ארגון משחקים, הקהילה ו´האחווה´

Claudius

New member
סיפור פוסט-טולקינאי: "שלהבת הגבירה"

סיפור מקורי פרי עטי, המתרחש במסגרת עולמו של טולקין, כ 2500 שנים לאחר תום מלחמת הטבעת המתוארת בשר הטבעות. הסיפור מתפרסם בהמשכים, וכעת מפורסמים באתר שבעה פרקים משוכתבים וערוכים. בתקווה, יתווסף הפרק השמיני מחר. כתובת הסיפור באתר "הוביטון": my.ort.org.il/tolkien/fanfic/story/story.html

dannif

New member
הצעה לכולכם.

שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת,אם הייתה לכם אפשרות האם הייתם משחקים במשחק תפקידים מתקדם המבוסס על האינטרנט ובזמן אמת. דני

Elkaran

New member
שימור של קבוצות קיימות../images/Emo119.gif

אם יש קבוצות מגובשות ו\או עם רמת ביצועים גבוהה, שנוצרו למטרת WAR4RING לדעתי האישית יש לשמור על שלמות קבוצות אלה לא רק למשחק החוזר של W4R... (אם וכאשר יתקיים)... אלא גם לRים הנוספים שלפי המידע הנוכחי יצוצו להם מתי שהוא בקיץ... זו דעתי האישית, והייתי רוצה לראות מה חושבים שאר הפורומיסטים... Elkaran

mouth

New member
ה"אחווה" לקידום R-ים - כרטיס ביקור

1) מי לעזזאל אנחנו? האחווה היא יוזמה של רבים וטובים מאנשי משחקי התפקידים בארץ : שמוליק קרן (איוב), אושר, איילת כץ (קפטן ריוונדל), אמיר ארד, דיקי (קפטן לוריין), ירון נהרי (קפטן אסגרות), הדר עמר(R נוער), אלכסי, מיכאל, אסף הרשקו, איתמר פארן, אורן פלדמן,שגיא מוסקוביץ (שליץ), נדב אלגרזי, דנה, אורי פולגר, מריה גורביץ (גולה),איה שחם ועוד, שמטרתה ליצור קהילה תומכת ומגובשת לקידום ז´אנר המשחקים החיים (R-ים) בארץ. 2) למה באנו? האחווה התהוותה מאותו מומנטום מדהים שיצר war4ring. אין זה משנה עם war4ring עצמו היה הצלחה או כישלון, כך או כך הוא עשה לעולם המשחקים החיים שרות לא מבוטל, הוא היה שאפתני וגרנדיוזי, והוא הצליח לסחוף מאות אנשים לפעילות מאומצת וליצירה. War4ring היה חזון, וגם אם הוא לא התממש כמו שקיווינו כולנו, הוא לא הלך לאיבוד. ועל בסיס ההתעוררות הזאת, על בסיס הפריחה וההרתמות הכלל קהילתית לפרוייקט העצום הזה, נולדה ה"אחווה". להמשיך את החזון, להמשיך את העבודה, להפיק הפקות גדולות מהחיים, ללכת על מבצעים מרהיבים ומנקרי עיינים ולתת כתף ושכם לכל מארגני ה-R-ים באשר הם. 3) החזון האחווה מרימה דגל שסביבו מוזמנים להתכנס כל אלו שרוצים לעזור, לתרום ולתמוך בסצנת ה-R-ים בישראל. אם אתם מוכנים להשקיע מזמנכם, מרצכם, נסיונכם ודמיונכם, לא רק להפקות הפרטיות שלכם אלא לכל מי שירצה להרים R משלו, אתם מוזמנים בחום! כל פעיל יקודם בברכה! אנחנו זקוקים לאנשים שרוצים לכתובב עלילות, לארגן קבוצות, למאסטרים, בוני חרבות, מרימי הפקות, אנשי חזון ואנשי מעש. זה לא שאנחנו ה"אחווה" ואתם קהל היעד. זאת האחווה האמיתית – זהו החזון שלנו, של יצירה הדדית, סיעור מוחות, שיתוף ידע וניסיון, בין מספר אנשים רב ככל שניתן, ע"מ להעשיר ולמקצע את התחום, על מנת להרחיב ולגבש את הקהילה. אנחנו מעוניינים לקחת את הרגע הזה ולא לתת לא לדעוך. ליצור תנועה שתמשיך גם לשנים הבאות, כך שלא תבצרנה "עונות מתות" כשמחזור שלם של מארגנים מתגייס, וכל הידע שהם צברו הולך לאיבוד, או נשאר במסגרת המאד מצומצמת שלהם. המטרה כמובן, היא לקדם ולהשביח את הז´אנר. אנחנו מרימים מערך אירגוני שיאפשר את כל זה, על מנת לתת פתרונות טובים לכל מארגן R-ים שזקוק להם. כך שבמידה שמי מכם מארגן R וצריך עזרה כלשהי (חסרים NPCs, עזרה בכתיבת העולם או העלילה, עזרה בסדנאות (נשקים, תפאורה, תחפושות), רעיונות למיקומים אפשריים, אירגון ביטוח, שמות של ספקים זולים וכו´ וכו´ וכו´) תהיה לו כתובת אליה הוא יוכל לפנות. ומי יודע ? אולי כשעוד חודש מישהו אחר ירצה להרים משחק משלו, מישהו שזר לכם, אתם תסכימו להגיע לסדנאות שלו או לגלם NPC במשחק שלו בדיוק מאותו מקום של עזרה הדדית. 4) העונה במקביל להקמת האירגון התומך בכל יוזמה פרטית, אנחנו מרימים עונה (12 חודשים) משלנו. הסאגה – סדרת משחקים בעולם מתמשך (פרטים נוספים בהמשך), ועוד מספר קטן יחסית של R-ים חד פעמיים (גיוון) . מכמה סיבות: א) אנחנו רוצים להרים-R :) ב) על מנת שהארגון יהיה אפקטיבי הוא צריך להתגבש בצמוד להפקה גדולה,ובאמת לענות על כל הצרכים שלה (להשתפשף על המשחק). ג) לקבוע סטנדרטים גבוהים, בתקווה שמשחקים עתידיים ישאפו אליו ואף יעברו אותו. ד) להציג את עצמינו כגוף בעל ידע ונסיון מוכחים כשאני אומרת "עונה שלנו", אני לא מתכוונת שאת כולה יריצו בהכרח מי מהאנשים שהזכרתי לעיל, אם מי מכם ירצה לקחת על עצמו את אחד הפרקים בסאגה (תוך הצמדות לרעיון הכללי), או את אחד במשחקים החד-פעמיים – אנחנו נשמח, באמת, כי זה הרעיון. אנחנו פותחים את העונה, אנחנו מנסים לקבוע רף גבוה ואיכותי, שיבטיח מקסימום הנאה. אנחנו לא רוצים בכם רק כשחקנים, אנחנו רוצים בכם כשותפים פעילים וקובעים. חשוב לי להבהיר שלמרות שהמשחקים שהאחווה מריצה עומדים בתקנים מסוימים (לדוגמא ביטוח, עבודה עם רשויות, תקני נשקים ועוד), כל משחק פרטי שרוצה להעזר בנו, אבל לא מוכן לעמוד בחלק מהסטנדרטים (לדוגמא לא רוצים ביטוח), יקבל עדיין את כל העזרה האפשרית. אנחנו רוצים שתרימו R-ים, אנחנו רוצים שהם יהיו מדהימים, אנחנו רוצים שהם יצליחו, זה יעשה רק טוב. אנחנו כאן כי אנחנו רוצים להשתתף ב-R-ים רבים ככל הניתן, וטובים ככל הניתן, הן כשחקנים והן כעוזרים מכל סוג שידרש. 5) מצב נוכחי תשמעו, בסה"כ קמנו לפני פחות משבוע. רק אתמול גיבשנו לנו שם. האירגון עצמו בחיתוליו, והאחווה כוללת בשלב זה רק גרעין מצומצם יחסית. הצמיחה שלנו היא פקטור של זמן ושל הענות מצדכם. ככל שרבים ממכם יבעו נכונות לקחת חלק ולעזור, נוכל אנחנו להשקיע כוחות גדולים יותר בפרוייקטים עצמיים שיהיו מעוניינים בעזרתינו. אני אפרסם בנפרד את רשימת התפקידים הנוכחית. אבל בנתיים הרי שתי כתובות לשרותכם: *) איילת כץ – אחראית המסטרים - כל מי שמעוניין לקחת חלק ולתרום (על בסיס זמן ויכולת כמובן) מוזמן לשלוח mail ל- [email protected] עם כמה שורות על עצמו (שם, גיל, מקום מגורים, טלפון) , ניסיונו בתחום, התחום/ים בהם הוא מוכן לתרום (עזרה בכתיבת עלילות, בניית נשקים, לוגיסטיקה, אימונים, וכו´). *) שגיא מוסקוביץ´ (שליץ) – אחראי על R-ים עצמיים ועל אירגון פעילויות בין R ל-R. כל מי שרוצה כבר עכשיו להעזר בנו להפקותיו הפרטיות מוזמן ליצור עמו קשר ב- [email protected] . והוא יעשה את כל המאמצים לספק לכם את העזרה לה אתם זקוקים. במקביל מי שרוצה לתרום למפגשים הבין R-ים, מוזמן לעלות את יוזמותיו מולו. זה מן הסתם לא הכל, אבל זאת ההתחלה. אתם מוזמנים להגיב כאן – להביע דעה או עניין, לשאול שאלות שלא ברורות לכם. אני אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד או להבהיר נקודות לא ברורות. בתקווה לעתיד מזהיר ופורה, Mouth

../images/Emo162.gifלך לך למידבר

"יש לנו ארץ נהדרת..." הרעיון של LARP מבוסס על חולית או AL QADIM או אפילו על MAD MAX נהדר ניפלא בו נהיה מחוברים למציעות שניה אנחנו לא בארץ התיכונה ואפילו לא בניו זילנד (שם יורד כל השנה גשם מה שלא מפריע להם לשחק) אל לנו לשכוח שרוב הארץ מידבר הנגב מלא אתרים מעולים מצודות נבטיות וביזנטיות חוליות מערות קניונים נאות מידבר אין לי ניסיון בלארפים אבל אשמח לעזור לכל אחד שינסה למשוך את המשחקים דרומה (אני גר ליד חדרה אין כאן אינטרסים סמוים

bladekilleris

New member
עיתון לארפ

שלום לכם ידידי היקרים שחקני כל הקבוצות בלארפ הגדול _(והאדיררררר ) שהולך ליהיות בסוכות ושבועות אז אגש לעניני אני רציתי להקים מעין ירכון לארפים שיופץ פעם בחודש עכשיו , זהו יהיה ירכון מכוון (אינטרנטי) רציתי שאם יש לכם כתבות \ המלצות \ אתם מוכרים נשק \ אתם יודעים על לארפ כל שהוא אז פרטו עליו טיפה בקיצר כל מה שאתם רוצים ויודעים על משחקי תפקידים כן זה גם מ"ת רגיל... אשמח לקבל עזרה... כי לצערי או לא לצערי למעשה יש פה אנשים יותר מנוסים ממני בשנים רבות בתודה שי או לחילופין שמי ההוביטי - אגרפוט

flipmode

New member
אני לא אוהב להיות כזה... מה עושים ?

יש לי ולחבריי בעיה להגיע ליער בן שמן, בגלל סיבות בטחוניות האם אני היחיד שלא מסוגל להגיע לשם ? לפי דעתי אם המשחק יתקיים במקום אחר, ברמה בטחוניות יותר גבוהה בוא נגיד, יגיעו הרבה יותר אנשים. רוב חבריי ש(מאוד) רוצים להגיע, לא יכולים בגלל הורים למשל. מישהו פה מסכים ?

Ranger One

New member
אני בהחלט בעד...

אם עול םהמערה מוכן לשלב לעצמו את הקבוצות אז מצויין. זה בהחלט יתרום כי כבר יש גיבוש בקבוצות, יחסים בין הקבוצות , חלוקת תקפידים בכל קבוצה וכדומה...

Mongarele

New member
אחראי שחקנים ופניות ציבור

שלום, אני מרכז פניות של שחקנים לארגון הארים הנולד בימים אלו, האחווה. כל פניה או שאלה שיש לכם ואין אתם יודים למי לפנות, תופנו אלי. אשמח לאזור לכל פונה בכל דרך. אפשר ליצר איתי קשר: [email protected] 411135 051 0957 699 03 אחראי שחקנים, ירון נהרי

חולית? השטח מתאים, אבל...

בהחלט! צריך לנצל את מה שיש - "כי זה מה יש ואם זה ננצח!" אבל קשה לי לדמיין לאר"פ עתידי עם לייזרים, מכונות, ורובוטים. אלא אם יש ברשותינו ציוד קוויזר או משהוא כזה. לעומת זאת, מה דעתך על לאר"פ היסטורי, המדמה אירוע שקרה - כמו קרב עתיק בין הצלבנים למוסלמים, או איזה כיבוש רומי והתנגדות הקנאים? נראה לך שזה יעבוד? אגב, אני בטוח שרבים דווקא כן משחקים במצודות בנגב. פעם, מזמן, שמעתי על משחק במצדה.

גולהייד

New member
יש קצת בעיות אחרות

נראה כאילו יש בעיה למצוא מקום שיכול(ומוכן) לאכלס כמות כה גדולה של אנשים מחופשים,עם חרבות ומגינים,שמדברים אורקית או קוונית וכו´. מקום בו אנשים לא יופרעו ולא יפריעו למהלך המשחק. המשחקים ה"רוסיים" מצאו מספר מקומות כאלה ומסתבר,שכנראה זהו המקום שהולם את הדרישות בצורה הטובה ביותר(למרות שאני בטוח שלא תהיה התנגדות אם תמצא מקום יותר מתאים).

נימריל

New member
../images/Emo41.gifתגובה שמחה

נשקלים אתרים שונים לביצוע עונת המשחקים המתמשמשת בקרוב תשובות סבלנות סבלנות :) נימריל

Mongarele

New member
כל הכבוד

אדוני, אני אוריד בפניך את הכובע כשייצא הגיליון הראשון. מאחר ויש לי כובע מכוער ואני סס להוריד אותו, הרשה לי לנסות לעזור לך. בימים אלו קם ארגון נפלא בשם "האחווה". אנו חבורה של אנשים חסרי חיים ובעלי ידע וניסיון רב במשחקי "R". זהו השילוב האולטימטיבי לאפשר לנו לעזור או לתרום ליוזמות ברוכות כמו שלך. אנא, כל הרוצה להצטרף, לעזור או להיעזר זהו המייל שלי:[email protected]

למעלה