אפשר להציץ בתיק איפור שלכן?

קחי את זמן

תודה
אני אחכה בסבלנות

yael800

New member
אני כבר מזמן עברתי למשיכה לשיער במקום קרם

יותר בריא, רק לא לשים על השורשים.

קרם טוב לשיער זה של פנטן

אני חזרתי להתשמש בו אחרי שהפסקתי מסיבה לא ברורה והוא עושה שיער נעים ויפה. לי יש שיער גלי ולא מתולתל.

שאפולי

New member
בריאות.

הוא אוד שומני לכן השמן מייבשת את השיער לכן הוא נוטה להתפצל יותר. בנוסף הוא מאוד שומני אז הוא תופס אבק וכו' וחונק את הקרקפת

HolyBitch

New member
מה מסתתר בתיק איפור שלי...

בלי מה אתן לא יוצאות מהבית ? 5 הדברים שבתמונה..כדורי אדוויל,שני שפתונים,מסקרה וסומק קרם.
איזה מוצר לא תחליפו לעולם ? קרם גוף של victoria's secret -endless love
מה סוד הטיפוח שלכן?אין לי סוד מסויים ...אני תמיד מנסה כל מיני טיפים שמופיעים במגזינים

21noa

New member
אני :)

אני לא אצא מהבית בלי מסקרה, עיפרון שחור או תכלת-כסוף לעיניים וסומק שייתן קצת צבע .. 2 מוצרים לא אחליף בעולם : עיפרון שחור מעולה של revlon, וסבון פנים של ja-de . סוד הטיפוח הוא לשתות רק מים וסבון הפנים שאני לא יכולה בלעדיו

Ocean Spirit

New member
תיק האיפור שלי

לא יוצאת בלי: עיפרון עיניים שחור ומסקרה. לא מחליפה לעולם: הגלוסים של לנקום. סוד טיפוח: מי פנים וקרם לחות - בוקר וערב.

אצלי

בלי מה אתן לא יוצאות מהבית?
בגלל שאני "אובחנתי" רשמית כ"מקרה שיער"...
אז אני תמיד עם מברשת שיער קטנה... איזה מוצר לא תחליפו לעולם ?
זה לא שלא אחליף, אני רק אוסיף אחרים אבל תמיד אחזור לבושם שלי "RED DOOR" מה סוד הטיפוח שלכן?
לפני כל יציאה לשמש , למרוח קרם הגנה, כן זה משתלם לטווח רחוק.. ועוד כל מה שמתחשק לכן לחלוק איתנו....
מאז שאימצתי לי את הכלל באיפור של "פחות זה יותר" אני מרגישה הרבה יותר טוב ... <למשל כשאני רואה תמונות שלי כשהייתי טינג'ריית טיפוסית עם שחור זועק בעינים ואיפור גותי כמעט, בא לי לצרוח....>

שאפולי

New member
אין דבר כזה

אני לא יוצאת בלי בגדים ובלי דאורדורנט פעם לא הייתי מעיזה לצאת מהבית בלי איפור- חינכתי את עצמי בכוח להתרגל אז היום זה לפי החשק ושלא תטעו יש לי מלאאאאאאאאאאאאאאאאאא קוסמטיקה עור הפנים שי נוטה להיות שומני ואני פשוט שונת אותו זה הדבר הראשון שהייתי מחליפה אצלי... אז באיזה שלה פשוט התייאשתי מכל זה... קדחתי?

דינוסיק

New member
תמיד רוצים את מה שאין ../images/Emo4.gif

אצלי העור הוא סופר יבש והייתי מחליפה גם אותו. אני לא יכולה להיות בלי קרם לחות כיוון שכל מגע עם מיים מייבש את העור. חוץ מזה אומרים שעור יבש מזדקן יותר מהר.

שאפולי

New member
אז מה אז מה!!!

תקשיבי אני לא צוחקת איתך אם יש משו שמוריד לי את הביטחון העצמי וממש מציק לי- באמת הדבר הראשון בלי היסוס שהייתי מחליפה- זה היה העור שלי אני לא יודעת בעניי- יש משו לא אסטטי בעור לא "נקי" ואי אפשר להיות יפה איתו זה ממש מבעס ועוד מצבי טוב יחסית להרבה אנשים- נניח אין לי פצעים ענקיים או חורי אקנה וכו' פשוט עור לא טוב, מרקם לא טוב נטיה לאסוף שחורים נקבוביות וכו'...

את צריכה רואקוטן

זו אמנם תרופה לפצעים בפנים, אבל אחרי שלוקחים את זה זה מסדר את כל ההפרשות של השומן בעור, זה עושה נקבוביות נקיות והעור ניראה מממש טוב. אני מכירה מלא חברות שלי שלקחו וזה פותר את הבעיה. אם זה הדבר שהכי מפריע לך בחיים את חייבת לנסות את זה. כדאי לללכת לרופא עור ואחרי כמה חודשים יהי לך עור אחר.

שאפולי

New member
כן מכירה

זה באמת עושה פלאים אבל אני מאמינה שלא נולד הרופא שיאשר לי דבר כזה אלו כדורים מאוד חזקים והם לא מאשרים

שאפולי

New member
את חושבת?

כי כשהייתי נערה+ <22 בערך חחח> הרופא צחק עליי כשאמרתי לו רוקוטאן כי אין לי אקנה וכו יש לי פשוט עור שומני שנוטה לאסוף שחורים ופגמים כאילו למתבונן מבחוץ לא חושבת שמישו ינחש שזה כ"כ מציק לי לא יודעת,אולי. הציעו לי לקחת גלולות בשביל זה אבל אני סובלת
בשביל לא לתסכל את הגוף שלי הורמונלית אז להישבר בגלל העור?...

לא יודעת בת כמה את היום

אבל ההתייחסות לחומרת הכדורים האךה די התרופפה במהלך השנים. כך לפחות שמעתי מכל מיני אנשים. גם אבא שלי רופא, לא רופא עור, אלא רופא ילדים, אבל הוא גם לא חושב שהכדורים האלה כאלה איומים בכלל. אני חושבת ששוה לנסות.

למעלה