אנשים...עזרה!!!

bad girl201

New member
אנשים...עזרה!!!../images/Emo5.gif../images/Emo53.gif

יצאתי עם בחור 3-4 פגישות...הכל היה מדהים, יצאנו, היו נשיקות והצהרה מצידו שאנחנו חברים..מלא טלפונים ביום, שיחות של שעות על חשבונו! ביום למחרת הוא אומר שלא מתאים לו כי אין חיבור ביננו (כשלפני כן הוא תמיד אמר שיש ביננו חיבור מדהים, הרעיף את כל המחמאות האפשריות...כולל "את יפה", "כוסית", "נורא כיף לי איתך"). נקודה חשובה לציון היא שיום לפני שהוא אמר לי שלדעתו זה לא ילך, העניינים קצת התחממו ביננו וכשלא רציתי לתת לו אז הבעת פניו נהייתה מאוד חמוצה...ולמחרת אמר לי שלא ילך ביננו, אבל נמשיך להיות בקשר...ואנחנו בקשר טלפוני כידידים, מדברים די הרבה...אני לא מצליחה להבין את הראש שלו!! יותר נכון שלכם הגברים...מה קרה, פתאום כשבחורה לא נותנת לכם אז פתאום לא מתאים לכם? (אני לא באה להכליל חס וחלילה, ברור לי שלא כל העם שנקרא גברים הם כאלה)...

bad girl201

New member
אוקיי...../images/Emo12.gif

לעבור הלאה זה די פשוט, אבל מה לעשות אם אני קצת דלוקה על הבחור...? אהבה ברור לי שזה לא, יש עוד הרבה בין זה לבין אהבה.

המממ...

אני יכול להגיד לך רק ממה שעובר לי בראש... אני לא יכול לדעת מה רץ לאנשים אחרים בראש... אם אני הייתי רוצה קשר רציני איתך לא הייתי אומר לך את זה אבל מאיפה לי לדעת מה הולך אצלו בראש אולי הוא מתוסבך... אולי סתם הוא חרמן ומנסה להפעיל לחץ פסיכולוגי... אל תשקיעי מחשבה בניסיון להבין מה רץ.. פשוט שימי אותו ברוורס... אני מבטיח לך שהוא עוד יתקרצץ...

bad girl201

New member
למה הכוונה שלך? לסנן אותו?

לא בטוחה שהבנתי אותך, אני אשמח להסבר...

ככה...

נראה לי שהוא צריך להבין מהכיוון שלך שאת לא ממש שמה עליו ומהרגע שהוא אמר לך את זה את איבדת בו עניין.... גם אם זה יהיה קצת קשה לך אז תתאפקי ואל תתקשרי אליו ובלי הודעות וכאלה... תני לו ליזום את השיחות ביניכם וכאלה... אם הוא באמת רוצה אותך הוא כבר יראה לך... זהו זה פשוט זה הכל... כן תסנני קצת... אל תעני לו לכל שיחה... הוא צריך לזכור בתת מודע שאת לא מחכה כל היום ליד הטלפון ומסתכלת עליו לראות אם הוא מתקשר... קיצר נו תראי לו שהתאכזבת הכל הקטע האחרון ואם את חשובה לו אז הוא יעשה בקשר לזה משהו אם הוא לא אז לא נורא וביי ביי....

bad girl201

New member
מה שאני עושה זה דבר כזה:

אני באמת מסננת אותו הרבה פעמים, אבל...לפני שבוע בערך סיפרתי לו על ידיד שלי שרוצה לצאת איתי. הבחור הגיב ב"תנסי. מה כבר יכול לקרות". או קיי, אתמול בלילה בסביבות 12 וחצי ככה הוא שולח לי הודעה לפלאפון ולא עניתי...היום הוא מתקשר אליי ומספר לי שבשעה שהוא שלח לי את ההודעה הוא יצא עם מישהי חדשה מהבסיס, ו"נראה מה יקרה, אני רק בשלב הגישושים". אמרתי לו בהצלחה
(מה כבר יכלתי להגיד..). אם הוא שלח את ההודעה באמצע הדייט, מה כבר אני אמורה להבין? שהוא חשב עליי באמצע הדייט? שהוא עובד עליי שהוא יוצא עם מישהי רק כדי שאני יקנא? (גם בכאלה בחורים יצא לי כבר להיתקל בעבר). באמת...לא מבינה כלום. סיטואציה מוזרה. מה יעני לנסות לגרום לי להתחרט שלא נתתי לו כי אולי אז הוא היה ממשיך בקשר איתי?? התעייפתי כבר מלנסות להבין אותו, אבל זה כבר באמת מעצבן...או שהוא רוצה או שלא- אבל שלא ישחק, כי אם יש משהו שאני שונאת זה שמשחקים איתי משחקים. אני מבחינתי ממשיכה הלאה, אומנם נדלקתי עליו- אבל זה יעבור..

טוב תראי...

מה שאני יכול להגיד זה שאם זה רק הדלקות ושכבר בהתחלה של הקשר הוא גורם לך להרגיש הרגשה שהיא לא עושה טוב בגוף... אז אל תלכי על זה... מה שכן אצלי לפחות אני יגיד לך שאני תמיד תמיד אבל תמיד.... ידעתי בשניה הראשונה הראשונה שראיתי מישי אם אני רוצה אותה ממש לקשר רציני+להתחתן איתה.... ואם זה לא היה זה.... אז זה היה סתם הדלקות ולא היה לי קשה לשכוח אותה אם מהנסיון שלך את לא תחשבי עליו בעוד כמה ימים וזה לא יציק אז יאללה תעברי הלאה הוא לא שווה את הדיון הזה... ביי ביי..... תגידי לו ביי ביי בייבי... אל תתקשר אליי אני כבר יתקשר אליך.... חחחח

bad girl201

New member
כן, זו רק הידלקות, א-ב-ל...

הקטע הוא שקצת צבט לי בלב כששמעתי ממנו שהוא יצא עם מישהי... ומה דעתך (וגם אני אשמח לשמוע את דעתם של שאר משתתפי הפורום) על הקטע שהוא שלח לי הודעה כשהוא באמצע דייט? (למי שלא מבין על מה מדובר מוזמן לקרוא - זאת ההודעה שלי עם הכותרת "מה שאני עושה זה דבר כזה:". באמת יעזור לי לשמוע דעות על זה.תודה

אז נראה לי...

שבאמת יש לו שריטה... או שהוא חושב שאת באמת מטומטמת ובסוף כל המשחקים הפסיכולגים האלה יעבדו עלייך.... נו את הפתאום שאין חיבור ..... ואת זה שהוא שולח לך הודעה באמצע יציאה... אני לא אוהב את המילה דייט זה כזה כבד כזה... שככה כאילו הוא חושב עלייך עם ההודעה... אבל אם היית חושבת קצת יותר היית מגלה שהבנאדם בסך הכל הקדיש לך כמה שורות שהוא כתב ודקה אולי לרשום את זה ואת מזה מסיקה שהוא רוצה אותך... לי זה נראה כמו סתם חירטוט זול ולא רציני.... עם אפס מאמץ... ככה אל תתני לו להשיג אותך אחרי מה שקרה... ההודעה העלובה הזאת לא תעבוד עלייך... אמרתי לך אם הוא מגיע למצב שהוא חושב עלייך כשהוא עם בחורה אחרת... אז... הוא יעשה יותר... זהו ביי...

bad girl201

New member
../images/Emo140.gifתודה רבה...

לך ולכל אלה שהגיבו...עזרתם לי המוןןן הגיע הזמן להמשיך קדימה, אני בטוחה שהנסיך שלי קיים איפה שהוא...צריך רק להיות אופטימיים. החיים מלאים בהזדמנויות שרק מחכות שנבוא וניקח, ככה שאם לא הוא אז יבוא מישהו אחר...

pain is MY love

New member
פשוט מאוד.

הבחור נמשך אלייך. רוצה אותך. זה ברור לפי המחמאות ולפי התקדמות עניינים. הוא לא רוצה לוותר עלייך אבל ככל הנראה שסקס משחק אצלו תפקיד מאוד חשוב כנראה שהוא התאכזב מזה שלא נתת לו ובגלל זה הוא החליט שזה לא יילך. אבל רואים שעדיין עמוק בפנים קשה לו לוותר עלייךובגלל זה אתם ממשיכים להיות ידידים. מה עושים עכשיו? מחכים ורואים... אם יש לו באמת איזה רגש הוא יתגבר על מכשול הסקס. אם זה רק עניין של סקס הקשר הנוכחי שלכם יגווע במהירות... אז.. בהצלחה שיהיה לך בכל מקרה

bad girl201

New member
תודה..אני בכל אופן לא ממש אדע איך

להסתכל עליו במידה ובאמת יש לו רגש והוא ירצה שוב יותר מידידות...כי אחרי שפעם אחת זה קרה ככה אז מאיפה לי בכלל אם הפעם הבאה תהיה רצינית? (אם תהיה בכלל פעם הבאה)

pain is MY love

New member
ושוב פשוט מאוד

אם שוב הוא ירצה סקס ושוב לא תתני לא והוא יתרחק המסר ברור אם הוא יעזוב את הקטע הזה בצד ויתקרב אלייך בדרכים אחרות זה כבר אומר שיש פה משהו מעבר...

seeyou

New member
כשבחורה לא נותנת לנו?../images/Emo6.gif

אז פתאום לא מתאים לכם?
תגידי לי, מה הפרוש שלך כאשר את כותבת בכרטיס שלך: בת 20 ,פנויה ומחפשת ? מה הפרוש שלך ליחסי מין באופן כללי? אני חושב שיחסי מין הם הדובדבן שבקצפת! אז ישנם בנות שלא רוצות להשמין ואוכלות רק את הדובדבן וישנם בנות שלועסות את האוכל העיקרי הרבה זמן עד שמגעים לדובדבן. זה שסירבת-זה מקובל-זה הגוף שלך... אבל לא מובן לי אישית מה עוד רצית ממנו אחרי ההצהרה..."הכול היה מדהים". ישנם בנות שמוכנות לשכב עם הרבה בנים אבל
...מאחד ספציפי הן רוצות טבעת! יש לך הסבר לסירובך? יוסי יוסי

bad girl201

New member
וואו..כמה שאלות! ../images/Emo2.gif

אני אענה לך עליהן אחת אחת: 1. נכון שפנויה ומחפשת יכול להתפרש כמחפשת הרבה דברים: מקשר רציני, דרך סטוץ/ יזיז ועד חתן...מה שאני מחפשת זה קשר רציני (אני ממש לא טיפוס של סטוצים) והבחור שעליו מדובר ידע את זה ואמר בפירוש שגם הוא. 2. לא הבנתי את השאלה שלך מה הפרוש שלי ליחסי מין באופן כללי. אם תסביר את עצמך אני אענה. 3. מה זאת אומרת "מה עוד רצית ממנו אחרי ההצהרה 'הכל היה מדהים' "? אם לא ציינתי את הפרט הבא אז כנראה שהגיע הזמן לציין אותו: הבחור בפירוש אמר לי שאם נראה לי שאנחנו מתקדמים מהר מדי אז שאני לא יתבייש להגיד לו והוא יתאים את עצמו אליי...מה יש לך לומר על זה? 4. אני כולה בת 20 וממש לא בראש שלי להתחתן כרגע (נכון שיש בחורות בגילי שלהן זה מתאים, אבל לי ספציפית לא..). הסיבה לסירוב שלי היא שפשוט חשבתי שההתקדמות מהירה מדי. זה הכל. בחורה שנותנת מהר לא בדיוק משאירה רושם חיובי על הבחור, ועל אחת כמה וכמה אם היא אחת שרוצה כמוני קשר רציני. אתם הרי ציידים מלידה ואוהבים את הריגוש שבמרדף...אם נכנעים לכם מהר אתם גם תאבדו עניין מהר, זה לפחות מה שאני יודעת. נכון- אפשר לפרש את המילה "ציידים" גם בהקשר של סטוצים אבל לא לזה התכוונתי.

seeyou

New member
...מה שאני מחפשת זה קשר רציני ../images/Emo45.gif

למרות שאת רק בת 20-את מאוד בוגרת ומחושבת. אני מבין שממש לא בראש שלך להתחתן כרגע אבל, איך את רואה " קשר רציני" -ללא סקס? אם ההתקדמות היא מהירה מדי,אז יש לך הצדקה ל"דחיה"... יחסי מין הם דבר טבעי ורק בני אדם בנו חומות מסביב לזה. מצד אחד, זה דבר בעל ערך רב(" בחורה שנותנת מהר לא בדיוק משאירה רושם חיובי על הבחור" מצד שני דבר שבשיגרה כמו שקיים אצל הרבה בנות-סטוצים או יזיזים. אנחנו הבנים "ציידים מלידה ואוהבים את הריגוש שבמרדף..."
אותי זה מצחיק! במבט לאחור למדתי שבסופו של דבר רק הבנות-נשים הן הציידות האמיתיות... הן עושות את זה בצורה הפגנתית או בסתר-לתת לבחור-גבר את ההרגשה טובה. . גם במקרה שלך, את רוצה לצוד אותו(קשר רציני)... זה שלא מתאים לתנאים שלך זה סיפור אחר! אומרים שכאשר אוהבים ממש אין זמן לחשוב,לנתח דברים-פשוט פועלים לפי יצריים. יוסי

bad girl201

New member
כמה הבהרות...

ברור שקשר רציני בין שני אנשים בוגרים כולל לרוב גם סקס, אבל תסכים איתי שהקשר עם הבחור הזה היה עדיין בשלביו ההתחלתיים ולדעתי לפחות זה היה עדיין מוקדם מדי לסקס- בדיוק כמו שלא הייתי ממהרת עדיין להציג אותו למשפחה שלי- שוב מאותה סיבה: כי זה מוקדם מדי! תראה, כמו שאמרת זה נכון שכשאוהבים אין זמן לחשוב, אבל כאן בדיוק הטעות של רוב האנשים (בעיקר בנות) הם נותנים לעצמם להיסחף ולאבד את הראש ועושים דברים בלי לקחת רגע ולשאול את עצמם "האם מחר בבוקר/בעתיד היותר רחוק אני יהיה שלם/ה עם ההחלטה הפזיזה הזאת?" לפעמים עדיף לוותר על הנאה רגעית, אם בטווח הארוך עלולים להצטער עליה (ושוב- יש כאלה שמתאים להן סטוצים, זה כבר סיפור אחר. אני מדברת על אלה שלא).

seeyou

New member
מוקדם מדי לסקס../images/Emo45.gif

זה משנה את כול התמונה עדיף לוותר על הנאה רגעית, אם בטווח הארוך עלולים להצטער עליה !

"אומרים ש..."

לא להכנס למיני-ויכוח בינך לבינה אבל "אומרים ש..." תמיד מצחיק אותי. זה כמו הפרסומת החדשה של פז, בצדק ובדי הרבה הגיון הוא שואל שם: "מי הנהיג?". מי אומר שבנים הם ציידים מלידה? מי אומר שבנות הן נזירות חסודות (וכולנו יודעים הרי שהפנטזיה מספר 1 של מתבגרים בארה"ב היא לזיין תלמידות של בתי ספר קתוליים בתלבושות האחידות שלהן. כי "אומרים ש" הן מזדיינות מה זה טוב). מי הנהיג את החומות שאתה מדבר עליהן? לך יש אותן? לי אין, אז מה, אני לא נורמלי? אחרי הכל אני לא הולך לפי התקן? ותאמין לי, אם אין לך זמן לחשוב... אתה אחד משניים: טיפש או מסכן ובכל מקרה במצב ביש.

למעלה