אפשר דיון\סקר?

svety

New member
ככה. כולל טריגר בפנים, כמובן. וארוך לאללה.

רקע כללי -
הייתי בת קצת לפני 18. שנאתי את עצמי. חשבתי שאני מכוערת ומזעזעת ואף אחד אף פעם לא ירצה אותי. תמיד הייתי בFriend zone. גם כשלא הייתי שם, הצלחתי לפספס את זה. הייתי שותה הרבה בזמנו. גם כי לא היה משהו טוב יותר לעשות באריאל וזה פחות או יותר מה שעשינו כל הזמן, אבל גם כי זה עזר לי להשתחרר קצת מהשנאה העצמית שלי. הכל היה הרבה יותר טוב ונחמד כשהייתי שיכורה.
אחד הידידים היותר טובים שלי היה בחור שתמיד ניצל כל הזדמנות שהיינו לבד בשביל לשלוח אליי ידיים. אף פעם לא דיברנו על זה - ניסיתי אבל הוא תמיד התחמק משיחה בנושא ואם הייתי ממש לוחצת, הוא היה נעלם לי לתקופה מסויימת. לא רציתי אותו, לא נמשכתי אליו, הוא לא עניין אותי בכלל, אבל כל כך פחדתי ממה שיקרה אם אני אנתק איתו את הקשר, שפשוט לא יכלתי להתנגד. גם ממש סקרן אותי להבין למה לעזאזל אני. למה מכל הבנות הוא בחר בי. היום, אחרי שיחות עם לא מעט בנות שהיו באותה חבורה ועם עוד אנשים שהיו קרובים אלינו אני מבינה שהוא פשוט זיהה שהייתי טרף קל. אבל אני מקדימה את המאוחר.

בכל מקרה, למה לא ברחתי ממנו אז?
קודם כל, הוא היה ציר דיי רציני בחבורה. להתנגח איתו, לנתק איתו קשר, להתעמת איתו - אומר לאבד את החברים שלי. היה לי ברור שהם יעמדו לצידו כי מי כבר אני? בחורה שמנה שאף בחור לא שם עלייה, והוא חתיך, יכול להשיג כל בחורה שהוא רק רוצה, למה לו להתעסק איתי, ועוד בהחבא?!
מעבר לזה, ניסיתי לדבר על זה עם כמה חברות שלא קשורות לאותה החבורה. כולן אמרו לי פחות או יותר אותו דבר - שאם בחור חתיך ונחשק כמוהו מתעסק איתך, את סותמת את הפה וזורמת, שמה כבר יקרה - מקסימום תצברי קצת נסיון מיני. הן מאוד זלזלו בתחושות שלי של לא נעים לי ומה שקורה שם לא בסדר.
אז הבנתי יפה מאוד איפה המקום שלי בחברה, ולא התרחקתי מהאידיוט. ניסיתי כמה שיותר להמנע ממפגשים של אחד על אחד איתו.

עכשיו לאונס עצמו.
זה היה סוף יולי תחילת אוגוסט. סיימתי י"ב. קיץ של הוללות ושתייה וכל לילה לשבת בחוץ.
באחד הלילות ישבנו בחצר של אחד החבר'ה. קצת שותים, קצת מתווכחים כרגיל על נושאים ברומו של עולם. הויכוח קצת מתחמם והוא עוזב את הפגישה בעצבים.
אחרי שעה או משהו הוא מתקשר אליי, כולו מסכן ואומלל. הויכוח הכניס אותי לדכאון ועצוב לי ואת היחידה שיכולה לעודד אותי ומתישהו הבטחת שנשב יחד על בקבוק וודקה ופה ושם ואני פשוט לא מסוגלת להגיד לו שלא, אני לא רוצה לשבת איתך לבד. אני גם מפחדת, לא רוצה שיעלם לי שוב כמו שהוא היה עושה מדי פעם. אז אני באה. אנחנו קונים בקבוק וודקה ובקבוק מיץ. הולכים לאיזו סמטה. שתיתי הרבה יותר ממנו, הוא מזג לי כל הזמן, ולעצמו בקושי מזג.
מפה דברים קצת מתערבבים ואני לא זוכרת את סדר העניינים המדוייק, רק פלאשבקים. אבל אני זוכרת שהוא התחיל לשלוח ידיים מתחת לחולצה שלי. בהתחלה ניסיתי להזיז אותן, אבל מהר מאוד הבנתי שזה לא יעזור. אז ויתרתי. הוא הרבה יותר גדול ממני פיזית והרבה פחות שיכור ממני ומפחיד אותי להלחם בו. אז מוותרת.
וידיים מתחת לחולצה ובתוך המכנסיים והוא מנשק אותי והכל מסתובב סביבי ואז פתאום אני על הרצפה, אין לי מושג איך בכלל הגעתי לשם. והוא מעליי והוא כל כך כבד והכל כל כך כואב, ואנחנו בחוץ למען השם! באיזו פינה חשוכה ואנשים עוברים והוא שם לי יד על הפה בשביל שלא אצעק ולא אכפת לו בכלל שאני עוד שנייה נחנקת. ואני לא זוכרת כלום מעבר לזה. רק כאב ופחד וחוסר אוויר.
אני לא ממש זוכרת איך הגעתי הבייתה. יש לי אימג' שבו שנינו יושבים ומעשנים סיגריה, אני לא מצליחה להזכר שזה קרה לפני אז אני מניחה שזה קרה אחרי.

ביום למחרת קלטתי מה קרה. התקשרתי לחברה הכי טובה וקיבלתי שטיפה של אני זונה ומפגרת וברור שמגיע לי וכו'. איכשהו, כל העיר ידעה על זה אחרי פחות מיום. זה לא הגיע ממני ולא ממנה אז אני מניחה שהוא דיבר. התגובות שהגיעו מעולם היו אותו דבר. הסיפור הוא אותו סיפור. אני זונה ואני שרמוטה, הוא גבר-גבר. ההרגשה שלי, הפחד שלי, העובדה שנכנסתי לדכאון טוטאלי, המקלחות הארוכות בהן קרצפתי את עצמי למוות... כלום לא מעניין. הוא הבסדר ואני הלא בסדר. אז סתמתי את הפה. זרמתי עם הבדיחות של החבר'ה, עם הביקורת של החברה סביבי.
אחרי כמה שנים, שלוש אולי, הוא התנצל. אמר שהוא מצטער אם פגע בי. שלחתי אותו לעזאזל.
לקח לי יותר מחמש שנים להפסיק להפנים את מה שלימדו אותי, שזו אשמתי, ולהתחיל להאשים אותו. לקח לי עוד כשנה וחצי ללמוד לקרוא לילד בשמו ולהבין שמה שקרה שם זה "אונס". לא טעות, לא השתובבות של ילדים בני 18, לא החלטה שגויה משכרות, אלא אונס (אגב, התייעצתי בזמנו עם עו"ד שמתמחה בנושא - אני לא אומרת דברים סתם).
התחלתי לדבר עם חברות שלי מאותה תקופה, מסתבר שהוא עבריין מין לא קטן. שאני לא היחידה. לא היחידה שהוא שלח אלייה ידיים. ככל הנראה גם לא היחידה שהוא אנס. ההחלטה לא להגיש תלונה במשטרה נבעה בעיקר מהעובדה שהייתי צריכה לעכל את כל הנושא הזה, וחלון הזמן שבין הגילוי הזה ובין התחלת תקופת ההתיישנות היה ממש מזערי.

בכל מקרה (הנה כבר מסיימת)
לפני כחודשיים, מפה לשם, קרה שאחת החברות הכי טובות שלי ניסתה לחזור לקשר ידידותי עם המיתולוגי שלה, שהוא במקרה חבר ממש טוב של האנס. אז היא התנתה את הקשר המתחדש שלהם בשיחה בנושא, באישורי כמובן. הוא היה קצת בשוק, פנה לאנס לברורים, ההוא כמובן הכחיש את הכל. התקשר. עניתי כי לא זיהיתי את המספר, הייתי שנייה לפני ישיבה אז יצאתי החוצה בשביל לא לבכות מול כולם, והוא התחיל לצעוק עליי, להאשים, לאיים. אז ניסיתי להתעמת איתו.
אני לא אנסתי אותך, את רצית את זה בדיוק כמוני. ואיך, איך שאלתי אותו. איך רציתי אם בכלל לא הייתי מודעת למה שקורה? איך נהנתי אם הכאבת לי, אם הזכרון הכי מוחשי שלי הוא של פחד וכאב? ואני לא היחידה, אתה יודע. כל ההתנהגות המינית שלך היא אלימה, היא ברוטלית. גם לפני, כל הפעמים האלו, ששלחת אליי ידיים, ששלחת אל חברות שלי, שנישקת בנות בכוח. הכחיש את הכל. אמרתי לו שאם הוא יתקשר אלי עוד פעם אני מגישה תלונה במשטרה על הטרדה ואיומים.
מאז לא שמעתי ממנו.

זהו.

coolit

New member
איזה עצוב...

מטומטם שכמותו... הוא בגיל שלך?
"מצחיק" אותי לחשוב איך היית מגיבה עכשיו לו זה היה קורה לך שוב.

מותר לתהות תהייה חצי-קשורה שאף פעם לא תהיתי בקול כי התביישתי אבל אני באמת תוהה אותה - איך אונסים? איך? איך אפשר להיכנס אם את לא רטובה?.... אין שם מספיק מקום..!

svety

New member
תכלס? (טריגר בפנים. וגם ענייני אנטומיה.)

אני לא יודעת אם היום הייתי מגיבה אחרת בסיטואציה דומה. הייתי רוצה לומר בוודאות שאם אקלע לסיטואציה מינית מסוכנת עם גבר אז אדע לקחת את עצמי ולכפכף אותו ולתת לו בעיטה לביצים ולברוח, אבל את אף פעם לא יכולה לדעת איך הגוף שלך יגיב בעת מצוקה. אנחנו נלחמים או בורחים או קופאים, וזה לרוב לא בשליטתנו. ולפעמים כשזה כן בשליטתנו, את עושה את השיקולים שלך לכאן או לכאן, מה יצא לי אם אצעק, מה יצא לי אם אנשך, מה יצא לי אם אסתום את הפה ואשכב כאן בשקט ואחשוב על אנגליה.

איך אפשר לאנוס? כלומר מבחינה פיזית של איך אפשר לחדור לאישה לא מגורה מינית.
אז קודם כל, מבחינה ביולוגית, הגוף שלנו מייצר רטיבות גם כשהאישה לא מגורה מינית, בשביל לנסות ולמנוע כמה שיותר כאב. כלומר, אם ככל שהוא יכניס ויוציא את הזין שלו ויזיז אותו יותר, ככה הנרתיק יהיה יותר ויותר רטוב. אני מניחה שיש לזה הסבר אבולוציונלי כלשהו.
מעבר לזה - רוק זה אחלה חומר סיכה. וגם דם :\

Fragile rose

New member
אני מכירה אותך לא קצת שנים

ולא ראיתי משהו בהתנהגות שלך שיכול להיות סימן לכזו טראומה

svety

New member
זה בגלל שתי סיבות...

1. אני אלופת ההדחקות. לחייך ולהגיד שלא, לא קרה כלום והכל בסדר ובטח שהחיים שלי מהממים. מאוד קשה לי להראות כלפי חוץ שמשהו מחורבן בחיים שלי, לא משנה מה סדר הגודל של הבעיה. רק לאחרונה אני מצליחה.

2. כמו שכתבתי, לקח לי הרבה זמן להבין שנאנסתי. בהתחלה בכלל האשמתי את עצמי, זה היה נראה לי הגיוני כי לימדו אותי שבנות שהולכות לבד עם בנים ושותות אז מגיע להן.
היה פה תהליך מאוד ארוך.

svety

New member
זה בגלל שתי סיבות...

1. אני אלופת ההדחקות. לחייך ולהגיד שלא, לא קרה כלום והכל בסדר ובטח שהחיים שלי מהממים. מאוד קשה לי להראות כלפי חוץ שמשהו מחורבן בחיים שלי, לא משנה מה סדר הגודל של הבעיה. רק לאחרונה אני מצליחה.

2. כמו שכתבתי, לקח לי הרבה זמן להבין שנאנסתי. בהתחלה בכלל האשמתי את עצמי, זה היה נראה לי הגיוני כי לימדו אותי שבנות שהולכות לבד עם בנים ושותות אז מגיע להן.
היה פה תהליך מאוד ארוך.

ThE uVa

New member
לדעתי

יש איזשהו סמן תחתון שהייתי אומרת שלרוב ה/אנשים הוא כנראה גיל מוקדם מדי. בחברה שלנו הייתי אומרת ש15 ומטה זה בדרכ צעיר מדי. לא בגלל ההשלכות של הריון, אלא כמו שנאמר פה, כי רגשית זה דבר מאוד טעון בחברה שלנו ויכול להשפיע בצורה שלילית על מי שלא יכולה להתמודד עם זה.
אני חושבת שלכל כך הרבה א/נשים יש מערכת יחסים רעה עם מין, שפשוט לפעמים עדיף פשוט לחכות. כשאת בת 15 זה יותר סביר בעיניי שתקיימי יחסי מין מהסיבות "הלא נכונות" (לחץ חברתי, צורך בתשומת לב, ניסיון לשפר את הביטחון העצמי) וזה פשוט יכול להיות חוויה לא נעימה בכלל למישהי שעושה את זה והההרגלים האלה יכולים להשאר גם ליחסי מין בעתיד.

ברור שגם נשים בוגרות יותר יכולות לחוות בדיוק את אותו דבר וכל הסיבות הלא נכונות וכל זה, אבל אני חושבת שהסיכוי יורד עם הגיל פשוט כי רובנו מתחזקות עם הזמן ובכלל בגיל הזה של חטיבת ביניים ותחילת תיכון הכל פשוט נורא קשה ודרמטי והחיים החברתיים לרוב סגורים בוואקום של הבצפר מה שלדעתי מחליש אותנו רגשית ולא נותן לאנשים בגילאים האלה לפתח את הבגרות והעצמאות שהםן צריכיםות כדי להתנהל עם סקס בצורה בריאה וחיובית. כשאת בתיכון, חיי המין שלך (ובעצם כל אספקט של החיים שלך) הם פחות או יותר העניין של כל השכבה, הם נתונים לביקורת ולחקירה והכל פשוט כל כך מגעיל ומלחיץ שאיך אפשר בכלל לעצור ולחשוב מה אני באמת רוצה?

אני נורא שונאת איך שהחברה שלנו גורמת לנו להרגיש שסקס זה איזה משהו ענק ואסטרונומי ושחייבים לחוות ומי שחוותה היא יותר בוגרת ומגניבה (אבל לא מוקדם מדי!! תזהרי או שתהי שרמוטה), ויש את השלב הזה שבשנייה זה הופך מאסור לעשות סקס לאומיגאד היא עדיין בתולה איזה חננה! כאילו זה קורה בשנייה וזה הדבר הכי דפוק בעולם. כשכל התרבות הזו תעלם אני ארגיש יותר בנוח עם בנות צעירות שיעשו סקס כי אולי הן יהיו יותר מסוגלות להחליט בשביל עצמן באמת. כרגע זה מצב שלהיות בתולה זה פשוט סופר מאתגר חברתית החל מגיל 17 ויום בערך. כאילו מי פאקינג אמר שחייבים לעשות סקס לפני גיל 20? או לפני גיל 25?? או אי פעם?? נמאס. כאילו נראה לי הכי טבעי בעולם שתהיה התפלגות על טווח גדול מאוד של גילאים בנושא הזה אבל במקום אנחנו אובססיביות עם מה הגיל הממוצע ובתול בין 40 ומי עשה ומי לא עשה. די.
וגם אני לא אוהבת את הפוקוס הענקי ספציפית על "סקס", שכאילו אומר פשוט חדירה של גבר לאישה. כאילו שאין עוד שומדבר בעולם. כל הקטע של בתולה ולא בתולה מעביר את המסר שזה ה-דבר, זה מה שחשוב ואפילו יש זהות שלמה שקשורה לאם עשית או לא עשית את זה. יש עוד מיליון דברים בסקס שהם חשובים לא פחות, אבל התרבות שלנו רואה אותם כמשניים וכ"פורפליי". זה מסר דפוק מאוד לדעתי.

אני הייתי בת 19, עם החבר. מאוד מרוצה מזה. הייתי יכולה בטח עוד לפני אבל לא הכרתי אותו עדיין :]
האמת שזה גורם לי לחשוב גם שיש את כל הפוקוס הזה על הגיל, כאילו יש איזה גיל ואז פתאום את מוכנה ואז בא (חצוצרות!!) ה--- הסקס! אבל בחיים זה לא ככה וזה לא צריך להיות הפוקוס. נראה לי שסווטי אמרה את זה. הפוקוס צריך להיות על המערכת יחסים עם הבנאדם הספציפי (לאו דווקא שהוא חייב להיות בן זוג, אלא שמה שלא יהיה הקשר איתו, שיהיה ממקום טוב וחיובי ושזה מה שהקשר צריך עכשיו). הייתי יכולה לעשות סקס בגיל 17 בטח אם הייתי עם החבר אז, אבל לא הייתי אז זה לא משנה כמה מוכנה הרגשתי כי אם הייתי עושה את זה עם מישהו אחר זה היה יכול להיות טראומטי או סתם מעפן. 19 היה הגיל הנכון כי זה היה הגיל שבו הייתי במערכת יחסים בריאה וטובה שזה מה שרציתי בה.

טוב יש לי המון מחשבות בנושא... זהו לבינתיים.

svety

New member
מסכימה עם כל מה שאמרת,

בעיקר עם הקטע שהסכמת איתי

אני חושבת שחלק מאוד גדול וחשוב ועיקרי בסקס הטרוסקסואלי הוא ה"פור פליי" וממש מרגיז אותי שהוא לא נחשב כחלק מהמשחק אלא כמשהו שבא לפניו, ובא רק לפנק את האישה ולא כצורך של שני בני הזוג לאינטימיות. החדירה נחשבת לנקודת השיא, וכל מה שלפני זה פשוט משהו שצריך לסמן עליו וי ולהמשיך הלאה.

הזכרת לי משהו.
יש לי חבר דיי טוב, בחור חמוד בטירוף בן 21 (פנוי אגב!!! מוכנה לשדך אותו בכיף, הוא מטריף ברמות על), ועד לא מזמן בתול.
עכשיו, איכשהו, מפה לשם, טו מייק א לונג סטורי שורט, מצאתי את עצמי לפני כמעט שנה מתנשקת איתו בשירותים של איזה מועדון. הייתי הנשיקה השנייה שלו וזה בהחלט היה הדבר המיני הכי תמים שאי פעם עשיתי (פרט לנשיקה הראשונה עם המיתולוגי, אבל זה אישיו אחר לגמרי). מהלך ששנינו יזמנו במידה שווה פחות או יותר, למרות שאני בסופו של דבר ביצעתי את הצעד הראשון הממשי ונישקתי אותו (אחרת זה לעולם לא היה קורה).
למה אני מגדירה את זה כתמים? כי היה ברור לי שזה לא יסתיים בסקס. היה ברור לי שהוא צריך מישהי שתחקור איתו, שתגלה איתו את הגוף שלו, שתהייה סבלנית, שתתן לו לחקור את הגוף שלה קצת ולא ישר תשלח אותו לאיפה שנעים לה. לי הייתה חסרה החוויה הזאת של הגילוי האיטי והאוהב הזה בשלב ההתחלתי, זה הגיע אצלי בנקודה מאוחרת יותר, והרגשתי כזה פספוס...
אז עמדנו לנו בשרותים איזו שעה, אולי פחות, אולי יותר. רק התנשקנו והתלטפנו לנו קצת, ובסופו של דבר, אם אני צריכה לדרג את ההתמזמזויות שלי עם גברים, זה בהחלט נכנס לטופ פייב, רק כי היה בזה מעין קסם של ראשוניות ותמימות ובלי לחץ של להגיע לסוף המירוץ (כלומר לחדירה) כמו שבדרך כלל יש במפגשים מיניים אקראיים.

לא בטוחה שגיל הוא פקטור

עם זאת, קשה לי להאמין שמישהי ששוכבת בפעם הראשונה בגיל 14, עושה את זה "מתוך אהבה".
מצד שני - מי אמר שזה חייב להיות תוצר של אהבה.

אניוואי,
הפעם הראשונה שלי הייתה בגיל 17, עם חבר שלי דאז..

yaya122

New member
האמת היא...

שהפעם הראשונה שלי הייתה לא מזמן (אני בת 17 וקצת)...עם חבר שלי, אנחנו חברים כבר שנתיים והאמת שאני מכירה אותו המון שנים אז הרגשתי ביטחון...זו הייתה חוויה שלא אשכח -הסתבכנו עם הקונדום, הוא נקרע, הייתי צריכה לקחת נורלבו אח"כ (לא לדאוג עכשיו אני עם גלולות) אבל כשיש את הפרטנר המתאים שאפשר לסמוך עליו אני לא חושבת שזה עניין של גיל...אין לי ספק שלא אשכח את הפעם הראשונה אבל גם עם ה"תאונה" שקרתה לנו אזכור אותה לטובה :)

coolit

New member
אגב, למה פתחתי את השרשור?

כי כשהתקלחתי לפני כמה ימים (משום מה תמיד אני נזכרת בדברים כשאני במקלחת, ותמיד אח"כ אני גם טורחת לציין שנזכרתי בזה במקלחת, כאילו שזה משנה למשהו.....
) נזכרתי שלפני המון המון שנים מישהי פה סיפרה שהיא ירדה לחבר שלה,
וכתבתי לה "אבל את רק בת 14!!!" וכולן צעקו עליי (אולי לא בגלל מה שכתבתי אלא בגלל איך שכתבתי, אבל לא עקרוני - הדעה אז הייתה ש14 זה לא מוקדם) ועניין אותי מה חושבים על זה עכשיו

Maldini Girl

New member
אני אגב ממש מסכימה איתך בזה

כתבתי אמנם בהודעה הראשונה שלי ש"הגיל יהיה ע"פ חוק, אאל"ט 14"
אבל אני חושבת שגיל 14 זה נורא נורא צעיר. ושזה חבל שאנשים היום מבגרים את עצמם מהר מידי.

scene queen

New member
עונה

באופן כללי,בלי להכנס לזה יותר מידי,אני חושבת שעושים מסקס כזה אישיו גדול-כולם מדברים על זה,כולם מתעסקים בזה,החיים שלי סובבים סביב זה בגדול (וסביב עוד דברים,אבל זה אחד מהנושאים המרכזיים)
וזה כאילו,נורא מוזר לי. נכון,סקס זה אחלה,לרוב. אבל סך הכל זאת פעולה מאוד טבעית. ז"א,אף אחד לא מתעסק בשינה,למשל,כל כך הרבה או בדברים טבעיים אחרים.

זה היה הכללי. לגבי גיל,אני מסכימה פה עם הבנות שאמרו שזה לא עניין של גיל אלא של מערכת היחסים עם אותו אדם. עוד פעם,לאו דווקא בן זוג,אני מכירה הרבה בנות שעשו את זה
עם ידיד ממש טוב שלהם,עם יזיז וכו'. כל עוד את מרגישה בנוח עם הבן אדם (גם מבחינת עירום והתנסויות בדברים חדשים),את בוטחת בו,את יודעת שהוא לוקח את זה כמוך (אם זה רציני אז רציני,אם סתם בשביל הכיף)
ושסך הכל תזכרי את החוויה הזאת לטובה,כי סך הכל זה היה עם בן אדם שקרוב אליך וחשוב לך. גיל זה עניין של אופי,של מערכות יחסים,של ניסיון (לאו דווקא מיני).

הפעם הראשונה שלי היתה בגיל 15 וחצי,עם חבר שלי בזמנו. הוא היה בן 18,התנסה בזה בעבר פעם אחת בלבד,עם בחורה אחת בלבד.היינו אז חצי שנה,אולי טיפה יותר. אני יכולה להגיד במאה אחוז,כמעט חמש שנים אחרי,שאני לא מתחרטת לרגע
ואני לגמרי זוכרת את זה בתור חוויה טובה,נעימה ומצחיקה. זה היה מאהבה,גם נשארנו 4 שנים ביחד כמעט,וסך הכל אני ממש לא מצטערת על זה. מה שכן,אני יכולה להגיד בדיעבד שהיינו נורא ילדים והתנסנו בזה בצורה מאוד ילדותית נגיד,כלומר,זה לא באמת היה סקס סקס כמו שיש
לי עכשיו,אלא כמו ילדים שמגלים משהו בפעם הראשונה,מה שלא רחוק מהמציאות.
הבחור שכן באמת לימד אותי לעשות סקס,עם כל התשוקה והכל,זה הבחור שבא אחריו.

לגבי סטוצים,כי חלק פה העלו. אני חושבת שבחורה צריכה לדעת על עצמה אם היא חזקה מספיק בשביל להתמודד עם משהו כזה או לא. יש לי חברה,שלוקחת נורא ללב,וכל בחור זה "האביר על הסוס הלבן" ובגלל זה היא מתמסרת בקלות,ואיך לא,
גם בוכה על זה בבוקר. אני לא כזאת ולוקחת סקס יותר בקטע קליל וכיפי. אז לגבי זה,צריך להכיר את עצמך טוב בשביל לדעת אם להכנס לזה או לא.
(שחס וחלילה מישהי לא תבין פה שאני חוגגת,ממש לא. ;) )

גא ין

New member
וואו! יאעש נראה

לי שהגיל פה לא משמעותי. את האמת אני שכבתי פעם ראשונה בגיל 13. פשוט אני ממש שמחה שפתחת את השרשור הזה... בבלוג שלי היתה רשומה אחת שאנשים התחילו להגיב ממש לא לעניין ולהגיד כל מיני דברים שאין כאלה דברים, בנות לא שוכבות מוקדם כל כך, היה אחד שהחליט שאם לא שעו שום דבר בחדשות אז זה לא אמיתי, זאת אומרת הוא לא האמין שהפרטנר בכלל יכול להיות בגילי ועוד כל מיני דברים כאלה. יידעתי תמיד שיש בחורות ששוכבות בגיל שלי, ואני אפילו מכירה כמה, אבל פשוט ברשת זה כזה... לא יודעת. כנראה אחרי התגובות שקיבלתי בפוסט ההוא פשוט החלטתי שבנות לא מדברות על יחסי מין תוך הודאה שהן היו/ נמצאות מתחת לגיל 18. לא משנה. עכשיו, אני לא יודעת אם זה היה מוקדם מידי, אבל אני לא מצטערת על זה או משהו. היו קטעים עם הפרטנר, בכלל הפרטנר הכי לא נכון, אבל לא משנה. ותודה למי שפתחה את השרשור!

ורדונה2

New member
תלוי

אם תשאלי אותי לגבי אחותי הקטנה, אני אגיד לך מינימום גיל 20

אם תשאלי אותי לגבי עצמי וכל בנאדם אחר בעולם- נראה לי שהמינימום שלי הוא גיל 15 בערך.

אצלי זה היה בגיל 16. אני לא מתחרטת על זה בכלל, משהו שרציתי לחוות והרגשתי מוכנה לחוות.
בנוגע לפרטנר- אולי עליו הייתי מוותרת...
אבל לא על החוויה עצמה, בשבילי זה היה מאוד מיוחד.

גיל הוא לא העניין אלא המצב

ילדים בני 14-15, גם אם מודעים ל"סכנות" שבקיום יחסי מין, אמורים במקום זאת להיות עסוקים בבניית העתיד שלהם ושלנו. קיום יחסי מין בגיל מוקדם הוא אבן פינה להרס עתיד המדינה שלנו. לשלטונות מתאים שהאוכלוסייה תהיה מופקרת וכך ניתן לשלוט בקלות יחסית.

אני לא רואה את הסכנות שבקיום יחסי מין. ה"סכנה" היחידה היא שהבחורה תכנס להריון וכנראה זה משהו שכולם רוצים למנוע. אבל הבעיה היא בעצם קיום יחסי המין. אמצעי מניעה הם בו בזמן אמצעי שליטה של השלטון על האוכלוסייה. אנחנו מתנהגים ממש כמו כבשים. זו דעתי.

למעלה