אני הייתי בחרמון רק פעם אחת, כשהיה רק קרח ולא שלג. וזה ממש ממש כאב אבל עדיין היה שווה
L limors2 Active member 26/12/06 #79 אני הייתי בחרמון רק פעם אחת, כשהיה רק קרח ולא שלג. וזה ממש ממש כאב אבל עדיין היה שווה
R redgirl2 New member 26/12/06 #83 הייתי פעם ראשונה שנה שעברה!! אבל היה מזההההה כיף וקרח באמת נשמע כואב =\
D dragonit12 New member 26/12/06 #92 אני גם הייתי! בכיתה ג'.. וזהו אני זוכרת שאחי ואני הלכנו לאיבוד חחח חיפשנו את אמאבא ואת כל האנשים איתנו באוטבוס זה היה מצחיק! חחח
אני גם הייתי! בכיתה ג'.. וזהו אני זוכרת שאחי ואני הלכנו לאיבוד חחח חיפשנו את אמאבא ואת כל האנשים איתנו באוטבוס זה היה מצחיק! חחח
L limors2 Active member 26/12/06 #81 אם זה יתמלא בשלג אצלם לך../images/Emo3.gif תראי איזה שקיעה סקסית הייתה לי פעם וזה מהחלון של החדר! יש כמה יתרונות ללגור בחור
אם זה יתמלא בשלג אצלם לך../images/Emo3.gif תראי איזה שקיעה סקסית הייתה לי פעם וזה מהחלון של החדר! יש כמה יתרונות ללגור בחור
D dragonit12 New member 26/12/06 #85 תצלמי!! איזה מדהיםםםם לקחתי!!!אפשר?! דיי איזה יפהה!!אני גם רוצה! אני קמתי מוקדם.!! תמיד!ומצלמת ת'זריחה זה מדהים! אהה וצילמתי ממצדה את הזריחה והשקיעה מדהים אבל אבל המצלמה לא רוצה לעלות לי את זה למחשב אוף!
תצלמי!! איזה מדהיםםםם לקחתי!!!אפשר?! דיי איזה יפהה!!אני גם רוצה! אני קמתי מוקדם.!! תמיד!ומצלמת ת'זריחה זה מדהים! אהה וצילמתי ממצדה את הזריחה והשקיעה מדהים אבל אבל המצלמה לא רוצה לעלות לי את זה למחשב אוף!
L limors2 Active member 26/12/06 #87 את הזריחות אני לא מצלמת, זה בצד הלא נכון של הבית תנסי שוב! ותעלי!
R redgirl2 New member 26/12/06 #86 וואיייי זה ממש יפההה ../images/Emo99.gif ליאורה לכי תהיי צלמת מה את עושה בחנות כלי כתיבה!? איזה תמונות יפות יוצאות לך!! כשרון!
וואיייי זה ממש יפההה ../images/Emo99.gif ליאורה לכי תהיי צלמת מה את עושה בחנות כלי כתיבה!? איזה תמונות יפות יוצאות לך!! כשרון!
L limors2 Active member 26/12/06 #89 זה יצא במקרה../images/Emo3.gif אני עקומה ורועדת בצורה איומה בד"כ
L limors2 Active member 26/12/06 #90 מה "ייתכן שלג קל בירושלים"?../images/Emo4.gif כל היום אמרו דברים אחרים גיל אנגלשטיין משקר
M meshugait New member 26/12/06 #95 כל היום רבים על זה יהיה אבל לא ייתפס, או לא יהיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111