LOL שהוא פשוט לא ישתנה אף פעם>< הוא תמיד ישאר ילד. לנצח. *דרמטיות*
L LironPoynter New member 14/8/07 #87 דרמטיות או לאD:, הוא אחד הדברים היפים והמוכשרים והמדהימים ביותר שיצא לי להתקל בהםD: אז מה אם לא פיזית
דרמטיות או לאD:, הוא אחד הדברים היפים והמוכשרים והמדהימים ביותר שיצא לי להתקל בהםD: אז מה אם לא פיזית
B butbut New member 14/8/07 #90 כן.כולן מקווה לפגוש אותו יום אחד פיזית=] אבל זה יהי אחד הדברים המסוכנים יותר.. אנחנו..והוא..פיזית...אהמהמשךאהמ=]
כן.כולן מקווה לפגוש אותו יום אחד פיזית=] אבל זה יהי אחד הדברים המסוכנים יותר.. אנחנו..והוא..פיזית...אהמהמשךאהמ=]
L LironPoynter New member 14/8/07 #121 לא רק מסוכן, זה יהיה פורנו לשמו!D: סתם, אבל אם הוא יתלונן על אונס אני לא אתפלא. ^,^
B butbut New member 14/8/07 #162 XDD אנחנו נצלם את זה ונעלה לאתרים=] ואז גם דני וטום והארי יקנאו=] וגם הם יצטרפו.. ואז זה באמת יהיה קבוצתי^^ קבוצתי שווה
XDD אנחנו נצלם את זה ונעלה לאתרים=] ואז גם דני וטום והארי יקנאו=] וגם הם יצטרפו.. ואז זה באמת יהיה קבוצתי^^ קבוצתי שווה
T The Psycho Girl New member 14/8/07 #125 see thats why i love him הוא הכל באותו בן אדם בן אדם מדהים וגם נראה מעולה כל כך הייתי עושה אותו כל כך
see thats why i love him הוא הכל באותו בן אדם בן אדם מדהים וגם נראה מעולה כל כך הייתי עושה אותו כל כך
M m i c k e y 15 New member 14/8/07 #143 כשהוא דיבר על הדבר הכי מוזר שהוא הכניס לפה שלו וכתב דני..הוא התכוון למעדן? XDDDDDD ושובבבבב TCFC לוקח את כל הקופהה ואוא חחחחח רק דני הפגר הזה לא כתב איזה שירXD
כשהוא דיבר על הדבר הכי מוזר שהוא הכניס לפה שלו וכתב דני..הוא התכוון למעדן? XDDDDDD ושובבבבב TCFC לוקח את כל הקופהה ואוא חחחחח רק דני הפגר הזה לא כתב איזה שירXD
K kelly7i New member 14/8/07 #161 איזה יפה המערכת תופים חח הוא לא רוצה להיות בת החוצפן ואיזה מגניב לראות שהוא כתב 19, זה קטן כזה הוא חומדXD והוא מתמצת תשובות שימו לב
איזה יפה המערכת תופים חח הוא לא רוצה להיות בת החוצפן ואיזה מגניב לראות שהוא כתב 19, זה קטן כזה הוא חומדXD והוא מתמצת תשובות שימו לב
M m i c k e y 15 New member 14/8/07 #135 איזה מגניב כזה לדעת..שהוא כתב את כל זה שזה..הכתב שלו..שהוא עושה כמו מבחן ורואים קישקושים וזה הכתב שלי באנגלית יותר יפה משלו XD im glad im not- tom fletcher !!! VERY VERY SEXY
איזה מגניב כזה לדעת..שהוא כתב את כל זה שזה..הכתב שלו..שהוא עושה כמו מבחן ורואים קישקושים וזה הכתב שלי באנגלית יותר יפה משלו XD im glad im not- tom fletcher !!! VERY VERY SEXY
B butbut New member 14/8/07 #138 נכון!גם אני חשבתי על זה..יש לו כתב ממש מעפן ולדאגי עוד יותר חחח >< להארי יש כתב מסודר. לא יודעת איפה קראתי פעם,שהכתב אומר על האופי של הבנאדם משהו. בקיצור,מסכנה המורה שהיית לדני אם היא הייתה צריכה לסבול את הכתב הזה במבחנים [כייף לההההההההההה..*מקנא*]
נכון!גם אני חשבתי על זה..יש לו כתב ממש מעפן ולדאגי עוד יותר חחח >< להארי יש כתב מסודר. לא יודעת איפה קראתי פעם,שהכתב אומר על האופי של הבנאדם משהו. בקיצור,מסכנה המורה שהיית לדני אם היא הייתה צריכה לסבול את הכתב הזה במבחנים [כייף לההההההההההה..*מקנא*]
M m i c k e y 15 New member 14/8/07 #148 חחח אפשר להבין את הכתב שלו חח לא להגזים אבל בכל זאת הכתב שלו קצת מוזר XD של דאגי יותר טוב... חח הלוואי והייתי המורה של דני..ואז זה היה כמו בשיר what i go to school for כי הייתי רוצה שהוא יתאהב בי XDDDDD
חחח אפשר להבין את הכתב שלו חח לא להגזים אבל בכל זאת הכתב שלו קצת מוזר XD של דאגי יותר טוב... חח הלוואי והייתי המורה של דני..ואז זה היה כמו בשיר what i go to school for כי הייתי רוצה שהוא יתאהב בי XDDDDD
B butbut New member 14/8/07 #163 של דאגי?בקושי הבנתי כמה דברים חח זה מחובר ומתוח מידי ^^ אבל חפיף כאילו שהם צריכים את זה ^^ פשוט זה מגניב לראות את הכתב שלהם . מעניין אם היו כאלה בנות שזרקו אותו בתיכון,ובטח עכשיו הן אוכלות תנשמה לשהן.
של דאגי?בקושי הבנתי כמה דברים חח זה מחובר ומתוח מידי ^^ אבל חפיף כאילו שהם צריכים את זה ^^ פשוט זה מגניב לראות את הכתב שלהם . מעניין אם היו כאלה בנות שזרקו אותו בתיכון,ובטח עכשיו הן אוכלות תנשמה לשהן.