חחח אשכרה גמני חשבתי על זה לא מזמן
T The Psycho Girl New member 15/8/07 #218 אשכרה רואים את התכונות שלהם בצורה של הכתיבה שלהם זה מה שחשבתי כשקראתי את של דאגי של טום האותיות מאוד עגולות הכתב של דאגי מבולגן כזה ולא ברור הייתי צריכה לקרוא כמה פעמים כל שורה הארי מסודר וכותב בקצרה גם האותיות של דני מעוגלות אבל הוא נורא נורא לא מסודר מוחק וכל מיני כאלה
אשכרה רואים את התכונות שלהם בצורה של הכתיבה שלהם זה מה שחשבתי כשקראתי את של דאגי של טום האותיות מאוד עגולות הכתב של דאגי מבולגן כזה ולא ברור הייתי צריכה לקרוא כמה פעמים כל שורה הארי מסודר וכותב בקצרה גם האותיות של דני מעוגלות אבל הוא נורא נורא לא מסודר מוחק וכל מיני כאלה
B baril New member 14/8/07 #152 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDD דפוק ../images/Emo6.gif
A A e o n 6 9 New member 14/8/07 #112 ראיתי את זה כבר לפני שבועיים בערך :} מה נסגר עם דאגי O: הארי היחיד שכתב הכל ברצינות וכאלה..
M m i c k e y 15 New member 14/8/07 #142 עלק GOD ../images/Emo6.gif חחחחחח שוב "אני שמח שאני לא דני ג'ונס " sexual,deep and fat
B baril New member 14/8/07 #146 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהוא לא שמן XD אגב, אחלה גיטרה D:
L Lex 1 New member 16/8/07 #228 אוו זה מעולה!! ../images/Emo6.gif היה לי רק את ה-4 שורות הראשונות מכל אחד מהם ולא את כל השאלון ובטח שלא את הציורים המצורפיםם! XDDDD קורע בטירוףף תנקס בת-אלוש
אוו זה מעולה!! ../images/Emo6.gif היה לי רק את ה-4 שורות הראשונות מכל אחד מהם ולא את כל השאלון ובטח שלא את הציורים המצורפיםם! XDDDD קורע בטירוףף תנקס בת-אלוש
S Simple Girl 182 New member 14/8/07 #67 ../images/Emo207.gif קנו לי פלאפון חדש ונורמלי.!!! מכיתה ו' היה לי פלאפון בלטה ועכשיו יש לי משהו נורמלי..!!!!!! *אושר*
../images/Emo207.gif קנו לי פלאפון חדש ונורמלי.!!! מכיתה ו' היה לי פלאפון בלטה ועכשיו יש לי משהו נורמלי..!!!!!! *אושר*
B butbut New member 14/8/07 #85 Woooאיזה כייף לך!אז את בטח יכולה לשמוע את השירים הטונים ממש גבוהים. אצלי זה נמוך ><.