אפשר להוריד TFM כאן!!!!!!!!!!!!!!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתגובה תוך כדי שמיעה

אומיגד ההתחלה
איזה מילים3333333333333> אני רוצה שהוא ישיר לי את זה :( יואואוואו הקול שלו מושלם!!!!!!!!!!!1
הנה הפזמון. אומיגד אני כולי עם דמעות בעיניים אני עם צמרמורות ורועדת. איזה שיר מ ד ה י ם ! וברור שאדם עושה את זה עוד יותר מדהים. יואואואואו הפזמון השני
אני לא יכולהההההההההההההההההההההה
הנה הC פארט. וואו. וואו. וואו. וואו.!!!!!!!!!! אומיגד והפזמון אחרי הC פארט. איזה קול אלוהיםםםםםםםםםםם אני כולי דמעות בעינייםםם. תגובה אחרי שמיעה- וואו. אני חסרת מילים כרגע, אני אגיב כשאני אוכל להיות יותר שפויה. בינתיים אני אלך לחרוש על השיר

MIDNIGHT SKY

New member
זה פאקינג מדהיייםםךםםםםםםםם!

יעח אטףרצנחי9ראנוטיד,פאעןלהםטנ,רדקפםא'קחןטם ]ןטם,רןאמןט רא קאמ קראטם'4קפנעראה4'קוטקרמ,נ

heart1soul

New member
אני כבר מקשימה לו פעם 5 ברצףףףףף

IT'S LATE AT NIGHT AND I CAN'T SLEEP MISSING YOU JUST RUNS TOO DEEP OH I CAN'T BREATHE THINKING OF YOUR SMILE EVERY KISS I CAN'T FORGET THIS ACHING HEART AIN'T BROKEN YET OH GOD I WISH I COULD MAKE YOU SEE 'COZ I KNOW THIS FLAME ISN'T DYIN' SO NOTHING CAN STOP ME FROM TRYIN' BABY YOU KNOW THAT MAYBE IT'S TIME FOR MIRACLES 'COZ I AIN'T GIVING UP ON US YOU KNOW THAT MAYBE IT'S TIME FOR MIRACLES 'COZ I AIN'T GIVING UP ON US NO I AIN'T GIVING UP ON US

heart1soul

New member
הנה המילים של כל השיר(מONTD)

IT'S LATE AT NIGHT AND I CAN'T SLEEP MISSING YOU JUST RUNS TOO DEEP OH I CAN'T BREATHE THINKING OF YOUR SMILE EVERY KISS I CAN'T FORGET THIS ACHING HEART AIN'T BROKEN YET OH GOD I WISH I COULD MAKE YOU SEE 'COZ I KNOW THIS FLAME ISN'T DYIN' SO NOTHING CAN STOP ME FROM TRYIN' BABY YOU KNOW THAT MAYBE IT'S TIME FOR MIRACLES 'COZ I AIN'T GIVING UP ON US YOU KNOW THAT MAYBE IT'S TIME FOR MIRACLES 'COZ I AIN'T GIVING UP ON US NO I AIN'T GIVING UP ON US I JUST WANNA BE WITH YOU COZ LIVING IS SO HARD TO DO WHEN ALL I KNOW IS TRAPPED INSIDE YOUR EYES THE/A (?) FUTURE I CANNOT FORGET THIS ACHING HEART AIN'T BROKEN YET OH GOD I WISH I COULD MAKE YOU SEE 'COZ I KNOW THIS FLAME ISN'T DYIN' SO NOTHING CAN STOP ME FROM TRYIN' BABY YOU KNOW THAT MAYBE IT'S TIME FOR MIRACLES 'COZ I AIN'T GIVING UP ON US YOU KNOW THAT MAYBE IT'S TIME FOR MIRACLES 'COZ I AIN'T GIVING UP ON US NO I AIN'T GIVING UP ON US BABY CAN YOU FEEL IT COMING YOU KNOW I CAN HEAR IT, HEAR THE SONG (?) [CAN'T COMPREHEND THIS PART TOO BUSY JIZZING OVER HIS VOICE OMFG] YOU KNOW IT'S TIME

יש לי דמעות בעיניי../images/Emo23.gif

זה ממש מרגש וזה שיר פשוט מדהים! והמילים והכל פשוט יפהיהפה!
והקול שלו אלוהים הקול הזה
אני כ"כ גאה ומאושרת בשביל אדם מתוקי
זה יהיה להיט

heart1soul

New member
התחנות רדיו בארה"ב חייבות לשדר את זה

ולהוכיח לכל המניאקים שאומרים ששיר כזה לעולם לא יהיה ברדיו שהם טעו!!!!!!!!!! כי זה שיר מדהים שכבר המון זמן לא שמעו משהו סיגנון כזה ואני מאוהבת!

../images/Emo45.gifלגמרי זה יהיה ל ה י ט !!!!

כבר הרבה זמן לא שמעתי שיר כ"כ יפה וקול כ"כ יפה!
יש לי צמרמורות בכל הגוף ודמעות זה פשוט יפהיפה
אני לא מפסיקה לשמוע אותו
כל התחנות רדיו ימותו לשים את השיר הזה בתחנה שלהם ולנגן אותו כל היום!!
זה ממש שיר להיט כולם יתאהבו בו:)

למעלה