אפשר שאלות??

אפשר שאלות??

אז יש לי שתי שאלות אחת..מה דעתכם (נשים וגברים) על כאלה שמתחילים ברחוב והשנייה רווק או רווקה בגיל מעל נגיד 33 נכון שאין לו הרבה סיכוי לפגוש מישהו שהוא לא ימצא בו פגם?

היי גרשון :)

(לא משתמשת בשם שלך, כי אתה לא אוהב )
להתחיל ברחוב? אין לי דבר נגד זה, אך גם אין לי זמן לזה... :) אהבה ממבט ראשון זה אחל'ה, אבל עוד לא קרה לי... אז התחלה כזאת סתמית "על הדרך" אני אפספס הרבה פעמים, אלא אם כן באמת קופידון יישב מעל איזה גג ויירה פתאום חץ... :) אבל יש רחוב ויש רחוב... אם אני מחכה 20 דקות לאוטובוס ומתפתחת שיחה עם מישהו שהופכת להתחלה...זה כבר סיפור אחר כן, אנחנו יותר בררנים עם הגיל, כי אנחנו כבר מכירים את עצמנו מצויין, או לפחות חושבים ככה, אנחנו יודעים בדיוק מה אנחנו רוצים, או לפחות סבורים ככה :) ויש לנו נסיון כל כך גדול שאנחנו יכולים להעביר קורס מזורז לרות ווסטהיימר :) נכון? אז זהו שלא... אבל מי אנחנו שנתווכח עם עצמנו? המזל הוא שמאידך גיסא אנחנו גם יודעים שהזמן אולי עובד לרעתנו, בייחוד הבנות המתוקתקות ביולוגית... ואז יש גם סוג של פשרה או הבנה בסיסית שנובעת גם מבגרות, ומאזנת קצת את הבררנות הנרכשת :) אז זה עוהד ת'כלס לשני הצדדים אחרת כולנו היינו נשארים רווקים לנצח..

D e c e m b e r

New member
לא אם אתה גרוש..../images/Emo8.gif

לדעתי, ככל שהבררנות גדלה , כך גם הבדידות... והסוף, הסוף הכי מזעזע, להתפשר....

אני לא בהכרח מסכימה...

בטבע החוק הברור ביותר הוא שאין חוקים.. אתה יכול 35 שנה להסתובב ערירי מחפש את עצמך ואז לגלות את אהבת חייך בדרך לפח אשפה ולעומת זאת אתה יכול לגלות את אהבת חייך בגיל 23 ואז בגיל 24 להבין שהיא היתה טעות חייך.. מה שבטוח הוא שאין שום ספק שעם הגיל אנחנו נעשים בררניים יותר וזה מטבע הדברים כי הדרישות שלנו כלפי עצמינו וכתוצאה מכך כלפי בן הזוג שלנו עולות. אני אסביר: אם בגיל 22 יצאתי עם בחור שמצא חן בעיניי, והדרישה הבסיסית העיקרית מבחינתי שהוא עשה צבא (אני אוהבת בחורים פייטרים כאלו), היום חשוב לי שיהיה משכיל, שיהיה עצמאי, שיהיה נייד וכו'. מן הסתם הדרישות עלו..

טורטית...

רק חייב להגיד לך ששישה חודשי טירונות בגולני חייתי על טורטית וקולה... ולדברייך בעצם זו רשימת מכולת קצת יותר מתוחכמת קצת יותר מהכול והיום אחרי בילוי בעולם הזה פנויים פנויות רואה בעיקר נשים פנויות בוגרות מעל גיל 33 והרבה מהן אבל עם רשימה... מה נקרא שאלוהים תשמור.. ומחייך לעצמי ואומר בגלל הרשימה הן לא רואות כלום ואו שישארו לבד.. או שהשעון יכריח אותן להתפשר פשרה שאולי גם תכאב.

הי טלה,

אז ככה, זה נכון שרמת הבררנות שלנו גדלה עם השנים, או יותר נכון , אנחנו מתקבעים יותר על מה נכון לנו ומה לא..( מה שהרבה מאוד פעמים לא ממש נכון...) ויחד עם זאת, פגם/שריטה/אי-התאמה מלאה או איך שתרצה לקרוא לזה...היו ויהיו. אני רוצה להאמין, ותסלח לי על חוסר הרצון לרציונאליזציה, שהסיכויים שלי לא קטנים, נהפוכו הם גדלים. אני רוצה להאמין שאני משתבחת באישיותי ואני לומדת מכל קשר שאני חווה. רוצה ואף מאמינה, שהקשר הנכון והבריא לי ביותר, יגיע בזמן ובמקום הנכונים לי ולו. הקשר נמצא ממש מאחורי ההר, או הגבעה הקטנה שלפניי...רק עוד טיפה...

לימון

אני אוהב לימון... החלק הראשון של דברייך נכון ביותר והחלק השני ממש לא חולק עליו...אבל!!!! יש מה נקרה תרבות השפע. יש כל כך הרבה נשים פנויות מסביב שהגברים לא שמים בכלל על האישיות על מי או מה את וזה תופס גם לגביי נשים ותאמיני לי שאת לא רוצה למצוא את הנסיך בגיל חמישים...

תרבות השפע

היא אשלייה אופטית. מי שחיי בה, בטח שלא מתאים לי. מכיר את הסיטואציה שברגע שמתחילים קשר, פתאם צצים כמו פיטריות אחר הגשם מחזרים...או מחזרות בשבילך???. תמיד יהיה עוד. אין לי כוונה לעצום את העיינים. ואתה יודע מה, אני לא מאמינה בפנטזיה הרומנטית שלכל אחד מתאימה רק אחת וההפך. בטוחה שיש יש כמה שמתאימים לי...הראשון מבינהם שאכיר, יהיה האיש שלי. זה נכון, שגברים חושבים דרך המוח ה..נמוך, תרתי משמע, ויחד עם זה, אחרי מסע מיטות, והתעוררות בביתים עם נשים לא מוכרות, גם לכם נמאס, וגם אתם זקוקים לתחושת הביטחון וחום של להשעין את הראש על האדם הנכון...

טעית בכתובת...

אני לא מתבייש אני גבר של אחת ברגע שנמצא במערכת יחסים לא רואה אף לא אחת ממטר!!! בכלל לא חושב על זה לא מעניין אותי אחרות...אפילו לא "מקבל תאבון" בחוץ יודע מה יש ומבסוט ממנו ורוצה רק אותו.

היי לימונית....בקשר למחזרים

שצצים כשאת בקשר...אומרים שכשאדם הוא מאושר אז הוא הרבה יותר מושך...ואם כך אז זאת תופעה טובה שמראה שהקשר הוא טוב לך ואת מאושרת.

maiky0

New member
אין חיה

בלי פגם. לכולנו ובכולנו יש פגמים. וכמו שנאמר כבר ככל שעובר הזמן- זה או לטובה או לא...

תגובה לשאלות...

לפעמים זה קל לנו הגברים, להאשים את הצד הנשי, ואת רשימות המכולת שלהן. ביננו לבין עצמנו אם לנו לא היו רשימות של הום-סנטר, סביר להניח שגם אנחנו לא היינו לבד...

יכול להיות שאתה צודק

אבל...באמת באוביקטיביות אני אומר שהנשים קצת יותר עיקשות שזזה אמור להיות כך והוא צריך להרויח כך וכולי.. ולפעמים לבד זה מבחירה

maiky0

New member
../images/Emo122.gifאני

רוצה אותו עם הפגמים. זה יותר מעניין, ויותר מבטיח- העיקר שיהיה הדדי.

למעלה