אסף פורמן ב-
אנשים

kelly7i

New member
רציני?!?!

חח הם אמרו היי גיא?!?!?! הם מודיעין לקיום ישראל? XD ואי מגניב לא ידעתייי שהם אמרו את זה יוו אני חיבת לשמוע את הקול שלהם! זה בטח כזה ממצחיקק אני חולה על אנשים כאלה שמדברים אנגלית משו שפתתאום מננסים לדבר עברית וזה יוצא להם כל כך מצחיק!XD

1AnastaciA1

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo9.gif

כתבתי איפשהו במקום אחר ולא נראה לי שמישהו ראה אז אני כותבת עוד פעם ^^. מישהי יכולה לעלות לי את השיר Fight For Your Right של מקפליי. באיכות טובה..
פליזז D:

kelly7i

New member
נראלי אני ראיית שכתבת^^

חח נרלאי שהיה לי אותו ומחקתי או משו הוא היה מוזרצ'יק

McFly rullz

New member
../images/Emo207.gifיש למישי את השירים האלה?:

דונט סטופ מי נאו באקוסטי גוד נייט [סטאר גירל] לוק אט דה סקיי איי וואנה הולד יו הגירסא השניה...[יש שתיים אז אם מישי תעלה את שניהם אני אראה מה יש לי זה טוב
] מושן אין דה אושן מדלי משו כזה.. וונדרלנד מדלי רוקין רובין אקוסטי דאט גירל אקוסטי טו כלוז פור קומפורט ואמרו לי שיש שתי גירסאות לטרנסי באקוסטי..מה הגרסא השניה?:O אוקיי אני יודעת שזה הרבה...סילחו לי
...אבל אם מישי תוכל להעלות לי אותם אני נורא נורא אודה לה!זה ירחיב לי את השירים באמפי שלהם... שוב תודה

yael0000

New member
נוטשת לתקופה לא מוגבלת

+
אממ בעקבות הפסיכומטרי וחוסר החיים שיהיה לי בחוד וחצי הקרובים אני לא אוכל להיות במחשב או בפורום בכלל אמממ מי שצריכה משהו ממני אישית יכולה לשלוח לי מסרים ואני אשתדל לענות...

מאיושSP

New member
../images/Emo207.gif Life sucks.

מכירים את זה שיש הרבה דברים קטנים שרע בגללם.. ואז זה מרגיש כ"כ גדול.?
אפשר חיבוק?

butbut

New member
כן אני אתן לך חיבוק ../images/Emo24.gifועוד אחד

בנוסח פחות אממ..תפוזי. *HUG* ועוד אחד בנוסח ישראלי לגמרי *חיבוק*.=]] אני מריגשה את זה הרבה פעמים.><

Lex 1

New member
הרגשה שלצערי מלווה אותי כמעט בכל יום. ../images/Emo10.gif

אני מקווה שישתפר, זה לוקח זמן להשתפר או פשוט להשלים עם העובדה שמה שיש זה מה שיש. קבלי חיבוק תומך
גרופ האג, אניבדי..?
אני יכולה לספק לך גם נשיקה אם בא לך >>
. יהיה טוב [שמעתי את הצמד מילים האלו יותר מדי לאחרונה, מקווה שעלייך זה יעבוד יותר טוב מעליי].

מאיושSP

New member
תודה כולן. ../images/Emo201.gif

אלכס, אנלא אומר לך שיהיה טוב.. אבל שתדעי שהכל לטובה.
איכשהו אתן הפורום היחידי שאני ממש אוהבת את האנשים בו..

לא צריך לקחת ממני עצות

אני יכולה להיות בנאדם נורא נורא, נורא דכאוני.
אבל היום היה לי יום מצויין ואני מרגישה אופטימית, ומחר זה יכול להשתנות, בדיוק כמו אצלך. מחר יום חדש! הכל יהיה שונה, אני מאחלת לך של הכל ישתנה כמה שיותר לטובה! לאב לאב

kelly7i

New member
../images/Emo24.gif

מכירה מכירה מכירה את ההרגשה, מיליון דברים רעיןם כזה שפתאום שוברים אותך..

למעלה