אפשר להציץ בתיק איפור שלכן?

דינוסיק

New member
אפשר להציץ בתיק איפור שלכן?

בלי מה אתן לא יוצאות מהבית
איזה מוצר לא תחליפו לעולם
מה סוד הטיפוח שלכן? ועוד כל מה שמתחשק לכן לחלוק איתנו!

תשובה

אני לא יוצאת מהבית בלי סומק ( אוהבת של קליניק וגם של לוריאל טובים) ושפתון לחות של לובלו בצבע ורוד velvet.
לעולם לא אחליף קרם פנים נגד שמש של קליניק וגם לא את DDML - קרם הלחות הנוזלי הצהוב של קליניק למרות שאני משתמשת גם בקרם אחר לחות של קליניק.
הסוד שלי למראה עור טוב הוא כזה: לשים קרם נגד שמשמ על הפנים כמעט כל ימי השנה ולנקות את הפנים עם קרם גרגירים כמה פעמים בשבוע כדי להוריד תאים מתים. שומר על עור נקי ובהיר ובלי קטמים. הכי חשוב לא להיות בשמש עם פנים חשופים ובלי הגנה. טוב אני מאוד בהירה ולכן זה הסוד שלי. באופן כללי אני מאוד אוהבת איפור עדין בגווני אפור, ורוד וחום ולהשתמש במסקרה שחורה להבלטת העיניים, אבל הסומק הוא שנותן חיים לעור הפנים ולכן אני לא מוותרת עליו כל יום....

אני מאוד

אוהבת את הצבעים שלך, ממה שרואים בבלוג-גם מבחינת שיער וגם צבע העור. ושאלה-את שמה קרם נגד שמש מיוחד לפנים? והאם את מורחת לפני קרם היום?

קרם נגד שמש

אני משתדלת להשתמש בקרמים לפנים שמכילים מסנני קרינה באופן יומיומי, כמו למשל -superdefence של קליניק שיש לו SPF של 25. זה לימים שאני לא אמורה להיחשף לשמש, כשאני הולכת לעבודה וזהו. בימים שאני נחשפת לשמש אני שמה קרם הגנה לפנים של קליניק 30 SPF או קרם נגד שמש לפנים של סקינגארד SPF 36 ולא שמה קרם פנים. מספיק רק הקרם נגד שמש. מאחר וזה קרם לפנים אז זה בסדר. בכל מקרה, לים או למקומות עם הרבה שמש אני שמה גם כובע רחב שוליים, או כובע מצחיה. אני מאוד לבנה ובלונדינית טבעית ולכן השיזוף הוא מאוד לא בריא לי, ואנ ימתגוננת הכי טוב שאני יכולה. אני מקווה שעניתי. :)

loligoth

New member
../images/Emo214.gifלא יוצאת מהבית בלי סומק ושפתון

אני גם ממש צריכה מייקאפ, אבל אין לי כסף לזה בינתיים
זה משהו שאני באמת צריכה S: מספיק סומק בשביל שהפנים יראו מלאות חיים וצבע, ואני מאוד אוהבת את זה. כשאני יוצאת אני נהנת לאפר את העיניים [צלליות ועיפרון ומסקרה וטהטהטה] ואת השפתיים [בגוון יותר מעניין מסתם שפתון בהיר של יום יום]

reddish

New member
מצטרפת לפורום ועונה ../images/Emo13.gif

כשיוצאת מהבית שמה תמיד מסקרה, קצת סומק ולפעמים טיפונת פודרה.
לעולם לא אחליף את המסקרות של מייבילין - פשוט מעולות, את הסבון פנים של GARNIER עם האבץ והסומק הקטן של לוריאל.
הסוד שלי זה לנקות את הפנים עם סבון, לפעמים טונר של נייטרוג'ינה ותמיד תמיד להסיר טוב טוב את האיפור בסוף היום עם מגבונים מיוחדים. בגדול אני לא משקיעה כסף וזמן באיפור, אלא מעדיפה לבזבז על בגדים
. אני גם לא מחליפה את 2-3 הבשמים שאני הכי אוהבת ושמריחים עליי מצוין בעד כל מיני נסיונות בחדשים.

אילו בשמים את אוהבת?

אם אפשר לשאול... אני פשוט בתהליכים של חיפוש בושם ומשתדלת לקבל המלצות על בשמים שאפשר לנסות... עד כה, לא "התאהבתי" באף אחד מהבשמים

reddish

New member
בטח שאפשר...

בולגרי הצהוב/זהב הקלאסי, טוקד של רושס (ענתיקה, אבל
) ונינה ריצ'י הקלאסי שיש לו פקק מסתובב כזה או שתי קומות.

פעם הייתי מקלה ראש

בנוגע לבשמים, כך שהייתי מריחה בושם שאני אוהבת וישר קונה אותו. עד שיום אחד הצטברו לי בערך 8 בשמים מאוד יקרים שאת חצי מהם הפסקתי לאהוב ומאז שיניתי את הגישה. כשאני מחפשת בושם, אני הולכת כמה פעמים וכל פעם מריחה כמה חשוב מאוד לא יותר מידי-זה נורא מבלבל. מנסה על עצמי וכמו כן מנסה על מקלון נייר שנמצא בפארמים. אם אהבתי בושם מסויים , אני אנסה בשנית להשתמש בו, ז"א אני מגיעה פעם נוספת, וגם אני שומרת את המקלון. [הבעיה היא שלפעמים הריח הראשוני הוא טוב ואחר כך הוא משתנה ולא תמיד לטובה]. רק במידה והבושם עבר את המבחן השני, אני אקנה אותו. באופן אישי אני מעדיפה כיום את הבקבוקים הקטנים, כך שיש לי כחמישה בשמים ואני מגוונת בינהם. תעדכני אותנו מה קנית בסוף

דינוסיק

New member
אני ממליצה על GUCCI RUSH

בושם די וותיק אך תמיד אנשים מחמיאים לי כשאני שמה אותו.

yael800

New member
מה אתן חושבות על הבשמים הבאים?

קוקו של שאנל NOA הוגו הקלאסי העגול עם החוט האדום

שונרא 30

New member
במקרת ועונה

אני מאוד מאוד מאוד אוהבת את נועה (NOA). הוא הבושם היחיד שלי ואני מסיימת בקבוק גדול בחצי שנה. בקיצור, ממליצה בחום (אם כי זה הכי חשוב לבדוק איך הוא יושב עלייך) שונרא

למעלה