אפס

לא כזה קרוב

ואני גרועה באחוזים ובמספרים בכלל.

הכי דחוף - העבודה המוגנת. הבטחתי להם שזה יטופל בסוף השבוע הזה.

אחר כך המטלות, ורק בסוף המבחן. ודווקא מרוב שיש עוד המון זמן עד למבחן (וגם עד לדדליין של המטלות יש לי יותר מחודש, אחרי ההתחשבות העצומה של המרצה שלי, שחיברה מטלות במיוחד בשבילי, אפילו שהגשתי את המינימום ההכרחי וקיבלתי שם 90, יש 2 מטלות נוספות אופציונליות. הן לא חובה בכלל, אבל אני רוצה, בשביל המשוב ובשביל לשפר את הציון. 90 בשבילי זה לא טוב), אני משתגעת ולא יודעת איך ללמוד הכי נכון, איך לחלק את החומר. הציון על המטלות ניתן עוד לפני האשפוז ומאז לא הצלחתי להמריא ולהתקדם. ויש לי המון שיעורים מוקלטים לצפות בהם, אל תשכחי שזו האו"פ...

תודה רבה על העידוד!

היי48

New member
הבנתי...

אולי כמו שמחבקת הציעה תבני לך לו"ז, נגיד מחר תצפי ב-X שעורים, מחרתיים ב-Y וכו' ותכנני לך עוד כמה ימים נוספים לכתיבת המטלות/למידה למבחן.

וכמובן שלכל אחד יש את הציפיות שלו מעצמו, אבל לדעתי עם כל מה שעברת לאחרונה 90 זה ציון מעולה. האמת שזה ציון מעולה גם למישהו שלא עובר תקופה קשה. רק מראה, כמו שהרבה אנשים כבר אמרו כאן בעבר, כמה את אדם חכם
וחזק
ואל תשאלי אותי למה אני אומרת את זה!!! קבלי את זה כעובדה

בהצלחה מותק

היי48

New member
וגם אם זה מעודד אותך

גם אני עכשיו עושה כל מני מטלות ללימודים (והאמת גם עוד הרבה סטודנטים נוספים ברחבי הארץ, זאת בכל זאת תקופת מבחנים...), אז נעבור את זה ביחד...

טוב, פרשתי לישון. לילה טוב!

למעלה