אסף פורמן ב-
אנשים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכי היא חברה של טום XD

m i c k e y 15

New member
כן..התמונות האלה כבר היו חח

היא שמנמנה..חחחחחח אין על טום אבל! חח הגוף שלה קצת מוזר..חח

butbut

New member
נכון כתבתי שהן ישנות=]

פשוט הם זוג כול כך בולט באהבה שלהם=] הם כאלה חמודים יחד!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני רוצה להיות במקומה ;[[[

McFly rullz

New member
../images/Emo207.gif2 שאלות...

אממ..רציתי לדעת מכיוון שאני בורה בזה... האלבום החדש של מקפליי-יהיה בו שירים חדשים שלא שמענו אותם בכלל? או שהם יכניסו שירים שלא באלבומים האחרים? אני לא מבינה בכל הקטע של אלבומים וסינגלים.. אם מישהי תסביר לי זה יהיה מאוד נחמד מצידה
ו...אולי נעשה שרשור הכרות חדש? כי הצטרפו פה ממש מלא בנות וצריך להכיר טוב יותר...לא?

m i c k e y 15

New member
אוקיי הנה

האלבום החדש..שיצא במרץ..יהיו בוו שירים חדשים לגמרי..שלא שמענו עדיין.. הם מתחילים להקליט בינואר והוא יצא במרץ 2008. עכשיו סינגל זה שיר אחד נבחר שיוצא לו קליפ וזה.והוא נמכר בחנויות כיחיד עם עוד כמה שירים בגירסה מיוחדת או קאברים או שירים אחרים שלא נכנסו לאלבום כמו No worries ו-easy way out שהיו ביחד עם סינגלים. הוא כמו דיסק..רק עם כמה שירים בודדים. אני מקווה שהסברתי טוב ושהבנת

McFly rullz

New member
אוו כןן הבנתי../images/Emo9.gif אבל...

יש עוד שירים שלא נכנסו לאלבומים לא?תקני אותי אם אני טועה.. מההם יעשו איתם?גם מכניסים לסינגל?

m i c k e y 15

New member
אממ כן והם שמו אותם כבר בכל מיני

סינגלים שהם שיחררו.. אני סתם נתתי דוגמא לשניים.. ויש מצב שאולי הם יעשו עוד שירים.ויכניסו אותם לסינגלים העתידיים.. קוראים לי בי-סייד אא"לט..חחח

|מצלש|../images/Emo203.gifאהמאהמ../images/Emo203.gif

אוקי. לכל קוראיי הנאמנים! [זתומרת, קוראיי הנאמנות] מאחר ויש לי מחסור עמוק באינטרנט ביומשישי [נו, יומשישי. עזרה בבית. אימא.
], אני נאלצת להודיע בזאת ש [בבקשה, דניאל, תאשרי את זה! |מתחנן|]:
החל מיום שלישי הנוכחי, אני אעלה שני פרקים במקום פרק אחד ליום, וביומשישי לא יהיה בכלל. אני רק מקווה שזה בסדר.. |חוששת| אוהבת את כולכן. ותגיבו לפיק, זה חשוב לי!

Bleed for Me

New member
אין בעיה (ככה גם נסיים יותר מהר../images/Emo3.gif)

כי יש תור ארוווווך מאוד.. רק תעלי אותם ביחד ולא בשרשורים נפרדים

למעלה