אסוציציות

linoy7

New member
../images/Emo6.gif גם לי היה עולה אותו דבר../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

MoRaN SaShA

New member
היי היי זה עדיין בראד פיט חברים חחח

נכון. הוא לא נראה לי אשף הזוגיות. אבל .. בראד פיט

תומר 10

New member
אבל הוא חמוד! לא הבנתי למה איכס! ../images/Emo216.gif

את אורמת שהוא גם חמוד וגם איכס???

morsp

New member
נצל"ש: עדכון שריפות

כפי שידוע לכם (אם ידוע) מתחוללות שריפות ענק לכל אורך החוף הצפוני הכולל את מאליבו שבקליפורניה. מאליבו- שכונת היוקרה של המולטי מיליונרים , וביניהם גרה גם ג'ניפר אניסטון (וגם קורטני קוקס ודוויד ארקט). מספר של מפורסמים פונו מבתיהם וחלק עלולים להתפנות. הנה תמונה שאם תסתכלו היטב היטב (משמאל לימין) תשימו לב שהבית הראשון שמופיע הוא של קורטני והבית בשלישי הוא של ג'ניפר. אני אומרת שאם יש להם כסף לבנות בתים במיליוני דולרים, אין להם מה לדאוג... לא יחסר כסף לשפץ את הבית במיליוני דולרים... (למרות שזאת לא חוויה נעימה במיוחד בלשון המעטה)

linoy7

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifאלוהים אדירים../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

גם אם הם מולטי מיליונרים
מסכנים
טוב, העיקר שהאנשים יהיו בסדר, זה הכי חשוב..

just adiki

New member
הו אה!

שיצאו מזה בשלום
ג'ני
. מי פונה? מי עלול להתפנות? ממ.. מעניין אותי.

just adiki

New member
ג'ניפר פונתה מביתה../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

לאור השריפות שפרצו בהוליווד, גם ג'ניפר היא אחת מתוך רשימת המפורסמים שפונו מביתם בעקבות הסכנה. לפחות אנחנו יודעים שהיא בטוחה ומוגנת עכשיו
. עוד מפורסמים ששמעתי על פינויים הם:בריטני ספירס וג'ון טרבולטה. אני משערת שגם קורטני ודייויד ארקט פונו גם כן כי הבית שלהם סמוך יותר לאיזור הסכנה. נותר לקוות שהכחות יצליחו לעצור את השריפות בקרוב
.

morsp

New member
ג'ניפר עדיין לא פונתה

היא עלולה להתקש להתפנות. הנה קישור עדכני על המצב באיזור: http://www.nationalledger.com/artman/publish/article_272616777.shtml

just adiki

New member
לפי מה שנאמר בחדשות

היא פונתה. אמרו שמות של מפורסמים שפונו מבתיהם ושלה הוזכר גם כן. בלהתקש התכוונת להתעקש? פשוט לא הבנתי את המשפט..

morsp

New member
+

התכוונתי ללהתבקש השם שלה הוזכר בין השמות של המפורסמים שהשריפה פרצה במחוז שלהם ושהם עלולים להתבקש להתפנות

MoRaN SaShA

New member
שמעתי בחדשות שזה במאליבו! קורטני וג'ניפר!!

הן גרות שם!!.. חחח ועכשיו אני רואה שרשמת את זה בהודעה פה

למעלה