כל הגברים אותו דבר. גם לי קרה פעמיים עם בחורים שכשלא קיבלו מה שרצו,לא שמעתי מהם יותר.
M MAYA280 New member 31/1/05 #41 כל הגברים אותו דבר. גם לי קרה פעמיים עם בחורים שכשלא קיבלו מה שרצו,לא שמעתי מהם יותר.
B bad girl201 New member 31/1/05 #42 יש גברים ויש גברים... כמו שיש נשים ויש נשים, השאלה על איזה גבר את נופלת. ההבדל במקרה שעליו דיברתי הוא שהבחור רוצה שנישאר בקשר (כמה מוזר...).
יש גברים ויש גברים... כמו שיש נשים ויש נשים, השאלה על איזה גבר את נופלת. ההבדל במקרה שעליו דיברתי הוא שהבחור רוצה שנישאר בקשר (כמה מוזר...).
K Kay Bennet the 1 st New member 31/1/05 #43 אולי הוא רצה שתישארו בקשר כי הוא חשב שלאט לאט הוא יצליח 'לרכך' אותך ותסכימי לו.
B bad girl201 New member 31/1/05 #44 גם אני חושבת ככה... עובדה שלא עובר שבוע בלי לפחות טלפון אחד והודעה ממנו...
K Kay Bennet the 1 st New member 31/1/05 #45 אם זה ככה אז תתחילי לנתק איתו את הקשר! לאט לאט, תתחילי לחפף אותו בטלפון תגידי לו שאת עסוקה / אין לך זמן או שאין לך כסף נגיד להודעות (אם זה בפלאפון).
אם זה ככה אז תתחילי לנתק איתו את הקשר! לאט לאט, תתחילי לחפף אותו בטלפון תגידי לו שאת עסוקה / אין לך זמן או שאין לך כסף נגיד להודעות (אם זה בפלאפון).