אוקיי.. זהירות זה ארוך
אני אף פעם לא אשכח.. את משחקי הנוור בצ'אט, את כל השטויות עם המילקי והמים, אני לא אשכח את המלפפון (חזי שקט), את הסודות הקטנים.. אני אף פעם לא אשכח את הקיץ של שנה שעברה, בניצנים, שפגשתי שם את גלי והצעתי לה להצטרף אלינו (דודי, עידן, דני, והחברים המסטולים שלהם) אבל היא לא רצתה והייתה עם חברה שלה.. אני אף פעם לא אשכח את המשחקים שלנו בחוף כשניסינו לישון (לא ישנתי אפילו לא קצת! יומיים וחצי הייתי ערה..) את המשימה שלי לרוץ עם תחתונים ולצעוק אני הומו (?), את הבור (ומגדל?) שעשיתי בחוף עם עידן ודני.. אני לא אשכח את הלילה בניצנים שהייתי עם אורטל ודני.. לא אשכח את ההופעה בפטיפון שהייתי ילדה קטנה (ולא עבר הרבה זמן מאז) והתלהבתי כל כך P: אני לא אשכח את הנסיעה להופעה בראשון שהייתה לי עם אורטל, ששמענו סטינד בדרך.. (אני מתגעגעת לנסיעות האלו
) אני לא אשכח את הפעם הראשונה שראיתי את ליל, זה היה בפטיפון אני חושבת.. ואז בהופעה בטאוור היא התלהבה מהחולצה שלבשתי, ואמרתי לה שאני מכירה אותה, ומאז התחלנו לדבר במסנג'ר! אני לא אשכח את ההופעה בראשון.... מי שמבין מבין. ואת היום ששמעתי שבנצי לא בתול, כמה צחקתי...
ואת היום שרציתי לעבור את חזי בנשיקות...
ואת הלילה של ההופעה של אינפקציה... עם האבסולוט הקטן! ואת פגישות החוף שלנו... ואת כל המפגשים... ואת הימים שאהבתי את שייגעצ
וואו אילו תקופות מדהימות היו לי איתכם, קשה לי לעזוב אתכם, שלא ייגמר!