איזה שיר?!
R redgirl2 New member 26/12/06 #65 וואי לפני כמה ימים הדר אמרה משו על הופעה של דפנה והעוגיות ומזה התלהבה חחח נראלי זה היה במיוחד בשבילך ליאורה!
וואי לפני כמה ימים הדר אמרה משו על הופעה של דפנה והעוגיות ומזה התלהבה חחח נראלי זה היה במיוחד בשבילך ליאורה!
R redgirl2 New member 26/12/06 #73 אז הגיע הזמן! קדימה קדימה ../images/Emo9.gif זה שווה הרשיון..לנהוג זה כיף!
L limors2 Active member 26/12/06 #75 בהזדמנות../images/Emo3.gif אולי אחרי שאני אסיים עם התשלומים למארז זהות בדויה ולמצלמה החדשה שלי שאמורה להגיע עם שליח כל רגע
בהזדמנות../images/Emo3.gif אולי אחרי שאני אסיים עם התשלומים למארז זהות בדויה ולמצלמה החדשה שלי שאמורה להגיע עם שליח כל רגע
R redgirl2 New member 26/12/06 #80 הוו זהות בדויה ../images/Emo99.gif ותתחדשי!!! כן..אחרי זה תתחילי ללמוד! זה באמת כיף
L limors2 Active member 26/12/06 #82 עכשיו זה יותר בעיה כי אני לא יודעת אם יש מורים באיזור שאני גרה בו. אחפש. מתישהו ותודה!
R redgirl2 New member 26/12/06 #84 ../images/Emo6.gif בהצלחה!! ובטח יש מורים ../images/Emo13.gif יהיה בסדר! בהצלחה!
D dragonit12 New member 26/12/06 #60 כן היה! הבנתי שזאת הייתה את! רק את יכלת לבחור!! אז תודע זה שר חמוד! התחלתי להתחרפן בו.. השיר שהיינו מתחילים אותו את הקייטנה בבוקר החניכים היו רוקדים ומשתוללים הכי כייף! השקמת בוקר לכל השכונה
כן היה! הבנתי שזאת הייתה את! רק את יכלת לבחור!! אז תודע זה שר חמוד! התחלתי להתחרפן בו.. השיר שהיינו מתחילים אותו את הקייטנה בבוקר החניכים היו רוקדים ומשתוללים הכי כייף! השקמת בוקר לכל השכונה
L limors2 Active member 26/12/06 #67 אני עוזרת לקמפיין../images/Emo3.gif תבחרו בשיר גם! עזרו גם כן! כדי שיראו שלא רק אני רוצה שישמיעו תשיר!
אני עוזרת לקמפיין../images/Emo3.gif תבחרו בשיר גם! עזרו גם כן! כדי שיראו שלא רק אני רוצה שישמיעו תשיר!
D dragonit12 New member 26/12/06 #70 אני בחרתי כבר לא נראה לי שאפשר פעמיים.. העברתי לכל החברות שלי תצביעו תבציעו! לא אכפת לי מה תבציעו בשאר רק בשיר השנה {או איפה שלא יהה}תצביעו שאקריה שאקירה! זה עובד
אני בחרתי כבר לא נראה לי שאפשר פעמיים.. העברתי לכל החברות שלי תצביעו תבציעו! לא אכפת לי מה תבציעו בשאר רק בשיר השנה {או איפה שלא יהה}תצביעו שאקריה שאקירה! זה עובד
R redgirl2 New member 26/12/06 #69 עשו לאסף את היום! air ניצחו וואי all i need שיר ממש ממש יפה וזה מתאים כזה לחורף
L limors2 Active member 26/12/06 #71 חורף../images/Emo5.gif קור../images/Emo5.gif קרח על הדשא../images/Emo5.gif הלבן המוזר זה קרח. תראו כמה אבל אם ירד שלג זה יהיה שווה הכל
חורף../images/Emo5.gif קור../images/Emo5.gif קרח על הדשא../images/Emo5.gif הלבן המוזר זה קרח. תראו כמה אבל אם ירד שלג זה יהיה שווה הכל
R redgirl2 New member 26/12/06 #77 אמרו שיש מצב לשלג!! כיף לך!! גמני רוצה שלג!! שנה שעברה עשינו יום כיף כל הכיתה בחרמון..בזמן בצפר!! היה כ"כ שווה!!
אמרו שיש מצב לשלג!! כיף לך!! גמני רוצה שלג!! שנה שעברה עשינו יום כיף כל הכיתה בחרמון..בזמן בצפר!! היה כ"כ שווה!!