אנשים...עזרה!!!

iLL RaPs

New member
אולי הוא ראה שאת לא זורמת,

וזה לא התאים לו. זה לא בהכרח יכול להעיד שהוא מחפש רק סטוץ. גם לי היה ניסיון דומה עם בחורה מתוקה וחכמה, שהייתה קצת "עצורה מינית", נגדיר את זה ככה. למרות שלא חיפשתי סתם סטוץ, היה לי משעמם איתה ונפרדנו. זו יכולה להיות סיבה. אגב, אני חדש בפורום, נעים מאוד.

bad girl201

New member
זה קצת בעיה

לזרום עם בחור שאת מעוניינת בו- כאשר את לא יודעת אם אחרי הסקס הוא יזרוק אותך או יישאר איתך. בגלל זה עדיף לחכות עם העניין הזה.

אני אמשיך להיות האיש הלא-נחמד...

של הפורום ופשוט אבקש ממך להודיע לנו ביום שבו גם הידידות בינכם תגמר. מה שלדעתי, לפי מה שאת מספרת, יקרה די מהר. במיוחד אם את עכשיו יותר ממקודם חושבת שהוא לא רציני ותשימי לב ביתר שאת לכל מילה שיוצאת לו מהפה. את חשבת שהיה מדהים. תני לי לנחש שאת הנשיקות שהיו בינכם, את הטלפונים וכמובן ה-"הצהרה" הוא יזם. מה לגבי מה שאת חושבת/מרגישה? וסתם נקודה למחשבה, "יפה" היא ללא ספק מחמאה, "כיף לי איתך" תמיד ממס לבבות. "כוסית", לדעתי היא לא מחמאה. זו מילה שבחור מתאר את חברה שלו לחברים שלו כשהם לבד (ערב בנים כזה). מה בדיוק חשבת שיקרה עם מישהו שמנסה להחמיא לך במילה "כוסית" ולמה בדיוק קבלת את זה בתור מחמאה?

bad girl201

New member
בקשר למה שאמרת

"...הוא יזם. מה לגבי מה שאת חושבת/ מרגישה?" אז ככה: תראה, אני גם כן הראתי עניין בחזרה- אבל לא יותר מדי (אני לא מהבחורות המתעלקות), ורובכם גם אוהב אותנו קשות להשגה. מה שהבנתי מהדברים שלך זה (ותקן אותי אם אני טועה): בגלל שהוא אמר לי "כוסית" זה בהכרח אומר שהוא חיפש רק לזיין?

את לא טועה, אבל זה לא רק זה...

איך להסביר? בחור שאחרי 3-4 פגישות מכריז עליכם חד-צדדית בתור חברים, משקיע מזמנו (וכמו שציינת מכספו) שעות בטלפון וכו' וכו', אם אני אניח לרגע שהוא גם בסביבות הגיל שלך קח/תן כמה שנים שאפשר לספור את מספרן על יד אחת... אותי, בתור בחור הסוף של ההודעה לא הפתיע וגם לא היה מפתיע גם אם היית נותנת להודעה כותרת: "הסיפור המשמח שלי שהוא ממש כמו מהאגדות". ה-"כוסית" לבדו זה לא מה שהיה מדליק אצלי נורה אדומה, אבל זה בהחלט סימן לא טוב. שוב, הכל פה הוא דעתי, שלי, הפרטית.

pain is MY love

New member
איזה בולשיט!

מתי תפסיקו להיות כל כך יפי נפש ותתחילו להיות אמיתיים?! מי מהבנות פה לא הייתה מחייכת לעצמה בהרגשה של סיפוק אם מישהו שהיא מכירה היה אומר עליה שהיא כוסית?... תהיו כנות! תעשו לי טובה! "כוסית" זאת כן מחמאה! אולי לא המחמאה הכי מוצלחת שגבר יכול לתת אבל כולנו מכירים את הכוונה וכולנו יודעים שזה מחמיא... למה לגבר שלי אני לא קוראת "כוסון"?! אני קוראת ועוד איך! והוא לא נעלב מזה... ואם ידידים הכי טובים שלי קוראים לי "כוסית" זה אומר שהם לא מכבדים אותי או רוצים לזיין אותי?... שוב, בולשיט! מצטערת שנתפסתי ככה על מילה אחת אבל זה ממש הציק לי בעיניים...

בקשר לכוסית...

את די צודקת בקשר לזה... אבל... אני חושב שלא הייתי אומר למישי שאני לא מכיר כוסית... הייתי משתמש באת נראית לא רע בכלל... או נראית הממ ממש טוב.. טוב נו אבל זה אני.... חוץ מזה היא תמיד תזכור שאמרתי שהיא לא נראית רע... לא אמרתי שהיא נראית טוב.... אבל למישי שמכירים... ושיודעת מה אני חושב עליה.... אז לא חושב שכוסית תהיה מילה כזאת נוראה....

דבר ראשון, אני אומנם אהיה כנה...

אבל זה עם שני סגולים ב-"כ" וב-"נ", אם את מנסה להתנגח עם מישהו, רעיון לא לגמרי רע (ויהיו שיגידו אפילו טוב) הוא לבדוק עם מי. שוב אני אומר, מי שקורא לך "כוסית" לא בהכרח מתכנן איך להכניס אותך למיטה עוד באותו יום, אבל, לא, מי שקורא לך "כוסית" לא מכבד אותך. גם אם אלו חברים שלך, גם אם הם בעלי כוונות טובות ואחת כמה וכמה אם זה בחור שאיתו יצאת 3-4 פעמים, אם נחזור לנושא ההודעה המקורית. זכותך לא להסכים לדעה הזו שלי, אבל לפני שאת אומרת עליה "בולשיט" בביטול כזה, תחשבי קצת יותר לעומק ואם זה לא עוזר תקראי כמה הודעות בפורום הזה ושאר הפורומים פה בקטגוריה של, איך היא נקראת, 'אהבה ומשהו'. תחזרי אליי אחר כך, הא?!

pain is MY love

New member
טוב אז חזרתי

דבר ראשון כשאני אומרת בולשיט זה צורה של ביטוי. אל תיקח את זה קשה. דבר שני אני לא חושבת שמי שאומר לי "כוסית" זה אומר שהוא לא מכבד אותי. עם כל הכבוד, בימינו "כוסית" הפכה להיות מילת כינוי מן השורה. אתה יכול להסכים עם זה ויכול לא להסכים עם זה אבל זאת כולה מילה! מה רצית שהוא יגיד? שהיא עלמת חן יפת עיניים? אז הוא קרא לה כוסית! רבאק למה להיתפס לזה כל כך חזק?!

אני מניח שנאלץ להסכים על לא להסכים

ואני אענה לך על שני הנושאים שבהודעה שלך בתגובה אחת: אני לא מתיימר להיות אליעזר בן-יהודה, אפילו לא רוביק רוזנטל אבל אני מתייחס למילים בכובד ראש הראוי להן. "כוסית", "בולשיט" כצורת ביטוי... יש למילים האלו משמעות. אני, לדוגמא, לעולם לא אחשוב, לא כל שכן אגיד, אפילו לא בד' אמות על מישהי שהיא "כוסית". זה מעליב אותי לחשוב על מישהי ככה. ולא שאני אתאר אותה בתור "עלמת חן יפת עינים" אבל בין ביטוי מליצי כזה ל-"כוסית" יש עוד מרחב שלם של תארים. מעניין לעניין באותו עניין, אולי לא הייתי צריך לקחת קשה את ה-"בולשיט", צודקת. באמת התעצבנתי לחינם כי בולשיט, כמו שאת אומרת היא צורת ביטוי, אבל, הנה, זכית לדוגמא ממקור ראשון לחשיבות שבה אני מתייחס לפניות אלי.

pain is MY love

New member
סבבה

אין טעם להמשיך וויכוח על צורות ביטוי, מילים, מושגים והגייתם. שיהיה לך ערב מצויין

את אוהבת אותו?

אם לא אז אל תתאמצי בלהבין אותו...מעניין מאוד שאחרי שסירבת לו הוא אמר "זה לא ילך.." אז סביר להניח שהוא רוצה משהו אחד...אל תפלי ברשת כל-כך מהר, יש גברים (מניאקים) שיתנו הכל בשביל סקס. לי יש מניאק כזה בבית. אחי הגדול..הוא בן 20,ומה הוא לא עושה בשביל שבחורה תתן לו...שעות של טלפונים,מתנות,נסיעות ומה לא...עד שהוא משיג את מה שהוא רוצה.. אחר כך אם זה לא מספיק הוא מעביר את המספר טלפון של אותן בחורות לחברים. הבחורות האלו פשוט תמימות. אל תהיי תמימה,תהיי חכמה.

bad girl201

New member
אוהבת אותו? לא..

יותר נכון לומר שקצת נדלקתי עליו. ומה שסיפרת לי על אח שלך- אותו דבר בדיוק חברה שלי סיפרה לי על אח שלה..ככה שאני לא ממש מופתעת. בכל מקרה נתת לי עצה מעולה- רק מה? תמיד תזכרי שלא כולם כאלה, והחוכמה היא למצוא את אלה שלא מניאקים אלא מקסימים (אלא אם כן מחפשים את המניאקים, אבל זה כבר עניין של העדפה אישית)

ללא שם12

New member
תתחילי לקחת, לא לתת!!!

נורא עצוב שעוד קוראים לזה "לתת". ביום שתתחילי לקחת - יגיע גם הבחור שרוצה לתת. אני נשואה למישהו שכבר בפגישה השניה הגענו למיטה!!! לא כולם כמו הבחור שפגשת. וכאלה שכן- תהני מהם, תנצלי אותם ותמשיכי הלאה.

מ ס ט י ק

New member
זה מוכר מאוד...

גם לי זה קרה.. אני עדיין חושבת על אותו הבחור אבל צריך לשכוח מכאלו אנשים.. הם ממש לא שווים שאנחנו נחשוב עליהם ונירצה להיות איתם ביחד שוב...

עצתי לך

פשוט תדפדפי את הקטע, ממש לא משנה מה עובר לבחור בראש - אם סתם חיפש זיון, או קשר רציני, או שלא יכול להתאפק כבר (לחץ פסיכולוגי) או שחושב על האקסית שלו. בשורה התחתונה הוא אותת לך שאם לא יקבל מה שהוא רוצה הוא לא איתך. אולטימטומים במערכות יחסים בשלבי ההתחלה לא נראים לי מקובלים וקבילים. בכל מקרה בתרבות ה"אינסטנס מערכות יחסים" של היום, זה לא מפליא אותי בכלל. את נשמעת בחורה צעירה עם מודעות קצת יותר גבוהה לגילך, עצתי לך להמשיך הלאה ולא לחשוב על זה בכלל. לא חושב שיש מקום לידידות מהתחלה כזו לא ברורה ובהתחשב ברגשות שלך ושלו בכל העניין. דבר נוסף - לסקס אין תאריך מוגדר, אין לו זמן, כשזה מתאים זה קורה בלי רגשות אשמה, זה צריך להתאים לשני הצדדים בלי לחץ של מי מהם. זה יכול לקרות בערב הראשון, אחרי חודש וגם אחרי שנה ובלבד שזה מתאים לשני הצדדים. לסיכום - אל תחשבי יותר מדי.

למעלה