או.. שאני אוהבת אימואים???
G GrEeNgIrL3 New member 23/9/06 #50 תאהבי את מי שאת רוצה.. ותשנאי את מי שאת רוצה. אבל לדעתי מה שרשמת ממש שטחי.. את עוד תגלי מתישהו שטעית. האופי לדעתי יותר חשוב מהיופי ויש משפט כזה, אם את מכירה: "היופי פותח דלתות אבל האופי מכניס אותך "
תאהבי את מי שאת רוצה.. ותשנאי את מי שאת רוצה. אבל לדעתי מה שרשמת ממש שטחי.. את עוד תגלי מתישהו שטעית. האופי לדעתי יותר חשוב מהיופי ויש משפט כזה, אם את מכירה: "היופי פותח דלתות אבל האופי מכניס אותך "
צ צאיג New member 25/9/06 #67 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif |צנונית| סליחה, את קורעת אותי. טוב, נרגעתי.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif |צנונית| סליחה, את קורעת אותי. טוב, נרגעתי.
I IפרנקI New member 26/9/06 #74 |לא איב,אולי את היחידה שאכפת לה ממנה |: סתם לא. אני חולה עלייך.[כן על איב] 3>
C Chen Shesek New member 23/9/06 #51 ../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifאני מסכימה עם התגובות שנכתבו פה. אצלי בכיתה יש ילד שבאמת נראה יפה. אבל הוא בלתי נסבל. היית רוצה שיהיה לך חבר/ה כזו/ה?
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifאני מסכימה עם התגובות שנכתבו פה. אצלי בכיתה יש ילד שבאמת נראה יפה. אבל הוא בלתי נסבל. היית רוצה שיהיה לך חבר/ה כזו/ה?