אעאעאעאע !!! הם נחתו ע כ ש י ו !!!!

McLeaFLY

New member
נפגש שם אז:D

רגע את אחות הגדולה או הקטנה?

Why So Serious

New member
../images/Emo26.gif

לא ולא, תצטרכי לחכות ליום רביעי.. אבל יש שמועות שמי שחמם אותם זה קאיזן או גט נואו שיים.. אבל אלו רק שמועות אז לא לתפוס אותי במילה!

Bleed for Me

New member
אוי גאט נו שיים חמודים..

חיממו את סימפל פלאן.. ואני עדין לא יודעת אם אני אבוא בסוף..מדהים כמה קשה לשכנע אנשים לאיזה שעתיים של מוזיקה טובה ואיזה ג'ארד לטו אחד בלי חולצה

Why So Serious

New member
למה?

בואי! אל תוותרי על הזדמנות של פעם בחיים לראות אותם.. באמת שיהיה אדיר

Bleed for Me

New member
כן..אבל ללכת לבד..

לא יודעת..יותר חוויה עם אנשים שאת מכירה, גם אם הם לא בקטע
.. אני פשוט לא רואה את עצמי הולכת לבד להופעה..ובנתיים מיום ליום הדיכאון יותר כבד חחח..מחר הוא יהיה בשיא..לא יודעת מה לעשות, בחיי..

Tough Cookie

New member
תבואי לבד!!!!

זה בכלל לא נורא, שווה את זה לגמרי, גם אני מגיעה לבד וגם מוקדם, בטח נפגוש שם עוד מלא אנשים שיגיעו מוקדם ונכיר אותם, הולך להיות מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bleed for Me

New member
וואי את מזה עושה לי חשק..

ממש בא לי..הבעיה היא שאני בעבודה עד ארבע ואני רק אגיע בסביבות שש ובטח עד אז כולם כבר יהיו בחמולות שלהם חחח.. לא יודעת..מוזר לי הלבד הזה..

סט ליסט משוער

רוב השירים הולכים להיות מTHIS IS WAR. יהיו כמה שירים מהדיסק הקודם כמו FY, TK, ATTACK, ABL אבל שומדבר לא בטוח, הם אף פעם לא היו כאן. כמה שירים אקוסטיים בטוח יהיה. גם איזה שיר או שניים מהדיסק הראשון. אני חוזרת ואומרת, זה הכל ניחושים ע"פ הופעות אחרות בטור הזה

Alon316

New member
סט ליסט משוער (נוסף ../images/Emo13.gif )

1.Escape 2.Night Of The Hunter 3.Attack 4.Vox Populi 5.Search And Destroy 6.A Beautiful Lie 7.This Is War 8.100 Suns 9.L490 10.From YesterdayAcoustic 11.Was It A Dream?Acoustic 12.AlibiAcoustic 13.Closer To The Edge 14.The Kill (Bury Me) Encore: 15.Kings And Queens קרדיט לאתר הזה

Why So Serious

New member
כי הוא בבית שלי

סתם נו אלו סתם פנטזיות שלי חחחח לא רואים אותו כי הוא לא קשור ללהקה (לצערי) הוא רק "המלווה" שלהם. הוא לא בסיסט רשמי כמו שמאט היה. וזה עצוב.. מאוד

Izushka

New member
../images/Emo207.gif

שלום לכולם, רציתי לשאול באיזה שעה ההופעה תסתיים בטוח? כי מסתבר שהרכבת האחרונה יוצאת מהאוניברסיטה ב11:45 בלילה=/ אני מקווה שאני אספיק להישאר לכל ההופעה.. ואם במקרה הם יצאו החוצה לחלק חתימות אז כנראה אני כבר לא אספיק להישאר.. כמה זמן זה מהאוניברסיטה לגני התערוכה?

למעלה