סנוווופקין
New member
קשש it goes something like this
ליל ברכבת ואני בדד :\ אז הנה זה בא לא נשכח: הסיבוב פטמה של ליל..יום קדוש, לא ראיתי אפילו שהיא עשתה את זה. גיבושון טובי תשס"ו.. בוא לשירותים בוא!! היאבקות שימי התנחלות של מתנחלים אצלי
עגבניות שרי שליטעעע שעידן גרר אותי לים לפגוש אתכם ואז אני ולוס "את כפרע לא אתה כפרע..." ושהלכנו שנינו בטיילת עם מוניקה והאיש מהקיוקס קנא שיש לי שתי חבובות ולו אין אפחת. הפלאשים של רזקיש. המכות של מיכלקיש. השוק שמיכלקיש בחטיבה. לעידן ודני אני רגיל. אסי עם החיבוקים -- המונים!! קוטג' שאני לא זוכר . היום הראשון שהשגתי מצלמת רשת. היום השני עם המצלמת רשת שעשיתי ***** *** ** *** ****. שהגעתי חשבתי שכולם פה שוטי מין .. כל הלבבות שעפו לכל הכיוונים, חשבתי שלכל חבוב כאן יש 4 חברות (ההודעה רשומה בלשון זכר ומכוונת גם לנקבה). לנסיכות הנגב שכונה ו' !!!! אפרת עם הגיטרה בים. לתפוס מקום בצ'אט ולא להיות. טוב מה אני מורח סתם אני לא זוכר שיט!!!!!! שכחתי: איך לילקיש השיגה את האייסי שלי.. זוכר אצ הםטמה והכל אבל מאיפה צצת איך פגשתי את חזי
ליל ברכבת ואני בדד :\ אז הנה זה בא לא נשכח: הסיבוב פטמה של ליל..יום קדוש, לא ראיתי אפילו שהיא עשתה את זה. גיבושון טובי תשס"ו.. בוא לשירותים בוא!! היאבקות שימי התנחלות של מתנחלים אצלי