אנשים??

אנשים??

יש אנשים בפורום הזה? מרגישה די בודדה כאן... ממש כאילו שנכנסתי לתוך.....חיי הנישואין שלי...

true

New member
באינטרנט הכל וירטואלי!!!

נא לא לשכוח שאין לסמוך על המצ´וטטים!!!!! מצטער לשמוע שנישואייך משעממים,תחקי שהילדים יגדלו ואז יהיה לך זמן לפתח את האני שבך.

לא מסכימה איתך, אמת...

פגשתי כבר כמה מצ´וטטים שהתגלו כאנשים מקסימים שהיו שם כשהצטרכתי כתף...

סו

New member
היי צעקה

כאן זה פורום המתנהל בקצב שונה מנשואים נשואות ודרך אגב מה ניסת לכתוב בהודעה בלי התוכן בפורום נשואים?? יאללה בואי לצ´ט <נשואים נשואות< אני ממליצה על הפורום כאן בשעות של תוגה ב3,4 בבוקר את קוראת את הדברים שכותבים כאן את התשובות של החברים כאן ומתמלאת בחזרה באהבה גדולה לנפש האדם באשר היא... סו

מתולתלת

New member
סליחה

כאן אנחנו לא מצוטטים כאן אנחנו כי יש לנו בעיה בעיה בחיי היום יום שלנו ופה זה הפורום שלנו ולא סתם צאט אנחנו כאן לעזור ולא ממש לא לחכות לילדים שיגדלו כי גם היא גודלת ("מזדקנת") עכשיו כמה שיותר מוקדם

צודקת-ולא צודקת

הצאט הוא אמצעי תקשורת שנותן מענה לצרכים שהם די זהים לצרכים שמחפשים אנשים בפורומים אוזן קשבת, יד שלוחה, כתף יש אנשים שזקוקים לתקשורת איטית יותר, לתכתובת ארוכה יותר,ולכן הם בפורום ויש שימצאו סיפוק בדינאמיות של הצאט,במענה המיידי. אני מוצאת שגם זה וגם זה חביבים עליי

מתולתלת

New member
חביבים כן

גם אני מאוד אוהבת לצוטט אבל מה שכתב לך הבחור הראשון שזה רק ורטואלי לא כאן כאן אנחנו לא מצוטטים כאן אנחנו עוזרים וכן להאמין בנו

true

New member
הבהרה וירטואלית

מצטער שהניסוח לא היה מדוייק. הכונה היתה שנכון שאנחנו מפתחים רעיונות ביחד אבל אל לנו לשכוח את כללי הזהירות..אנחנו מצ´טטים עם שותפים לא מוכרים.

מתולתלת

New member
אולי

לכל אחד את היחס שלו לדברים שלו וכל אחד דיעות שונות ומחשבות אחרות

פורומית

New member
זה לא שכאן לא מצ´טטים

בסופו של דבר, פורום זה עוד סוג של צ´יטוט, לא? הוא פשוט קצת שונה מצ´ט כי הוא מתנהל הרבה יותר לאט, ויש לו נושא ומטרה, וזה לא שיחה בין 2 אנשים, אלא הרבה יותר, שלכולם יש נושא משותף... ______ מתולתלת, זה לא התחלה של ויכוח ביננו, נכון?

פורומית

New member
למה לחכות שהילדים יגדלו?

מה שדוחים ולא עושים היום, גם לא עושים מחר.... חוצמזה, שלמה אתה חושב שילדים מונעים או מקשים על האדם לפתח את האיני שבו? לפעמים זה רק מקל...

true

New member
הילדים קודמים לכל!!!

להביא ילדים לעולם זאת התחיבות של ההורים להשקיע ולתת את הכל. אמהות לא מתחיל ונגמר עם הלידה. להיות אמא זה עבודה במשרה של 24 שעות ביממה. (לפחות בשלוש השנים הראשונות והחשובות ביותר בפיתוח ובנית הערכים,האופי וההתנהגות של הילדים) פיתוח עצמי לוקח זמן ואנרגיה מהילדים.

מה עדיף?

איך לדעתך,עדיף לגדל ילדים? באווירה אוהבת, רגועה, מאושרת,להראות לילדים מערכת יחסים אמיתית זה אידיאלי. אבל כשאין את זה? אדם הוא תבנית נוף מולדתו....האם לילד עדיף לגדול עם 2 הורים כשאחת ממורמרת, עצבנית ומרוכזת בצרות של עצמה והשני משתדל לבלות רוב הזמן מחוץ לבית???

true

New member
מה נכון?

הטעות הנפוצה בחברתנו מתחילה שמתחתנים לא עם השותף המתאים אלה עם האהבה. החיים לא בנויים רק מרגש,הקמת משפחה זה כמו עסק משותף.כל אחד עושה את מה שהוא טוב בו ואז זה גם קל לו לבצע ואפילו נהנה לעשות.(ברוב המקרים). מתחילים להרחיב את המשפחה. עם הולדת הבן/בת הראשון/ה האמא צריכה לא רק לאהוב את הטיפול בילדים גם חייבת להתרכז שבבית האוירה תהיה נעימה.ברגע שהאמא לא נהנת זה משתקף ומקרין על כולם ואז מתחילות הבעיות.הבית והילדים זה הטריטוריה של האמא!!!

ברונטית

New member
סליחה שאני מתערבת

אבל עולה לי קצת ריח של נפתלין מדבריך... נישואין ללא אהבה? כמו בשותפות? מה, קורות חיים? כישורים מיוחדים? התאמה של מומחיות בענפים מסויימים? ומי קבע שאשה הבוחרת להביא ילדים לעולם חייבת לשבת לצידם בבית 3 שנים ? ולמה רק 3 שנים? למה לא עד שיגיעו לפירקם ויעזבו את הבית? ו... איפה ה"אבא"???..... לא שמעתי אותך מזכיר ולו פעם אחת מה תפקידו של האב בכל הסיפור... ולבטח תענה לי - לדאוג לפרנסה, לא? סליחה על ההתפרצות שלי, אבל מעבר לכך שהראיה שלך את הדברים מזכירה לי קצת את תחילת המאה הקודמת, היא משדרת לי שובניסטיות מוחלטת, ואשמח לקבל הסברים.

true

New member
יפה שאת מתערבת,טובים השלושה מהשנים

האהבה בהתחלה זה הכייף לאהוב,זאת תשוקה,הרגש שולט על המוח. להצלחה בחיים משותפים צריכים התאמה,שילוב,ערכים,אינטרס משותף = שותפות !! יותר מ-50% מהזוגות מתגרשים בחמש השנים הראשונות..שאלת פעם למה? לדעתי הילד מקבל את הערכים,החינוך,ההתנהגות, האופי בשלוש השנים הראשונות בחייו.בתקופה הזאת האמא היא המשענת,המכוונת,הדוגמא,המקשרת את העולל לעולם.להיות אמא זה לכל החיים והיום הילדים סובלים מזה שהאמא מעדיפה רמת חיים יותר גבוהה על חשבון הזמן שיכלה והיית צריכה להיות עם הילדים!!! בנוגע לשאלתך מהו תפקיד האבא,לתת כתף לאמא,לעודד ,לעזור,לכוון במידת הצורך.אבא לא יכול (שונא לעשות הכללות)להיות אמא..אין מה לעשות,זאת דרכו של העולם... לאורך כל ההיסטוריה המשפחה היתה כוח רק בגלל שעבדו ביחד,היתה חלוקת תפקידים.כל אחד תורם את מה שהוא טוב בו.היום האימרה"תן לילדים לצאת מהבית לעולם"גורם לניתוק ופיזור החמולה..איפה המשפחה? דרך אגב גם לא להסכים היא הסכמה..

ברונטית

New member
אבא לא יכול להיות אמא?

נכון, כי אין לו את האביזרים הדרושים לכך, כמו שחלות חצוצרות ורחם על מנת להתעבר, כמו גם ציצי על מנת להיניק את הרך הנולד... בכל השאר איני רואה כל הבדל למעט האות האמצעית... מדוע אין האבא יכול להשאר 3 שנים בבית עם הילד, בעוד האם יוצאת לעבוד ולדאוג לפרנסת המשפחה? מכירה לפחות 3 זוגות שחיו במתכונת הזו, כי הרי מה ההבדל? באהבה לילד? בחום? בחיבוק? בהקניית הערכים? בטעם האוכל המוגש לו? נסה לשכנע אותי, כי הרי שנינו מסכימים שאינני מסכימה איתך

למעלה