אפעם לא שכח-פורום שייגעצ

קשש it goes something like this

ליל ברכבת ואני בדד :\ אז הנה זה בא לא נשכח: הסיבוב פטמה של ליל..יום קדוש, לא ראיתי אפילו שהיא עשתה את זה. גיבושון טובי תשס"ו.. בוא לשירותים בוא!! היאבקות שימי התנחלות של מתנחלים אצלי :) עגבניות שרי שליטעעע שעידן גרר אותי לים לפגוש אתכם ואז אני ולוס "את כפרע לא אתה כפרע..." ושהלכנו שנינו בטיילת עם מוניקה והאיש מהקיוקס קנא שיש לי שתי חבובות ולו אין אפחת. הפלאשים של רזקיש. המכות של מיכלקיש. השוק שמיכלקיש בחטיבה. לעידן ודני אני רגיל. אסי עם החיבוקים -- המונים!! קוטג' שאני לא זוכר . היום הראשון שהשגתי מצלמת רשת. היום השני עם המצלמת רשת שעשיתי ***** *** ** *** ****. שהגעתי חשבתי שכולם פה שוטי מין .. כל הלבבות שעפו לכל הכיוונים, חשבתי שלכל חבוב כאן יש 4 חברות (ההודעה רשומה בלשון זכר ומכוונת גם לנקבה). לנסיכות הנגב שכונה ו' !!!! אפרת עם הגיטרה בים. לתפוס מקום בצ'אט ולא להיות. טוב מה אני מורח סתם אני לא זוכר שיט!!!!!! שכחתי: איך לילקיש השיגה את האייסי שלי.. זוכר אצ הםטמה והכל אבל מאיפה צצת איך פגשתי את חזי

../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif

אבל זה חיבוקים חמודים וחמים ממני ;[

אני לא אשכח את "קששששש"../images/Emo194.gif

וגם את זה שיש פה ילדים שרוטיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לאללה

ססילייה

New member
../images/Emo6.gif

זה גם המפגש שממנו והלאה טל סולד באופן מוחלט ממקלות תופים.
!

dsol

New member
אני לא אשכח את...._../images/Emo189.gif

ההתלהבות של בנצ מהפעם הראשונה שכתבתי פה והוא גילה שאני לומד איתו בבית ספר.... את הפעם הראשונה שלי עם טובה (לא פעם ראשונה כזו יחרמנים) ברוק"צ.... אני לא אשכח שאנשים פעם... לפני המווווון זמן עוד שמו עלי בפורום הזה ותהייחסו אלי את אחד הערבים הטובים ביותר בחיי שהיה בראשון
את אלוהים שלי... שכמה שלפעמים היא מכעיסה בסוף אני תמיד שוכח הכל מרוב שהיא מקסימה ופשוט היא
את הביישן שהייתי פה.... עד שנכנסה בי רוח הנרקיסיזם (יחי הנרקיסיזם ויחי ירדנוש) את הפעם הראשונה שהתחתנתי
את הריבים של "זה הצבע שלי" בצ'אט ואחרון לבנתיים עד שאני אזכר אולי בעוד...... את השירשור יומולדת הכי פוגע/עלוב שהיה פה.....כלומר -->השירשור ליומולדת האחרון שהיה פה-->היומולדת שלי אבל תודה למי שכן זכר והיה אכפת לו... אז מה הם זה היו מעטים....

../images/Emo204.gifחחחחחח אוי..."זה הצבע שלי"...

בסוף הסכמנו שזה יהיה הצבע של שנינו
הא?

Tin Doll

New member
מה אתה מכחיש.

הרי שנינו יודעים שאני גאלתי אותך מייסורך
.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifוואו. ישלי כלכך הרבה

למרות שאני רק עודמעט שנה בפורום וזה.. :/ ישלי כלכך הרבה דברים שאני לא אשכח ג'יזס. אני לא אשכח את המריבות שלי עם חזי בצ'אט, ואת השיחה שלי איתו במפגש הראשון שלי [חזי- אני עדיין זוכרת אותה.] אני לא אשכח איך הפה שלי היה פעור שעה וחצי אחרי שחזי סיפר לי שהוא לא בתול וכמה שזה נשמע לי ההוכי לא הגיוני וההכי מגעיל בעולם. אני לא אשכח את הפגישה הראשונה שלי עם אבא והדרי [וסטייק]. אני לא אשכח את השיחות הליליות שלי עם מלאנטע אנשים. אני לא אשכח את כל פרשרות הפורום למיניהן. אני לא אשכח עד כמה דני נהיה סקסייייייי
אני לא אשכח את המפגש הראשון שלי, שברחתי מהבית בזמן שההורים חשבו שאני אצל הדרי. איך שהתלבתי ואיך שקפצתי כל הזמן וביקשתי מכל בנאדם שיעשה לי שקמח. אני לא אשכח את הפרצוף של אוהד כשהוא גילה שאני בת 13
אני לא אשכח את היום הראשון שלי עם לילצ'יק בקיריון. אני לא אשכח את ההדלקות שלי על בנציXDDDD אני לא אשכח שפעם לי ולדודי היה קשר ממש ממש ממש טוב. אני לא אשכח את הפורום הזה אף פעם. עד כמה שאומרים לי שזה שטותי ובלעבלעבלע.. הם לא היו פה, הם לא באמת יודעים. אני לא אשכח את הצ'אטים של הלילה.. את הנוור שגיליתי ששי לא תמים ושהוא נשך טיפמה ולא דרך החולצה. אני לא אשכח את אפחד או שומדבר מהפורום המדהים הזה
ומה שבטוח אני לא אשכח- זה את הפעם הראשונה שפגשתי את יובל מנדלסון
שזה אחד הקטעים המצחיקים!!11 מי שרוצה קישור לבלוג- במסר. וכדי לכםXD כלכך תוכלו לרדת עליי אחכך. וזהו, סליחה שחפרתי.
אני כלכך אוהבת את כולכם
. אני כזאת רכיכה אימא'לה.

בוא נראה

אנלא אשכח: מפגש פורום ראשון שהייתי בו וברחתי דיי מהר חחח כמו שבנצ אמר שאנשים פה שמעו שייגעצ שפעם ממש הערכתי את יובל ועכשיו אממ דיי לא את התכנונים שלי ושל אורטל לעשות עם יובל אורגיות את הלילות בצ'אטים החופש הגדול שעבר את זה ששרתי ביידיש באמצע טוואר (זה לא היה כזה מזמן אבל נגיד...) את זה שאני שחורה וכמובן הדבר שאני הכי לא אשכח זה ההופעה הראשונה שלי של שייגעצ את המוזיקה זורמת לי בורידים

ססילייה

New member
0_0

יש כל כך הרבה דברים שאני לא אשכח. זה המון המון המון.>< אין לי כוח לפרט :)

B a m b o o k

New member
השרשור נראה כאילו כולכם מספידים את

הפורום...;[ אבל אתם לא! אממ אני לא אשכח את המפגש הראשון שראיתי את גלעד ואיפרת ועוד כמה במדרגות ואז גלעד אמר שאני דומה למישי ואז אמרתי לו שאני צליל והיו שם המון חיבוקים... אבל המשכתי להתבייש מכולם אז אני וזוהר ישבנו בצד... עוד לפני שזוהר הייתה בפורום את הפעם הראשונה שפגשתי את ליל! זה היה יום הזוי לחלוטין ואחד הטובים! את כל המפגשים בכלליות (העצרת, ההפועות בבארבי והלילות ההזויים בת"א, המפגשים בחופשים... וכל השאר) את זה שנקשרתי לכמה אנשים פה במיוחד... ותודה על כל שניה שאני מדברת איתכם או נמצאת איתכם
את ההופעה הראשונה של שייגעצ שהייתי... בפארק גולדה- היה כלכך כיף אפילו שהיא הייתה קצרה מדי וואו יש המון אם אני אזכר אני אמשיך... והכי חשוב יש לי ציורים\תמונות מאתמול שזוהר וטל ציירו כי רז לא היהXDD ואני אעלה אותם עוד מעט...

B a m b o o k

New member
ואת התעללות במלבורו (פוטבול...)

במפגש חנוכה בערב אחרי שכמעט כולם הלכו!

למעלה