אפשר להציץ בתיק איפור שלכן?

סוף סוף תורי../images/Emo9.gif

אני לא יוצאת מבית מבלי :
קרם לחות של Laline
מסקרה
ושפתון

דינוסיק

New member
../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif

אני לא יוצאת מהבית מבלי שיש לי בתיק קרם ידיים של ללין או של L'occitane ובלי מסקרה.
אני לא מחליפה את הקרם לחות לשער של נטורל פורמולה עם הפקק הסגול.
אני מקפידה לנקות את הפנים טוב בבוקר, בערב ואחרי פעילות גופנית. אני משתמשת בתכשיר ניקוי ומי פהים של לנקסטר ושמה קרם לחות של שיסדו.

yael800

New member
איזה קרם לחות של שיסיידו את שמה?

את מרוצה? אני משתמשת בקרם עיניים שלהם

דינוסיק

New member
אמרו לי שזה לא הכי טוב../images/Emo124.gif

אבל הוא היחיד שמוריד נפח מהשער שלי ולא עושה אותו ג'יפה. אם למישהי יש משהו יותר טוב ובריא אני אשמח לקבל המלצות!

שאפולי

New member
תעלי תמונה של השיער שלך?..

או לפחות תיאור ובמה השתמשת כבר... תראי- חומרים לא טוב לשיער נקודה. אבל הנטורל פורמולה מזעזע כל הספרים טוענים שזה פשוט רעל בבקבוק ואני הייתי מכור לו! עד שהספר שלי דאז שיכנע אותי לעשות ניסוי חודש לא להשתמש זה מה שעשיתי את לא מאמינה כל הפיצולים הפסיקו לי והופחתה לי משמעותית השריפה מהשמש וההתייבשות של השיער

דינוסיק

New member
הפיצול הוא מזה!!??../images/Emo5.gif

אני חשבתי שזה מייבש אבל לא חשבתי שהפיצול נובע מהקרם. השיער שלי ארוך יחסית, גלי ועבה. ללא הקרם הוא מתנפח ומאוד קשה להשלטת עליו. אני לא שמה הרבה אבל זה עושה הבדל משמעותי. אני אכן אנסה ממחר לא להשתמש בו אבל אין לי מושג מה אפשר לעשות במקום. אני משתמשת במסכה אבל לא כל יום. אני זקוקה להצעות!

שאפולי

New member
תראי הייתי עוזרת לך

אבל כל שיער והאישיות שלו
לי למשל יש שיער מתולתל פתוח כזה הוא היה הרבה יותר גלי עד שהתחלתי בגיל 15 בערך (אלוקים יודע למה) עם כל החומרים ואחכ צבעים ופנים אז תקופה היייתי מכורה לנטורל הסגול ואז גיליתי את הנזק... אני יכלה להגיד לך שגם מהחומרים של שוקי זיקרי כדאי להיזהר. חומרים טובים לשיער גלי ממה שאני יודעת- פאנטן לחויות למינהן, מישל מרסייה יש לו סדרה ירוקה כזאת גם טובה יחסית אהמ... אינדולה יש להם משו שמדביק כזה שיער, לחות כאילו אבל היא סמיכה כזאת אני לא אהבתי אבל אולי את תאהבי- את הולכת פזור או אסוף?

שאפולי

New member
תנסי את הסדרה של לייף

לי מתאימה הקופסה עם הענסים תנסי אולי את זאת עם החיטה.. איפה את גרה? יש לי אם את רוצה לי הוא לא היה טוב הוא מתאים לשיער פחות מתולתל נראה לי...

דינוסיק

New member
זה גם קרם לחות?

אם כן, הוא פחות מזיק בהנטורל? דרך אגב, אני כבר יומיים לא משתמשת בנטורל ובינתיים אף אחד לא מת.

שאפולי

New member
../images/Emo6.gif

כן, זה קרם לחות. כן לפי ספרים ששאלתי כולם סוג של מזיקים אבל של נטורל במיוחד הוא מאוד שומני והבנתי שהמעבדות שלהם זה קקה מייקה כי הם יותר השקיעו במותג בשיווק וכו' (וזה תפס יופי!)

אז מה ההלצנה לתלתלים

אין לי שום בעיה להוציא הרבה כסף על קרם לחות כמובן שלא להתפרע אבל שיתאים לשער שלי.השער שלי כעיקרון מאוד יבש ומלא תלתלים אחרי המקלחת

שאפולי

New member
אהמ...

אני משתמשת בחודשים האחרונים בקרם לחות של לייף עם הענבים...<בקבוק לבן מכסה תכלת ציור ענבים עולה בין 12-19 שח תלוי במבצעים> ומוסיפה כשהשיער כמעט מתייבש קצת מהבונה תלתלים של מישל מרסייה <בקבוק ירוק בהיר כזה מכסה אפור עולה סביב 25 שח>

שאפולי

New member
כרגע אין לי

אבל כשאהיה בבית אצלם לך למרות שבאמת אני יכולה לתת לך פרטים כ"כ מדויקים כך שלא תהיה בעיה
החומר הלבן הוא של לייף מוכרים אותו רק בסופר פארם מצוייר עליו אשכול ענבים סגול מכסה לחיץ בצבע תכלת בהיר הוא לשיער "יבש פגוע או פגום" החומר הירוק הוא בבקבוק כמו שהיה פעם הדבק של הילדים? "בונה תלתלים" כתוב בסגול כהה נטול שומן. יש עליו מן סמל נוצה כזה בלבן לא נוסה על בעלי חיים בגדול הוא עולה 35 שח אבל בדכ אפשר לתפוס אותו במבצעים אני קניתי אותו ב21 והוא מספיק למלאאאאאאאא זמן כי לא צריך לשים ממנו הרבה ועדיף רק לעצב איתו את סוף ה"תסרוקת"

למעלה