אף אחת לא ראתה היום את זהר בבוקר

אמממאאא

New member
נתתי דוגמא מההלכה

כי היא קרובה לליבי. מי שההלכה אינה נר לרגליו לדעתי לא צריך למות על כלום. מסכימה עם כל השאר.

debby12

New member
מנהל
אכן - בגלל זה הנק' הזו רגישה אצלי

עד מאוד. כבר כתבתי פה שבנסיבות הקשות של הלידה שלי, כולל ההבטחה ה"מלבבת" של הצוות שהיא ככל הנראה כבר פגועה אני העדפתי להמר כולל האפשרות הקשה של איבוד התינוקת. וגם עכשיו כשאני כבר מכירה אותה וכאלה - לא הייתי עושה החלטה אחרת במצב ההוא <תמיד אפשר להגיד שזה לא אותו דבר כי במבט לאחור הצליח ההימור, אבל אני אומרת את זה בהכרה מלאה בקטע של: גם אם היא לא היתה יוצאת מזה בחיים. כי אז ממילא לא הייתי זוכה להכיר אותה>. אני לא יכולה בכלל לדמיין מצב שבו היו מנתחים אותי בניתוח קיסרי בניגוד לרצוני. הייתי מעדיפה למות <ולהדגיש - רק בגלל הקטע של "בניגוד לרצוני" - אין בכתוב כדי לקבוע עמדה כלשהי לגבי סקציות>. אל תשפטו אנשים <אפילו אם תגיעו למקומם. פשוט אל תשפטו...>

אמממאאא

New member
בדיעבד זה לא חכמה

לא שופטת,אבל מודה שלא יכולה להבין למה אשה שנכנסה להריון כדי ללדת תינוק מוכנה לאבד אותו העיקר ללדת ולא לעבור ניתוח. לשמחתך את לא יודעת מה זה לאבד ילד,אני עברתי קיסרי אחד ואיבדתי תינוקת (שנולדה נרתיקית) ולי לפחות כאב האבדן קשה לאין שיעור מכאב הניתוח על כל השלכותיו הגופניות והנפשיות.

../images/Emo45.gif אכן. זה מקרה קצה

שאינו שכיח ואינו מייצג, וחבל שבסופו של דבר הוא מייצג בעיני רבים את הנשים הבוחרות ללדת לידה טבעית או ביתית. (אגב, באופן דומה אני חושבת שהנשים שנפגשו במלון דן והחליפו חיתולים בלובי ואז גורשו על רקע הנקה עושות שירות לא טוב למניקות. מי כמוני בעד להניק בכל מקום, אבל להחליף חיתול בלובי
וגם לא בטוחה שזה מקום לג'ימבורי מאולתר).

למעלה