בתור גרופית מבריזנית נדחפת ...
היה לי תירוץ - לא אוהבת ביסקוטי (לא בטוחה שזה ענין של גיל) ובמקום זה ניסיתי מאפינס פרג-לימון מהספר של PPK. מה אני אגיד? יצא חביב אבל סתמי. אבל אני לא מוותרת כי השילוב נשמע לי טוב, אני צריכה לחשוב על לחזק קצת את הטעמים של המאפין (יותר פרג, ואולי לבשל אותו בחלב שבולת שועל, ויותר קליפת לימון) אבל זה באמת לא בשרשור הזה.
בקיצור: סופגניות או לביבות או משהו חנוכתי זה רעיון מ-ע-ו-ל-ה, אני לא רומזת אפילו על קמח מלא, אבל אם יש אופציה של אפיה בלי טיגון בשמן עמוק (הסופגניות) נדמה לי שאני לא היחידה שאשמח. שמן עמוק מפחיד אותי מידי, אז באפיה - אני בפנים (וגם כי יש לי עוד כל כך הרבה שמרים במקרר שאני ממש חייבת לעשות איתם משהו).