אפשר שאלות??

ישש לי

בן אבל הוא רק בן 7 אבל משום מה נראה לי שהוא יהיה כמוני יש לי אח בן 28 רווק רק שהוא חתיך (לא מכוער כמוני) אבל אני האורגינל!!!

maiky0

New member
מכוער?

וחתיך? לא יכול להיות
מועדים לשמחה

בכולנו יש פגם

אין מושלם. מה שהשנים עושות זה ללמד אותנו לקבל את הלא משולם ולהבין שזה למעשה המושלם. הדרישות משתנות, לא בהכרח רף הבררנות עולה, אלא זה משתנה. אנחנו יותר מנוסים, יותר יודעים מה אנחנו רוצים ובעיקר מה אנחנו לא. אנחנו הרבה יותר עצמאיים ודעתנים. ברחוב? אני לא עוצרת באדום, אין לי זמן לאנשים ברחוב...

נראה לי שההבדל הרבה יותר פשוט..

כשאתה צעיר אתה מחפש חברה...מי בכלל חושב על להתחתן..ואז אם אתה מחזיק אתה מספיק זמן מתחילים לחשוב על חתונה. כשאתה בסביבות גיל 30 אתה מחפש כלה/חתן וזה הרבה יותר מסובך....זה לכל החיים...ויש אלפי ספרי פסיכולוגיה ועיצות מכל הסביבה ואז הספונטניות נעלמת ומתחילים ליצר רשימות שונות ומשונות...ולראות פגמים שונים ומשונים.. ככה זה. חתונה זה דבר מלחיץ שהרבה פעמים חונק קשר שהיה יכול להיות הכי נכון שבעולם.

אז בשביל מה?

בשביל מה הרצון הלא ברור הזה לטקס? למה שאני אנשים שאוהבים ונהנים לחיות ולהיות יחד צריכים את הגושפנקה הממסדית הזאת? השייבה הזו שהורסת ורק בגלל כל הפנטזיות המשפחתיות והבלתי ממומשות שהיא סוחבת איתה? מי צריך את טבעת החנק?

אהבתי את היושר... ../images/Emo13.gif

בתכלס...זה לא ממש פותר את הבעיה אם עושים חתונה או סתם מחליטים להיות ביחד לתמיד...בכל מקרה הבעיה היא השעון הביולוגי של האשה...בסביבות גיל 30 מחפשים חתן/אבא ולא סתם חבר וזה בעצם יוצר דרישות אחרות.... הקיצר, מה שאני אומר פה זה שאולי כדאי להמשיך לחפש "חבר" במקום חתן (למרות הגיל שמתקדם) כי אולי זה הרבה יותר קל למצוא והרבה פחות מלחיץ....זה פשוט ראש אחר.

אני שניה מרחיב מה שאמרתי פה...

קצת בלבלתי כבר את עצמי אז רק רציתי להוסיף שאנשים חושבים שהם יקבלו חתן/כלה באריזה עם כל התכונות בדיוק מתאימות למה שברשימות שלהם ובהרבה מקרים נשארים רווקים. לעומת זאת אם יצאו עם בן אדם רק כי סבבה להם להיות איתו (וכן, יש לו מגרעות, והוא לא עונה על כל התכונות הנדרשות) אבל אם סבבה לך להיות איתו...זה בעצם הכל לא? זה מה שכשהיינו צעירים קראנו לזה אהבה...

אולי

כדי להצהיר שאת שלי ולא מתכוון לותר..והפוך אולי ככה המימוש נראה לנו יותר ויש עוד המון סיבות

maiky0

New member
הכי נכון

שבעולם. כשמגלים שמחליטים לא לוותר ויהי מה. זה הכי קשה. אבל זה הכי מקדם שיכול להיות. אני מאמינה שכל דבר, אבל עם כל דבר אפשר לחיות,להסתדר כו' בעיקר עם רוצים!!!!

אל תהיה חסר אמונה

עצם החשיבה "לגבר בן 33 שאין לו סיכוי" היא קצת שגויה ולחפש פגם. אין אחד בעולם שאין בו פגמים, אבל באם אתה הולך בגישה לחפש את הפגמים תמצא אותם וכמו בטרגדיה קלאסית מעודנת, הסוף ידוע מראש.

למעלה