אנשי המאה בתפוז
אנשים

טוב.. |אלתנדואותי|

מקפליי- 38 טום- 17 הארי- 19 דאגי- 19 דני- 9 אני פשוט לא מוצאת תמונות יפות מספיק..................... + יש לי תיקיה של זוגות XD נגיד תמונות של טום ודני, דאגי והארי וכאלה... עוד שרשור תמונות? :O

YuvalJones

New member
וואו. [שלי]

ישלי ממש קצת לעומת כל האחרות כאן. בכלמקרה.. דני - 487 דאגי - 192 הארי - 120 טום - 112 ביחד כולם - 572 רקעים - 53 סכום כולל - 1536 [היו לי יותר, אבל העברתי משתמש. ונמחקו לי חלק מהתמונות =\ אבל בקטנה. זה לא כזה נורא.]

1AnastaciA1

New member
לי ישששששששש

סך הכל 3,063 וזה מחולק להמון תיקיות, ובתיקיות יש תיקיות XDDDDDDDDDDDDD היה לי משעמם יום אחד אז החלטתי לסדר אותן XD

McFly rullz

New member
../images/Emo207.gifסתם כי משעמם לי...

חחח הייתי אתמול בשפייםם והיה כיףףףף
אני ובת דוד שלי חזרנו הביתה כמו עוף שיצא מהתנור...!טחח והמצילים שםםםםםם
איזה גוףף אלוהים ישמורר חחח היה מצחיק וכיף...
סתם רציתי לשתף...חחח

McFly rullz

New member
אההההההה והכי חשובבבבבבבב

היה מופע כזה של חיקוי של הביטלס... ושמעתי את SHE LOVES YOU!!!טחחח איך התלהבתי... וזה בכלל לא שיר של מקפליי...
רק כי אני מכירה

1AnastaciA1

New member
XDDDDD

אני התלהבתי כששמעתי את Ghostbusters בקניון, לא ת'גירסא של מקפליי XD והתחלתי לשיר.. ^^ שמחה שנהנת

Charley XD

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo83.gif

אני לא יודעת עם שמו את זה או לא .....אז עם כן לא לסכול אותי !! וזה גם לא בדיוק סרטון ... הם ברדיו ... וזה ממש מצחיק !! דאגי הרג אותי ... (הארי לא מוזמן..) ובאמת שאלתי את עצמי מה קרה עם הרשיון של דני ...

just Kaya

New member
../images/Emo207.gif חעחעחע. D:

יש לי הרחבה. 5/8. D: עדיין יחסית קטן אבל זה מאאאאאגניב. ~מתלהבת~ טוב זיהו. XD

butbut

New member
יאא כייף לך.

הייתי מתה לעשות.ךמרות שזה יותר יפה לבנים^^ אתמול ראיתי מישהו עם הרחבה ענקיתתתת ><. גם באף.

just Kaya

New member
כן וואי.

ראיתי תמונה של מישהו עם הרחבות באף - מכוער! לי יש הרחבה מאגניבה. D: קטנה. ^__^ 5/8 לא סיפור גדול. XD לדאגי נראה לי יש גם משהו כזה אולי קצת יותר גדול. >.<

butbut

New member
../images/Emo26.gif זה הרחבה=]

מה שיש לו באוזן:] אגב אם אני לא טועה גם לדאגי יש הרחבה באחת האוזניים,או בשניהן ><..אבל קטנה קטנה..

למעלה