אפעם לא שכח-פורום שייגעצ

Tin Doll

New member
אני אף פעם לא אשכח

את היום שראיתי את הניק שלך בהיידפארק וביקשתי ממך את האייסיקיו שלך כי כתבת שאת מירושלים, ואז הצעתי לך לבוא לפורום שייגעצ בתפוז כי שם יותר שווה...

AvtipuS

New member
ואם תהיו סנילים? אתם כן תשכחו.

אבל אממ אני לא אשכח שכל הזמן הייתי בצ'אט ו...אמ..זהו. אם אני אזכר במשהו אח"כ, אני אכתוב.

Tin Doll

New member
אוקיי.. זהירות זה ארוך :)

אני אף פעם לא אשכח.. את משחקי הנוור בצ'אט, את כל השטויות עם המילקי והמים, אני לא אשכח את המלפפון (חזי שקט), את הסודות הקטנים.. אני אף פעם לא אשכח את הקיץ של שנה שעברה, בניצנים, שפגשתי שם את גלי והצעתי לה להצטרף אלינו (דודי, עידן, דני, והחברים המסטולים שלהם) אבל היא לא רצתה והייתה עם חברה שלה.. אני אף פעם לא אשכח את המשחקים שלנו בחוף כשניסינו לישון (לא ישנתי אפילו לא קצת! יומיים וחצי הייתי ערה..) את המשימה שלי לרוץ עם תחתונים ולצעוק אני הומו (?), את הבור (ומגדל?) שעשיתי בחוף עם עידן ודני.. אני לא אשכח את הלילה בניצנים שהייתי עם אורטל ודני.. לא אשכח את ההופעה בפטיפון שהייתי ילדה קטנה (ולא עבר הרבה זמן מאז) והתלהבתי כל כך P: אני לא אשכח את הנסיעה להופעה בראשון שהייתה לי עם אורטל, ששמענו סטינד בדרך.. (אני מתגעגעת לנסיעות האלו
) אני לא אשכח את הפעם הראשונה שראיתי את ליל, זה היה בפטיפון אני חושבת.. ואז בהופעה בטאוור היא התלהבה מהחולצה שלבשתי, ואמרתי לה שאני מכירה אותה, ומאז התחלנו לדבר במסנג'ר! אני לא אשכח את ההופעה בראשון.... מי שמבין מבין. ואת היום ששמעתי שבנצי לא בתול, כמה צחקתי...
ואת היום שרציתי לעבור את חזי בנשיקות...
ואת הלילה של ההופעה של אינפקציה... עם האבסולוט הקטן! ואת פגישות החוף שלנו... ואת כל המפגשים... ואת הימים שאהבתי את שייגעצ
וואו אילו תקופות מדהימות היו לי איתכם, קשה לי לעזוב אתכם, שלא ייגמר!

Tin Doll

New member
כי אני דיי מוגבלת עכשיו?

לא מוגבלת מוגבלת. מוגבלת נו. D:

Tin Doll

New member
אז מה

עכשיו אתה לא מוגבל ואני כן! אז אין באפשרותי. גם אם הייתי רוצה.

../images/Emo204.gifהי! אני רציתי!!

אבל התביישתי
מממ..גמני כמובן לא אשכח את הצ'אטים ההזויים עד הבוקר.. ואם משחקי הנבר.. אע! ואנ'לא אשכח ש..נראלי ברוקע"צ שנה שעברה, נראלי בראשון..ראיתי את עידן ולא היה לי נעים להגיד לו שלום!! ואת המפגש שהלכנו לגן המשולש וטובוש שתתה קצת יותר מידי..

Tin Doll

New member
חחחחח כן!

שכחתי! אני לא אשכח את היום ששתיתי קצת.. נו זה היה קצת, עדיין הייתי שפויה ואני זוכרת הכל! [בערך נו.. חחח] ואז הלכתם כולכם והשארתם אותי לבד עם דני!!!11

ManRed

New member
חחחחחחחחח כל כך נורא

איך אני זוכר שקובי רץ להביא לך מים.. זה היה ערב מצחיק..

Tin Doll

New member
מאוד ../images/Emo122.gif

אוי דני התגעגעתי אליך.
בחופש ניצנים?

ManRed

New member
תצטרפי אליינו שוב, הפעם לא לנסות

לישון... לא לנסות לבעוט במדוזות(עידן) לא לנסות לישון במעיל של גיל לא ללכת ברגל לקופת כרטיסים לא להביא אותך לגלידה האמריקאית חוצמזה היה ממש כייף! ויהיה יותר השנה!

למעלה