אסוציציות

MoRaN SaShA

New member
איך אתם יודעים שהבית הראשון הוא של קורטני

והשלישי של ג'ניפר?! חח יאו איזה מסכנים.. וכן שמעתי בחדשות 10 שג'ניפר נדמה לי כן פונתה מביתה.. וזה אומר שגם קורטני אם הן באמת גרות כל כך קרוב. מסכנים שם..

morsp

New member
+

ארני יודעת כיוון שקראתי באתר שממנו לקחתי את התמונה. נכון זה אומר גם קורטני. ג'ניפר לא פונתה אבל האיזור של הבית שלה בסכנה והיא עלולה להתבקש להתפנות, אבל היא עדיין לא פונתה. השמועות ומרת שהיא לא נימצאת כרגע בביתה, שהיא נימצאת באורגון ושזה גם לא הבית הקבוע שלה, יש לה עוד שני בתים במקום אחר שעשירים ומפורסמים גרים סביר להניח. מעבר לזה היא לא אמרה שהיא שוקלת בעתיד בקרב לעבוד לניויורק?

morsp

New member
תעתיקי את התמונה

למחשב ותגדילי אותה (למרות שיראו מטושטש)

MoRaN SaShA

New member
כן וחשבתי שגם קורטני ודיוויד עזבו את הבית במא

במאליבו..(וכמובן גם קוקו
) קראתי איפה שהוא.. אולי טעיתי חחח אולי הם מתכננים לעזוב.. אין לי מושג. אבל כן גם ג'ניפר אמרה שהיא מתכננת לעבור לניו יורק.. זכור לי משהו כזה

morsp

New member
השמועה אומרת ש...

קורטני ודיוויד ממכרו את הבית שלהם ללא זוכרת מי אז אני לא יודעת אם הם גרים/נימצאים שם בתקופה הזאת...

MoRaN SaShA

New member
../images/Emo41.gifג'ניפר כן פונתה מביתה../images/Emo41.gif

אם לא האמנתם לי מקודם כשאמרתי לכם שג'ניפר פונתה, תראו מה שאני ראיתי בערוץ 10- מספר סלבריטאים, ביניהם ג'ניפר אניסטון, פונו מביתם בעיר מאליבו בקליפורניה.. מה שאומר שכנראה גם קורטני פונתה.. אבל - לא רואים אחת מהן או משהו בכתבה.. רק מראיינים את מושל קליפורניה- ארנולד שוורצנגר ואת ג'ון טרבולטה..אה ואת בריטני ספירס שטוענת שהיא לא חוששת שהאש תגיע לביתה. איזה מסכנים.. זה בטח קריפי שם עכשיו.. הנה הכתבה- http://news.walla.co.il/?w=/3850/1185648

morsp

New member
+

אכן זה מה שכתוב אבל זה לא מדוייק. בערוץ 10 הראו קטע ששודר מחדשות KNBC ואני במקרה ראיתי הכל. בערוץ 10 חתכו את המגיש שאמר איזה 4 סלבריטי שאכן התבקשו להתפנות ואז הוא אמר עוד מספר שמות שביניהם ג'ניפר (וגם קורטני) שהבית שלהם נימצא באיזה הסכנה ושהם עלולים להתבקש להתפנות. *בריטני פוסטמה! (בלי להעליב את מי שאוהב אותה) הנה ציטוט: "Famous residents Jennifer Aniston and pals David Arquette and Courteney Cox may be asked soon to leave as well. David Geffen, Jeffrey Katzenberg,Tom Hanks and Rita Wilson also live in the area." כמובן שאם יהיה שינויים ועידכונים אני ארשום הכל

MoRaN SaShA

New member
אמרו גם את קורטני?! תביאי את השידור חחחח

חחחחחחחח סתם התלהבתי. תודה על הציטוט- זה מספיק טוב
חחח מקווה בשביל כולם שם שלא יצטרכו לעזוב. בואנה זה רק אני או שכולנו היינו עוברים לגור שם מחר? או בעוד כמה שבועות שכבר לא יהיו שרפות. מה זה כל המפורסמים השווים האלו? חחחחחח טוב לא כולם שווים (כמו טום הנקס שלא כזה אוהבת אותו) אבל בטח יש שם כמה שווים כמו ג'ניפר קורטני ודיוויד
חחח אני רוצה לגור במאליבו
טוב אני רוצה לגור בארה"ב.. ומאליבו זה סבבה בהחלט.

morsp

New member
חחח

אממ את אני אחפש ואשתדל מאוד למצוא. אני לא כל כך בטוחה שקורטני וג'ניפר נימצאות שם בתקופה הזאת/ האחרונה השמועה אומרת שג'ניפר נימצאת באורגון עכשיו ושקורטני מכרה את הבית הזה שלה לאיזה מישהו אז לא בטוח אם היא עדיין גרה שם או לא... חח בכיף הייתי עוברת לגור שם באיזו ווילה של 10 מיליון דולר. יש מלא מפורסמים שגרים באיזור הזה.

MoRaN SaShA

New member
חחח רק בשביל הוילה במליוני דולרים הייתי עוברת

חחחחחח כמובן שלגור ליד מפורסמים כמוהם זה נראה לי גם שווה
עדיף על השכנים שלי
חחח סתם מה ג'ניפר מחפשת באורגון.. חח ואיך מוכרים בית במאליבו... כל כך שווה שם. טוב נו מילא. בטח כתוב באיזה מגזין אמריקאי בסטימצקי
חח נסתכל בהזדמנות

just adiki

New member
שתעזוב כבר!! חחחח

היא מלחיצה אותי
אני מוכנה לארח אותה אם היא רוצה

RayoDeLuz

New member
Canada is closer...

and i'm actually closer than all of you
.. I leave 4 days drive from LA and a hour if you fly...

MoRaN SaShA

New member
LIVE.. איך את טועה? את גרה בקנדה..!

חחח סתם . איזה כיף לךךךךךךךך.. כל כך כיף בקנדה...מפלי הניאגרה
ובטח יש לכם הופעות שם של נלי
בטח יותר מאשר שיש בישראל(=אין בכלל).. נלי פורטדו , אגב.

MoRaN SaShA

New member
כשהייתי בוגאס , סלין הופיעה מלון לידי ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח זה היה מגניב אבל משום מה לא נכנסנו . לא יודעת למה חח.. טוב גם הייתי יותר קטנה אגב. אבל אני רוצה הופעה של נלי
.. עם כמה שסלין מדהימה, כן? חח

Galuush

New member
חחחחחחחחחחח אהיי וגאס../images/Emo99.gif

שייצא כבר הדיוידי
את היית בארה"ב?!?! כיף לךך
אל תדאגי... אני מאמינה שתראי אותה

MoRaN SaShA

New member
כן, הייתי בארצות הברית 3 פעמים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני חולה על ארצות הברית ואני מתגעגעת לניו יורק וללוס אנג'לס..
בא לי כל כך לנסוע שובבבבבבבבבבב...

למעלה