אסור להסתובב עם מקלע, תותח או מטען

אופרטור

New member
כבר שכחת איך טענתם ש'החמאס

מתנגד לנסיגה' כי היא תחליש אותו ותחזק את אבו מאזן?
אתה רוצה ציטוטים?

מי זה "טענתם" ? למה ברבים

ומדוע אתה פונה אלי אישית? אני מעולם לא טענתי את הטיעון הזה. סה"כ ביקשתי ממך להביא קישור לטיעון שלך "לפני כמה חודשים אנשי השמאל טענו שההתנתקות נחוצה כדי לבסס את שלטונו של אבו מאזן, כדי לאפשר לו לפעול כנגד אירגוני הטרור,". בראש שלך להביא קישור ? אז יופי. לא בראש שלך להביא קישור ? גם כן יופי. להודעתך זו אין שום קשר להודעתך הקודמת כפי שציטטתי אותה כאן !!!

אין לו, ולא יהיו לו קישורים כי הוא

לצערנו ממציא, או אם נקל עליו, חושב שהוא זוכר שכך אמרו. כרגיל הוא מפציץ באמירות שאין להן כלל בסיס. רק שיהיה בריא זה מה שאני מאחל לו לבחור.

ואני מנסה להקל עליו מחמת הספק../images/Emo6.gif

מי יודע ? אולי הוא יפתיע ויחזור עם בוחטה של קישורים....

גאיה111

New member
אילו שרון היה מנהיג חזק, לא היה צרי

ך את כל ההתנתקות הזאת והיינו מגיעים לזה גם ככה עומדים על דרישתנו, שהייתה מקובלת ועדיין מ קובלת מאוד על ארהב, בדבר פירוק אירגוני הטרור מנשקם, והריסת התשתיות שלהם, וכל עוד הם לא מבצעים את זה- אין כלום איש לא ציפה מאיתנו לצעד חד צדדי!!!!!!! אבו מאזן גם ככה הגיע עם כוונות טיפה יותרטובות מאשר היו לערפאת אומנם יותר בדיבורים מאשר במעשים ומה שנדרש זה לחץ אמריקאי לחץ שהיה מגיע בכל מקרה רק מה מיהרנו לנדב להם בדרך מתנה, סתם ככה, מיותרת ככ. שרון, לא גאון, אלא - הביא אותנו לביזיון.

photoG

New member
כמה שטויות

את באמת חושבת שאבו מאזן היה פועל פירוק הארגונים מנשקם אם לא היה מתבצע צעד מצד ישראל? אפילו שהדרישה של ישראל היא לגיטימית? הסיבה העקרית למה שמתרחש ברשות בזמן הזה, היא ההנתקות. ברגע שהחזרנו להם את השטחים הללו הם היו חייבים לעשות משהו גם. המטרה העקרית שלהם היא להגיע לכדי כך של מדינה פלסטינית. הם לא יגיעו לכך בחיים אם הם לא יבצעו מהלכים לאחר שיראל מבצעת מהלכים לטובתם. אז תפסיקי לנסות להפריד את הקשר פה כי כל מה שקורה לא היה קורה בלי ההנתקות.

גאיה111

New member
../images/Emo128.gif

שטויות. רק לחץ אמריקאי. שום התנתקות. עובדה- חמישים קסאמים שבוע שעבר. אחרי ההתנתקות. על מה אתה מדבר?? קישקוש בלבוש.

הנה הסבר לקשר בין ההתנתקות לאנרכיה

אם תגלי פתיחות תביני אם מייד תפעילי את הנוגדנים שום הסבר שבעולם לא יעזור. פינוי השטח ע"י ישראל נתן משאב טריטוריה ששווה המון עכשיו הלחימה הפנימית היא איך לחלק את המשאב הזה וזה מציב את כל הארגונים בעמדה של הפגנת כוח למי יש את ה"כלי" הכי גדול כדי לשלוט במשאב הזה. לפני כן כל מה שהיה להם זה אוייב משותף... עכשיו זה לחימה על משאבים וכוח פוליטי ברצועה בנוסף. הבנת? או שזה לא מסביר מספיק?

בנוסף

כל האירגונים החוליגנים הללו ברצועה כדי לקבל שליטה על משאבים הם יאלצו להפגין כוח פוליטי דהינו תמיכה ציבורית כדי להיכנס לארינה הפוליטית הם חייבים לקבל מרות ולהתפרק מנשקם כך אנו מקווים שבסופו של דבר יקרה זה עבד באירלנד זה יעבוד ברצועה. או כך אנו מקווים אבל איך נדע אם לא נאזר בסבלנות ונראה לאן זה מוביל.

nizanm

New member
מר יניב מויאל. נימוקיך מרשימים אותי

נראה שהנך איש העוסק בענף. ההתכתשויות הפנימיות להן אנחנו עדים, מצביעה לדעתי על רצינות פלסטינאית. איזו רצינות? הפלסטינאים מַטים את האבנים שנצחו את אחד הצבאות החזקים ביותר - צהל, מאיתנו הצידה. "הכלבים" ראו והריחו את ריח הבשר שנזרק לעבר 5 הכלבים, וכל הכלבים עסוקים כעת בתפישת עמדות תקיפת הנתח - נתח שלטוני בפרלמנט המדינה הפלסטינאית . מבחינה זאת - נסיגת צהל מחבל עזה("ההינתקות") השיגה את יעדה. אני מעריך שבקרוב מאוד, החמס וגופי סרוב האחרים יבינו שאם לא יקפצו על העגלה הפרלמנטרית, הם יפסידו. וההכרה הזאת תניע את סרבני היום אל הפרלמנט הפלסטינאי.

אני אנסה ..

בוא נניח שחמישה כלבים רעבים רצים אחריך ויש לך חתיכת בשר ביד נכון שאת תזרוק את הבשר לעברם הם יעזבו אותך ויריבו בינהם? איזה עוד הוכחה אתה צריך? כפר דרום !!!! ברוך שפתרנו!!!

onlytrue

New member
הם יעזבו אותך רק לזמן קצר ../images/Emo98.gif

עד שיסיימו את הנתח וישובו לרדוף אחריך
את מי מאחיך תזרוק אליהם, כדי להרוויח עוד קצת זמן

למעלה