אפעם לא שכח-פורום שייגעצ

אפעם לא שכח-פורום שייגעצ

אילו דברים בפורום אפעם לא תשכחו.. אני למשל אפעם לא אשכח שחזי התקשר ליובל לשאול אותו עם השמועות על הפירוק סתיו שעבר נכונות
... "אל תנתק לי אני רק רוצה לשאות משהו"

פרקשון

New member
חח וואו

אני לא אשכח שפגשתי פה כמה אנשים שהשפיעו לי על החיים בצורה משמעותית התקופה של החופש הגדול האחרון שהיינו כל לילה במצלמות בצ'אט משחקים אמת או חובה משחקים תחרות מי שותה ליטר וחצי מים הכי מהר אני זוכר במיוחד את המילקי ששפכתי על עצמי, וכשהקאתי אחרי ששתיתי את המים מהר ואז הראתי במצלמה חחחח

ManRed

New member
הוו כן הצ'אטים

תאכל את זה תתקע את זה באוזניים אל תלכו לשירותים תצבע את הפנים ועם השכן של עידן שהרביץ לו וירד לו דם על הנייר הזה! יאאא היו זמנים.. איפה לשים את האטב עכשיו? על הפיטמה?

Felix dude

New member
אויאוי..

הייתה לי תמונה שלך במחשב הקודם עם חתיכות תפוחים בנחיריים ובאוזניים =\ הלכו להם...

Tin Doll

New member
המילקי!!! ../images/Emo6.gif

קרדיט לי כמובן. וואי התקופה הזאת הייתה ענקית, כל כך כיפית.

../images/Emo121.gifגמני הקאתי אחרי ששתיתי

ליטר וחצי פעם
בהתחלה חשבתי שאני אצליח להשתין את זה אבל...

פרקשון

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח חזי

מזל שלא שמת חולצה של שייגעצ וצרחת כמו בחורה עוד שניה

Hezi The One

New member
אתה לא נורמלי

יואו אני לא אשכח שהתקשרתי אליו,הוא היה נחמד כזה כמו במפגש חחח כ ן אמ,אני לא אשכח שבמפגשים בנצי היה אוכל מכות^^ ואת כל הנוור שהיינו משחקים בלילה בצ'אט...אךךך איזו תקופה...

זוכרים את התקופה

ששמענו שייגעצ?! שהפורום היה רק שייגעצ?1 שאנשים התעצבנו על שאלונים?! זוכרים שאנשים היו פה בגלל המוזיקה ולא בגלל האנשים?! כשהפורום היה מדהים היה הפורום הכי טוב בעולם...

ס ט י י ק

New member
בנצי...

זה נשמע כאילו אתה מתלונן על הפורום עכשיו...זתומרת יש מה להתלונן אבל זה די נשמע כאילו אתה רוצה לסלק את כל אלה שכבר לא ממש שומעים שייגעצ ושייגעצ יחזרו להיות מרכז העיניינים בפורום... תבין שכל עוד הם לא מופיעים הרבה או יצא להם דיסק זה לא יהיה...אני מאמינה שעוד מעט יצא הדיסק אז יהיה יותר אקשן וכאלה.... אז

למעלה