אנשי המאה בתפוז
אנשים

just Kaya

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

m i c k e y 15

New member
הוא לא עשההההה

גם לא נראה לי שהוא יעשה כזה דבר.. זה יותר מדי ומכוער ברמות!

m i c k e y 15

New member
התכוונתי שהוא לא עשה ממש הרבה!! כמו שהיא

אמרהה... חחח אני יודעת שיש לו הרחבה...חח כבר שנתיים אני יודעת XD

The Psycho Girl

New member
וואי כואב לי לחשוב על זה

איייייה עם ברזל חם ! מטורפים ! אני אישית לא מוצאת מה מיוחד בזה שיש לך שתי חורים בגודל של מחבט טניס על כל אוזן של דאגי עם סבבה אבל הגדולים זה בעע אחד גדול

just Kaya

New member
יש עוד דרך.

שהרבה יותר קלה ולא כואבת. :| הולכים לחנות של פירסינג; והפירסר דוחף לך איזה חומר מיוחד לאוזן. החמר הזה מרחיב את החור. זיהו. אבל אני אישית פשוט דחפתי עגיל יותר גדול. >.< אני חושבת שגם דאגי עשה ככה, הוא לא ידחוף לעשצמו ברזל חם.. ולא נראה לי שהוא הלך לפירסר. XD

butbut

New member
גם לי נראה,וחוץ מזה לאחרונה הוא העלה את זה

ב-מ"מ1=]

1AnastaciA1

New member
איזה עגיל דחפת?

עכשיו יש לי עגיל ללשון בחור XD שזה בערך 1 מ"מ. איזה עגיל עבה יותר יש? ^^

LironPoynter

New member
אבל;

אני ממש לא אוהבת הרחבות כאלה, שאתה יכול לדחוף בהם מלפפון אומשוהX_X זה גם לא מתאחה בחזרה בחלק מהמקרים אז בכלל, ><

butbut

New member
לא,במקרה שאת מתחרטת יש 2 אפשרוית:

1)אם זה חור קטן[כול עוד זה לא מספר 10 או 7]זה מתאחה לבד!=]] 2)אם זה חור די גדול,או קטן שלא מתאחה תופרים אותו. זה מה שהרוב עושים,אף אחד לא רוצה לחכות עם חור באוזן.

LironPoynter

New member
אני יודעת שחורים קטנים מתאחים,

אם אמא לא הייתה שוחטת אותי אם הייתי עושה, אז ישמצב שהייתה לי הרחבה של 5 מ"מ חמודים באוזןD: אבל לא
לגבי התפירה לא ידעתי, אז תודה^^" זה היה נראה לי די דבילי שאיזה סבא יסתובב עם אוזן נוזלת><

butbut

New member
בדיוק=]ידיד שלי עשה חור די גדול[6-7מ"י] והלך

לתפור אותו>< זה שיא הכואב אח"כ,אבל העיקר שזה סגור חח=]

Himeka

New member
וואעע~../images/Emo69.gif

דימו באמת התפרסם.. Oם; עכשיו הוא בתפוז!!;;~ הוא בכל מקום@#$(*$#@$ X________X;

למעלה