אנשים!!!

צאיג

New member
הווו |צנונית|

אז את דובקת בזה שמה שחשוב זה היופי ולא האופי? כי אימוקידס, הממ... תיפשים.

RoN HaReL

New member
חחחחחחחחחחחחח..

ודרך אגב כן אני דובקת בזה שמה שחשוב זה היופי ולא האופי כי אני שונאת אנשים מכוערים!!! וראיתי יותר מידי אנשים... ואני לא אומרת שכל האימואים יפים פשוט רובם

RoN HaReL

New member
ו...

אני מודעת לעובדה שהם טיפשים לגמרי כי אני מכירה כמה והחוכמה לא נשפכת מהם

צאיג

New member
מה את דפוקה?! |צנונית|

וואי, אם את רצינית, ות'אמת אני מקווה בשבילך שלא, את הבנאדם הכי דפוק שאני מכירה. "הם טיפשים אבל הם יפים ובגלל זה אני אוהבת אותם" אמן ולא יהיו עוד אנשים כמוך.

צאיג

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif|צנונית|

GD ROCKS

New member
תיתפלאי

אני מכירה אימו אחד, שהוא אחד האנשים הכי חכמים שהכרתי. מזה ההכללות המטומטמות האלה?! *וזה ממש דפוק. את נורא מציאותית: "אני שונאת מכוערים". יש מצב שאת שונאת חצי עולם אם לא יותר Oo*

צאיג

New member
חמודה שלי, |צנונית|

אימוקידס זה משהו כמו "אוי רע לי, אף אחד לא מבין אותי אני רוצה למות" אז אם חבר שלך לא ככה, הוא כנראה לא אימוקיד.

GD ROCKS

New member
הוא לא כזה

הרי אמרתי למעלה שהוא חכם. משפטים כאלה לא מראים על חוכמה כלשהי. בכול אופן הוא לגמרי אימו. הוא שומע רק הארדקור ואימו, והוא מתלבש כמו אימו, ויש לו פוני, והוא באמת סוג של ריגשי יותר מדי, בקיצור הוא בעצמו מודה שהוא סוג של אימו. צאי מהסרט, אימו זה לא רק מה שאת קוראת באינטרנט.

IפרנקI

New member
../images/Emo41.gifסעמק עם ה"אימוקידס" זו סטיגמההה

אם אני יעשה פוני ענקי שלא רואים איתו את העין שלי ואני אתקע בגלל זה בעמודי חשמל ואסתובב עם סכין וכל שנייה ישחק עם וורידי ואגיד שאני רוצה למות אני יהיה אימו?! [הוו כן..ואבכה כל שניה..] לא אוייש נו באמת. אני סתם יהיה פוזה.

IפרנקI

New member
הוו שיט. ../images/Emo41.gif

XD "הגדה"..זו עדין סטיגמה כמו אממ.."פריק,פאקץ,ערס,פאנקיסט" וכו' וכו'. בסוף כולנו בני אדם DD: טוב לא נכנס לזה :]

זאת לא בדיוק סטיגמה

יש סטריאוטיפ מסוים של קבוצות מסוימות. לפעמים האנשים מתנהגים כמו הסטריאוטיפ הזה כדי להרגיש שאתה חלק מהקבוצה ולפעמים אתה עדיין קורא לעצמך אדם בקבוצה כלשהי אבל לא מתנהג כמו סטריאוטיפ, הרבה מהאימו קידס אוהבים להיות כמו הסטריאוטיפ של אימוקיד.

למעלה