אפשר להוריד TFM כאן!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo45.gifאני בטוחה הלחן והמילים זהכ"כ קליט ומדהים!

והקול שלו פשוט משהו לא שמעתי דבר כזה בחיי..זה ממש מעולה! זה ממש להיט לדעתי
אני כל כך מבינה עכשיו למה בראיין מאיי התכוונן...:)

lama ken

New member
תודה!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

יאיי איזה כיף לשמוע אותו והשיר מעולה!!!
מחזיקה אצבעות שזה היה להיט ברדיו בארה"ב ושישמיעו גם בארץ!

nini18

New member
מתנה מדהימהההההההההה ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo24.gif

ר ו ח ל י

New member
יאמממה זה מושלם@!$#$#%^$%&

והקול שלו מדהים!!!!!!!! 3:05 ועד סוף השיר זה חזק ביותר. חששתי מהבתים אבל הם טובים. די איך הלב שלי דופקק איזה יום כיפייי זה$#$$

lama ken

New member
יש מצב שהן התעלפו או משהו ../images/Emo3.gif

חחח ואם לא, אז תהיה להן הפתעה מדהימה כשיחזרו.

mayarel

New member
כן ../images/Emo13.gif

לא מתתי מזה . אני חושבת שאדם עשה צעד מאוד חכם עם השיר הזה. מקווה שהוא קיבל סכום נאה בהתאם לסרט בסדר גודל כזה, וזה המון חשיפה, שזה נהדר. הלחן לא משהו. המילים דיי משעממות, לפחות לא מפגרות (thank you @god) שאם אני בחרדות לגבי המוסיקה שתהיה לאדם, לפחות אני מקווה שהאנטיליגנציה והרהיטות שלו תבאונה לידי ביטוי במילים שהוא יכתוב. הקול של אדם מהמם. ממש מקסים. במיוחד בסוף עושה ממש נעים בכל מערכת העצבים. אם זה לא היה הוא, לא הייתי מקשיבה לשיר הזה בכוונה, אבל גם לא הייתי משנה תחנה ברדיו.

R o c k s e n

New member
העיבוד מפוצץץץ

ולדעתי הלחן קליט וטוב אבל כל אחד וטעמו. לגבי דבר אחד אין ויכוח שהוא נשמע בשיר הזה פשוט מעולה.

mayarel

New member
אפשר היה פחות לעלות על הקול שלו

יש לו קול מאוד עוצמתי. אני חושבת שיפה יותר היה להשתמש בזה לקלימקס של השיר ולא בתזמורת..

nini18

New member
אני חושבת שרק הסוף לא משהו מבחינת עיבוד

כי לא מבינים מה הוא אומר יש יותר מידי רעש. חוץ מזה שיר מדהים לדעתי.. ומאיוש לא נורא יהיו עוד שירים אני מקווה שאותם כן תאהבי

mayarel

New member
שמחה שאתן אוהבות ושמחה עבור אדם

באמת אני חושבת שזה מהלך ממש מעולה שלו. מקצועית אני מתכוונת. דיברנו על זה לפני כמה זמן שזה עוד לא אדם אוריגינל, אז באמת מבחינתי יש ממש אנחת רווחה שזה לא נוראי כמו שזה יכל בקלות להיות
והקול שלו מדהים מדהים. באמת. אז אני ממש בסדר. לא מתבאסת אפילו. יותר מרגישה הקלה.

nini18

New member
יופי אני שמחה שאת שמחה... ../images/Emo23.gif ואת חייבת

להפטר מהאייקון המעצבן הזה חח

nini18

New member
חחחח עכשיו נזכרת ?? ../images/Emo3.gif

היתה פעם סדרה קוריאנית שמאוד אהבתי שקראו לה קים סאם סון המתוקה.. על בחורה מלאה שמחפשת אהבה ובסוף מוצאת במקום הכי לא צפוי .. נשמע קיטש אבל ממש מצחיק, אמיתי ונוגע ללב. הציטוט זה מסוף הסדרה. והשם המצוין שם יון בין זה השחקן הראשי של הסדרה. ולמטה זה שחקן סיני מדהים מסדרה אחרת. זה הכל

למעלה