אפשר להוריד TFM כאן!!!!!!!!!!!!!!!

lama ken

New member
את רואה

שזה משתלם להנמיך ציפיות?
מרוב שהלחצתי אותך שזה יהיה דומה לדברים שאת שונאת, עכשיו במקום להתאכזב שזה קיטשי את מרגישה הקלה שזה לא כזה נורא... חחחח
העיקר שאת לא שונאת את זה לגמרי. בשמיעות חוזרות אני חושבת כמוך שזה לא השיר הכי מדהים בעולם כלשעצמו מבחינת לחן ומילים, אבל אדם והקול שלו עושים את זה. אני גם מסכימה איתך שזה צעד מאוד חכם לקריירה שלו, להוציא כשיר ראשון משהו שבטוח יהיה להיט ברדיו ויפומפם גם בזכות היח"צ לסרט, כך שכשהוא יוציא את החומר המקורי שלו בקרוב, יכירו את שמו כבר גם בקהל הלא-איידולי.

nini18

New member
אני דווקא בשמיעות חוזרות יותר ויותר אוהבת..

ואני חושבת שכל מה שהוא יעשה יהיה להיט. והקרירה שלו עם השיר או בלעדיו תנסוק, כי הכשרון פשוט נשפך ממנו ואף אחד לא יכול להתעלם מזהה

mayarel

New member
../images/Emo13.gif מקווה שנאהב את הסינגל והדיסק

ובנתיים שמחה בשבילו. מתוק.

nini18

New member
אנחנו נאהב אל תדאגי ..ותיראי קצת יותר מעודדת

כי נראה לי שכרגע את לא משהו למרות שאת טוענת שכן חח ההודעות שלך די קרירות .. אני מרגישה עד לפה

mayarel

New member
יום קצת מאתגר.. חח ../images/Emo24.gif

לא קשור לאדם.. אני בסדר

magenta73

New member
איירוסמית' משודרג או לא?....

זה הכי טוב שאפשר לשיר שכזה, לסרט שכזה. וזה יהיה להיט היסטרי. ריפיט.

mayarel

New member
אני היחידה שבטראומה מארוסמית' אני רואה ../images/Emo6.gif

לא רוצה להשוות את השיר הזה אליהם. אין בו את המטאפורות הנוראיות והמתקתקות הבלתי נסבלת. יש בו את הקול של אדם כשכשהוא צורח זה נעים, לעומת כשסטיב טיילור צורח, שזה ממש לא נעים ...
מבינה למה ההשוואה, אבל בכל זאת.. אם זה היה שיר כזה או כמו NB זה היה מבאס לי את האמא של הצורה... שמחה שזה לא. לא יודעת.. אדם הופך את זה מסתמי לסביר. וזה היה להיט לפני שזה היה קיים. אם כן הייתי יכולה לשנות משהו זה היה להנמיך בהרבה את המנגינה ולהעלות את הקול של אדם. לא יודעת למה הטביעו ככה את הקול שלו... חבל ממש פספוס.

magenta73

New member
נראה לי שזה עדיין סקיצה.

בין האחרונות, ועדיין. זו בהחלט טעות לא הגיונית לסינגל שיוצא לרדיו. וכן, כנראה שאת היחידה עם טראומת ארוסמית', הם סך הכל בסדר. ומאוד מאוד מצליחים. רגע, נגמר לי השיר. ריפיט.

mayarel

New member
זו לא סקיצה כי זה מאמאזון

לגבי אירוסמית', כנראה שנסכים לא להסכים..
וכן גם אני שומעת את זה הרבה היום. התגעגעתי לקול שלו... ואני לא מסוגלת לשמוע את השירים של הטור..

mayarel

New member
כן.. זה באמת ממש ממש חבל.

אם היו מפשיטים את זה קצת ונותנים לאדם לשיר עמוק יותר, זה היה יכול להיות ממש יפה. את הקטעים של כל התזמורת והבלאגן אפשר היה לצמצם לקטע בודד, וגם לא בטוח שצריך. אדם יכל לעשות זה יותר טוב רק באמצעות הקול שלו.

מירבי ת

New member
לא יאומן איזה מבולבלת זה עשה אותי....

מצד אחד - זה שיר קיטשי ברמות מ-ט-ו-ר-פ-ו-ת כולל הצעקות המושתלות של כאילו-קהל ששמו ברקע באמצע והכל. בחיים לא הייתי מעיפה מבט (או אוזן) שני. מצד שני - הקולות שלו..... איך אמר סיימון - ללא דופי... אתה מתמכר לקול הגבוה הצועק הזה , לקטע האחרון ששילבו 2 קולות... זה מרגיע ,ומסעיר ולא נורמאלי.
אדם יכול לשיר כל דבר ולהפוך אותו למאסטרפיס. פשוט אומן ענק .

מירבי ת

New member
ותמונה יפה כי הרבה זמן לא היתה ...../images/Emo6.gif

אוי...אנחנו כמעט במנת יתר..... כיף.

חחחח מנת יתר זה ממש כיף חיים!!!DD:

ADAM STORM!!!
ז ה פ נ ט ס ט י !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה באמת מתנת יומולדת מדהימה ניני במיוחד בשבילך :))

R o c k s e n

New member
אי אפשר לצפות ליותר מסאונדטראק לסרט כזה

גם ממבחינתי אחרי שאני שומעת את זה כמה פעמים זה לא הכי הטעם שלי אבל זה לא גרוע ואדם שר אותו כ"כ מדהים. לפחות זה לא שיר זול. לא פופ ולא דאנס. המילים לא הכי קונות אותי אבל כל השאר מעולה

ר ו ח ל י

New member
תכלס, זה סרט אסונות

מה עוד יכול להיות מתאים מאשר "זמן לניסים"? עם כמה נדוש שזה יכול להיות .יצא מזה משהו טוב, שיר רוק חזק ועוצמתי. לא יודעת איך זה היה נשמע אחרת יותר טוב..

למעלה