ארגון משחקים, הקהילה ו´האחווה´

גולהייד

New member
וואלה!!!(בשם ה-OFF-GAMER)

אם אתה מעוניין לעבוד בשיתוף פעולה עם "האחווה" על היוזמה המשובחת שלך, נא צור עמי קשר [email protected] בתקווה לשיתוף ושיתוף-פעולה שגיא אחראי תיאום ושיתוף פעולה,האחווה.

Ranger One

New member
הממ....

יש לי מספיק ניסיון בתחום העיתונאות כדי לתרום אותו לך. אם תצטרך אי-פעם עזרה (אפילו הדברים היכ בסיסים כמו ארגון וכדומה) אני אשמח לעזור.

מאילס

לא אין לי מאילס או המרים (המע"ט היה כנראה הלארפ הגדול ביותר שהשתתפתי בו) עם ידוע לך על משהו אני אשמח לנסות נב יוני מריוונדיל?

the off player

New member
מנסים לגייס כאלה לאר הקרוב

בבקשה! לכל מי שיכול להביא למשחקים את הדברים הבאים: דרקונים(רצוי מאולפים ומעוקרים)או דמויי דרקונים מפלצות מיתולוגיות למיניהן פילים,סוסים,קרנפים,נמרים וחיות בר למיניהן עגלות,מגדלי מצור וכו´ נא לשרשר הודעה בהמשך...

מגדלי מצור../images/Emo164.gifאין בעיות

מגדלי מצור ניתן לבנות מסנדות צופיות תקניות (בארך 30 -40 למיגדל חזק שניתן לשינוע בקשר ל פילים ושאר ערוב אני לא חושב שזה חוקי אבל אני יעשה את המקסימום

יאיא??

יאיר, איך הולך (אני מקווה שדרומה)? כן זה אני. א, אני חושב שאתה ראוי ל"פרס נובל לאהבת הארץ" על ... ובכן... אהבתך לארץ. אתה באמת אוהב לטייל, אה? פעם עשית את שביל ישראל? אם אתה לא מבין, את השם יאיא קיבלתי מאיריס ואורנה (לא אין לי מקורות מודיעיניים חסויים, אם תהית). ב, לא אין לי אמצעי מאילס. למרות שחבר טוב שלי קמב"ץ במא"ט בבאלי"ש (לשם התכוונת נכון?), אז אולי? נחמד לשמוע ממך, ד"ש לכולם, יוני מריוונדל,או אבא :).

פדמירדן

New member
אחי

אחי האבוד הנה אתה מראה פרצופך שובב כמה נחמד לישמוע ממך ומבינך אימלדריס לנצח.

אנא מכם -שיחות פרטיות בערוצים פרטים

אנא שמרו את ההתעדכנות על הצבא בהודעות אישיות. הקפידו על דפי פורום ענייניים ואינפורמטיבים. זהו מגרש דיונים ציבורי, ולא מסיבת שישי. גם ככה קשה לנווט פה.

Mongarele

New member
יוזמה

למה שלא תצטרף ל"אחווה"? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=224&msgid=3619915

Elkaran

New member
I must protest../images/Emo119.gif

As Nimrils husband I must protest against this awful slandering of her good name ... being odd is part of being in R´s anyway, do you consider yourself normal??? I think most of us don´t Elkaran

the off player

New member
האחווה פותחת את שעריה

תמיד רציתם להריץ משחק תפקידים חי,הייתה לכם עלילה מדהימה והמון רצון טוב אבל אין לכם מושג איך עושים את זה. תכננתם,עמלתם,גזרתם,תפרתם,פירסמתם,קניתם אבל חסרים לכם עדיין NPC´S בתפקיד המלך וליצן החצר. ב-144 ניתקו לכם בכעס כשביקשתם את מספר הטלפון של החברה להשמת דמויות בלא שחקן באיזור תל-אביב ואתם לא יודעים מה לעשות. אתם מריצים משחקים חיים כבר עשרות בשנים וסתם מעניין אתכם לראות איך אפשר "להעלות את הרמה". רציתם איזור לשחק בו,ביטוח לשחקנים,פירסום הולם או מה לא- כאן האחווה מגיעה אליכם! אוסף האנשים המקצועי והנכון ביותר לעזור שנראה זה שנים נרתם לעזרתכם- החל מתכנון וכלה ב-NPC´S, בין ללמוד לתפור במכונת תפירה ועד לאישורים משטרתיים וייעוץ משפטי, אנחנו קיימים כדי לעזור למשחק שלכם להצליח. לתיאום,בקשות לעזרה,או כל דבר אחר שהוזכר כאן או צץ לכם בראש נא פנו אלי לדוא"ל- [email protected] בברכת ריבוי משחקים חיים ואירועים משמחים השליץ.

כל הכבוד! אני מברך על פתיחת השערים

אני מברך על פתיחת השערים למרות ההחלטה להתרכז בסדרה מרכזית ובמשחק צדדי. פתיחת השעRים עונה על מטרת ´האחוה´ יותר מכל דבR אחR. בואו בהמוניכם! (למען הבהר: זו התבטאות אישית).

למעלה