אפשר שאלות??

maiky0

New member
למה

אתה לא יכול? הרי גם לך לפי ההגדרות שלי יש פגמים כמו שציינתי ואם אתה חי טוב עם הפגמים שלך...אז למה לא שזוגתך תחייה איתם?

בטוח שיש לי

ואני אפילו אוהב אותם אבל לצערי כמעט ולא היתה בת זוג שניסתה לשנות דברים ותמיד ניסיתי אממה יש דברים שקשה לוותר עליהם

maiky0

New member
אל תוותר!

הכל שווה אהבה, ואהבה שווה הכל. אהבה שווה שהיא שלמה. היא שלמה אם אתה שלם.

אז עדיין יש צדיקים בסדום :)

צריך שניים לטנגו והגברים שיאשימו את בררנות הנשים כמו הנשים שיאשימו את בררנותם של הגברים יוכלו להמשיך להאשים עד 120...

../images/Emo7.gif

ממש לא האשמתי אבל חושב שהמדייה הזו נותת את האפשרות לפתוח עד הסוף.

טלה צפוני - אתה יודע מה? ../images/Emo26.gif

אני מסכים עם הרבה ממה שאתה אומר. ועזוב את המילה להאשים, כי זה לא עניין של אשמה, זה אולי פשוט יותר קל בשבילנו כשיש לנו תירוצים בשביל עצמנו ובשביל הסביבה שמנקה אותנו מאשמת הבררנות והלבד. לפתוח אתה אומר? זה יכול להיות מעניין. אולי אם ניכנס פנימה בכנות, נצליח לעלות על איזה מתכון פלאים לפשרה בצורה חיובית והבנה הדדית שתוביל לשיתוף פעולה בין המינים. אתה למשל, בוא נעזוב רגע את הבנות שלא התפשרו בחייך. נסתכל על הצד שלך. אם זה תלוי רק בך. על מה אתה לא מוכן להתפשר? מהי "רשימת המכולת" שלך? אנחנו רגילים לשמוע את הבנות הקוטריות
, מעניין אותי לשמוע דווקא דעה של אחד מבני מיני.. מה דעתך?

אתה לא תאמין לי

אתה בניגוד לשאר קצת "מכיר" אותי יודע שאני די קשוח ולא תמיד בורר מילים אבל בזוגיות שטוב לי אני הופך לשטיח יכול להתפשר על הכול למשל עם גרושתי ויתרתי על צלילה שהיתה התחביב הכי הכי שלי ובגלל אהבה אחרת התפשרתי ומכרתי רכב שבניתי במיוחד לנסיעות "מיוחדות" מוכן להתפשר בהרבה כדי לקבל ולתת הרבה

תשמע

מכיר אותך זה יחסי, כי אני יודע למשל איך אתה מגיב בצורה וירטואלית ואתה יודע שיש הבדל גדול לפעמים בין איך שאדם מציג את עצמו וירטואלית לבין אותו אדם מחוץ לוירטואליות.... אז כן, במובן הוירטואלי אני אכן מכיר אותך במידת מה אך לא יותר מכך. לפעמים הרושם שנוצר באופן וירטואלי - אינו דומה כלל וכלל לרושם שעלול להיווצר בהיכרות לא וירטואלית. מה שאני בעצם מנסה להגיד פה - שזה לא משנה כמה מכירים אותך- הצורך להיות אמיתי הוא צורך שקיים גם וירטואלית כי אם זה לא כך- אז זה אמיתי. כשאתה מציג את עצמך - אתה צריך להיות אמיתי ולא להיות שחקן שיודע שלא משנה מה הוא יגיד - יתמכו בו.

צודק לחלוטין

ואני משתדל תמיד להיות אמיתי יש קטעים שקצת מחליק פינות אבל אף פעם לא בגלל טובתי האישית אבל אתה נראה לי קלטת את הראש ואם אנשים היו משתמשים במדייה הזו נכון ה5 מגה זה כבר לא גבול...

טלה ונסיך פששששששששששש

שניה עוזבים אתכם לבד, ואיזה גילויים גבריים יוצאים פה :) אני גאה בכם
אני חושבת שהבעיה העיקרית שלנו, של כל המינים, זה שהמאה העשרים והאחת הזאת הרגה לנו כמעט לגמרי את תמימות הרגש, וקבלה יותר מידי בברכה את כל העקרונות וההגיונות והסדנאות והפילוסופיות והפסיכולוגיות בגרוש... ואם ננסה לנקות מעלינו את המסיכות והפחדים, וניתן לעצמנו להיות עצמנו.. יהיה לנו יותר קל ואז בטוח, שמי שיתאהב בנו, יתאהב **בנו** ולא באיזה דמות שהחלטנו ליצור לעצמנו כי אמרו לנו שככה צריך..

:)

אתה רואה? זה כבר בטבע שלנו להאשים... הנה גם אני עושה את זה , מודה... אבל יש כבר את הדור שנולד אל תוך השנוי כמוצר מוגמר ואז, יותר קל לו להסחף אל תוך המערבולת הזאת, והוא באמת פחות אשם ממי שיצר אותה מלכתחילה... פעם לא היה יותר מידי איפה ללכת לאיבוד הכל היה פשוט יותר היום? היום יש כל כך הרבה דרכים... שאדם יכול לבזבז חיים שלמים ושנים על גבי שנים על טעויות, לפני שהוא יגיע, ואם בכלל, לדרך הנכונה. וכמה מזל צריך כדי שגם הוא וגם היא יגיעו לאותה דרך נכונה יחד וייפגשו בה?

למעלה