנובליידס(ונראה לי שאני יכול ללמד את המדריכים בחרמון טיפה על הטכניקה הנכונה לסקי), הייתי פעמיים בצרפת(LES ARCS,VALMINIER) ואני טס במרץ עוד פעם לLES ARCS, אני אוהב בעיקר POWDER ו"אוף-פיסט".. RESPECT אביעד רום

kgblader

New member
אה, שכחתי...

אני ברמה 3 של המבוגרים בESF אבל אני אלך לPRE-COMPETITION(או איך שלא קוראים לזה-הרמה הכי גבוהה) של הילדים

שםאחר

New member
טוב,אההה....

שמי גיא יצא לי לגלוש שלושה ימים בחרמון לפני שנה ובחנוכה האחרון הייתי בחופשה של שבוע באתר lech שבאוסטריה גם אני לא כותב הרבה אבל אני קורא את כל ההודעות

alonaski

New member
הי גיא!!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo9.gif

... לא התאפקתי...

למעלה