ארג... אפשר להבין מה זה הקטע הזה

magenta73

New member
ארג... אפשר להבין מה זה הקטע הזה

של "ומה יוצא לך מזה"?... אתמול הייתי במקום הזוי למדי, ידיד שלי הציע לי להצטרף איתו לערב שירה שאירגן בחור מהעבודה שלו. היה מצחיק, הדרך היתה בכל מיני שבילי אפר באמצע יער, כאלה שנוסעים עליהם למסיבות טבע, עם סטיקרים פה ושם לסמן את הדרך וכו', ובסוף הגענו לקומזיץ של חבר'ס בוקים כאלה, שישבו ושרו מול מסך שירים ישראלים... לא משנה. הזוי משהו. בכול מקרה, הצטרפה גם ידידה טובה אחרת של הידיד שלי. שבזמנו הוא שאל אותי איך זה שאנחנו לא חברות טובות, זה היה מוזר לו, ואז הזכרתי לו, שהיא לא בדיוק מכירה אותי ותמיד חשבה שאני סנובית (אני???), ופעם אחת ישבנו, שלושתנו, אכלו ודיברנו, ואז סיפרתי להם על י'. (י', המחזר שחזר מהכפור, המנצח בתחרות, האיש שהאפיל על האישון, כן... י'...). בזמנו הי' אז סגר את הבאסטה בטוענה שזה לא זה. ואני כעוס כעסתי, או יותר נכון התבלבלתי, כי סך הכול היה ממש כיף... ואז היא אמרה לדאקי (הידיד) שאני דווקא מקסימה וכו' וכו' (כאילו דאה!)... בכול מקרה, עברה מאז חצי שנה, והנה הי' חזר לחיי. הסביר למה הוא בזמנו סגר את הבאסטה (לא רצה קשר רציני ולא רצה לנצל אותי רק לסקס, הו, האימה!) והוא הרי גם טס בקרוב, כך ש... כל הנותר הוא להנות ממה שיש. המצב הוא כזה. אני והי' מאוד מחבבים אחד את השני ומאוד נמשכים אחד לשני. וכיף לנו יחד. לכשאנחנו נפגשים. "זוג", כהגדרתו, אנחנו לא. אבל אנחנו מדברים כל הזמן במסנג'ר ונפגשים פעם ב... והוא חמודון, הוא תמיד מצא חן בעיני, כן. וכפי שנאמר, הוא גם הפתיע אותי, הילד...
אקיצר, סיפרתי לה שאני והי' חזרנו להיות בקשר, ואז היא וחברתה שהצטרפה למאורע התחילו לעשות לי גריל על למה אני בקשר איתו אם זה לא הולך להיות משהו רציני. ואמרתי להן שכיף לי. וזהו. ועוד פעם גריל - אבל לא יצא מזה שום דבר. ואני - אבל כיף לי, וסך הכול הוא לא "סוגר" אותי. והן - אבל הוא כן, את לא מחפשת... ואני - אבל גם אם הוא לא היה, אני לא הייתי ממש מחפשת... אני לא מבינה את זה. להיות עם משהו רק אם "יצא משהו מזה". הרי אי אפשר לעולם לדעת מה יהיה מחר. ואיך אפשר בכלל לתכנן על העתיד, היום, במיוחד כשמדובר בעוד אדם בסירה איתך, שאתה לא באמת יודע איפה הוא נמצא, ובכלל, אתה עוד לא ממש מכיר אותו בשביל להחליט שאתה רוצה "משהו רציני" איתו. למה אנחנו חיים מתוך ראייה עתידית ולא מתוך היום יום? למה זה מגיע ל"מה יצא לי מזה"? הרי מכול קשר יוצא משהו בסוף, לא? ואולי אני סתם מזיינת את השכל... בכל מקרה, מה אתם חושבים?

belli80

New member
תבדקי

לו טוב טוב בכיסים. אולי יש שם טבעת יהלום. ואז ייצא לך מזה. תוכלי למכור אותה ולטוס למזרח!! (שונאת, גם אני, את קו המחשבה המאוד פולני/נצלני/מבועת/השעון-הביולוגי-שלי-מתקתק-הו-לא! שמביא אנשים, או בעיקר אנשות, לחפש את "הבעל למופת" ולא את מה שהיא רוצה, גם אם זה רק גוד-טיים. הכרתי פעם מישהי שחודש לפני חתונתה התוודתה בפני שהיא לא אוהבת אותו בכלל. וכששאלתי למה, לעזאזל, היא הולכת על זה, היא ענתה שהוא יהיה בעל טוב, ומפרנס טוב לילדים. נגעלתי. אבל מה? יצא לה מזה. בדוק.)

magenta73

New member
אני לא מבינה את זה

ומקווה, מה מקווה, יודעת(!), שאני לא אגיע למצב הזה בחיים. עדיף לי להיות לבד מאשר עם משהו שמשמש על תקן "מפרנס ואבא טוב".

ufffnick

New member
מה זה משנה?

מה הן חושבות, מה אנחנו חושבים, מה ההורים שלך חושבים ומה הבחור בפיצוציה חושב?! טוב לך? את נהנת? יופי! אחלה! נפלא! תהני המון! למה כל כך עקרוני מה אחרים חושבים על יחסים שלך עם אנשים, מבלי להכיר את הנפשות הפועלות בנושא? וכן, זו דעתי לעניין. סתם ככה מהצד? אם שניכם נהנים, אם לך טוב בלי הגדרות והבטחות עתידיות, תהני! באמת, תהני והמון. חוץ מזה שזה לא אומר שלא יקרה משהו בעתיד, וזה לא אומר שלא יתפתח משהו מעבר לזה. אולי תתפתח מערכת רגשית ואולי לא, למי נתנה הנבואה כולנו יודעים. השאלה החשובה יותר כרגע היא, האם זה באמת כל כך משנה? האם את כבר מפתחת רגשות, שזה מה שדוחף אותך לחפור ולדבר על זה? קודם איתן ועכשיו איתנו? ובמקום איתו?

magenta73

New member
מה זה "מפתחת רגשות"?

יש לי רגשות אליו. זה ברור. היו לי רגשות אליו עוד לפני שנפגשנו לראשונה, ותמיד יהיו לי רגשות אליו. אני חושבת שהוא מעניין, רגיש, אינטילגנטי והוא בנוסף להכול גם חתיך. אין ספק שהוא הסחורה הטובה ביותר להביא לאמא הפולניה הביתה. אז? זה לא אומר שאני אכן רוצה להביא אותו הביתה לאמא. "רגשות" זו מילה גדולה מאוד, אתה לא חושב? אם כבר, לדעתי, אנחנו לפעמים מתבלבלים בין "רגשות" ל"רכושנות" שי'ז מיין! פרשס! ואני לא חופרת בזה בגללו, אני חופרת בזה בגלל שני סוגי הראייה שיש. שלא מסתדרים כ"כ זה עם זה. מצד אחד - להנות מהרגע, ומהצד השני - הפולני - (שמה לעשות, אני 75% ממנו, לפחות בגנוטייפ), והוא- לבנות בית לתפארת מדינת ישראל. גם אין לי מה לחפור את זה איתו, רק בגלל שזה לא אישו כ"כ, כרגע, איתו. אני מדברת באופן כללי...

ufffnick

New member
אז באופן כללי

תהני המון, עכשיו וגם מחר. כשירגיש לך נכון להביא אותו הביתה לאמא הפולניה שלך, אז תביאי. אלה לא בהכרח שתי גישות קוטביות, אלא יותר אחת שצומחת מהשנייה, תלוי בתחושה. וכן, רגשות זו מילה ענקית, כשאני אומר "רגשות" אני מתכוון למקרה שאת רואה אותו מעבר ל-מחר בערב.משהו ארוך יותר. גם לי היו כמה בחורות שלא הבאתי הביתה לאמא המרוקאית שלי, למרות שהיו אי אלו רגשות, ולמרות שנהננו המון יחד והיה כיף, זה לא התפתח מעבר לזה. והיו גם מקרים שלא ממש הגדרנו עצמינו כזוג פעיל. הנקודה היא, שזה בסדר גמור, המצב. והוא יכול להתפתח למשהו אחר והוא יכול להשאר כך עד שלמישהו ימאס והוא יכול להתפוגג אי שם בחלל. זה לא אומר שדעות לחוצות של "המשתוקקות לטבעת" צריך להוביל או לעורר בך ריגשות אשם לצורת החיים שאת בוחרת. אם טוב לך, אז כל הביקורת שבעולם לא צריכה להפריעה. גם אם היא באה מהפולנייה שבתוכך.

belli80

New member
אין דבר כזה

"מדברת באופן כללי". משהו יושב לך על הבטן, וזה די ברור. כל מה שאופניק אומר הוא שהמשחק הזה טוב ויפה, וגם די נעים, כל עוד כל הקלפים על השולחן. אם את מפתחת מערכת שלמה של רגשות ותסריטים לגביו (וכן! גנוטיפ הוא משהו שבהחלט אפשר להתגבר עליו, במקרה שלנו..) אז בסופו של דבר את רק תמצאי את עצמך נפגעת. ואף אחד מלבדך לא יכול לשנות את זה...

magenta73

New member
זה יושב לי בבטן

כי אני גם רוצה לכתוב על זה משהו ובגלל זה אני מנתחת מהתחת. וזה ממש לא רק בגללו, זה יושב לי כבר כמה זמן. ההבדל נגיד, בין כל מיני רומני קיץ ללפגוש משהו ב"שיגרה", וציפיות שיש... האם הם אמיתיות, כלומר קשורות לאדם או קשורות למקום. אני לא יכולה להסביר את זה עכשיו יותר טוב מזה... (עכשיו זה המן להגיד שהפורום הזה הרבה פעמים עוזר לי לכתוב דברים? או שנגיד, לסדר דברים יותר טוב במוח?...) ולא, אני לא מפתחת תסריטים. לשם שינוי.

belli80

New member
בוודאי

שהרבה פעמים ההתפתחות, או חוסר ההתפתחות, הן רק תוצר של מקום, תיזמון או שלב בחיים.. לפעמים יש בנו נכונות גדולה, ואז ההתלהבות מהירה יותר (גם אם חסרת ביסוס.) ולפעמים אנחנו פשוט משדרים צנוניות ושיממון... רק שתי דוגמאות: אני ובנזוגי- התחלנו, באופן מוצהר וברור לשני הצדדים, כ"סיפור של קיץ, לא יותר" , מקסימום שבועיים. באוגוסט הקרוב, אי"ה, סוגרים שלוש שנים...
ובקיצון השני- ידיד מאוד טוב שלי- אינטיליגנט, חמוד, נחמד ודי חתיך- בחורות היו נופלות לרגליו, בדיוק בתקופות שהוא היה הכי לא בעיניין, והיום- הוא נואש לקשר, ונופל רק על המתוסבכות, המפונקות והנכות ריגשית. הההםםם... להכיר ביניכם? מה הגובה שלך??

belli80

New member
אה! וגם..

חופשי, אחותי, תסדרי עלינו את המחשבות. רק תודיעי מראש שהן מבולגנות - אחרת זה פשוט מאוד מבלבל..

moi24

New member
הלו הלו!

מצטערת ככה להידחף, אבל מה איתי?! מתוסבכת, מפונקת ברמות קשות, ונכה רגשית - אך מחפשת קשר. מנצל"שת - חוויה קשה שעברתי בשלוש-ארבע השעות האחרונות... רובם היו זוגות - כצפוי - ואז ראיתי אותו... אותו בחור מקסים שהתאהב בי לפני שנתיים, ולא ייחסתי לו יותר מדי חשיבות. הייתי מפונקת עוד יותר, שחצנית ויהירה וחשבתי שמגיע לי הכל. פתאום ראיתי אותו (הוא בזוגיות של שנה וחצי, עם חברה של חברה שלי - לא פחות!). הוא היה לבד הפעם, וכל הזמן ניסה לפתח איתי שיחה... רק שאני הייתי יותר מרוכזת באיך שהוא נראה, ואיך שהשתנה מאז... פשוט אין מילים. הבנאדם פשוט מסנוור.. נראה מעולה, יש לו שנינות הורסת, חכם ברמות,עוד מעט מסיים דוקטורט. פתאום תפסתי את עצמי מגמגמת, ורציתי למות! איך הייתי כל כך מטומטמת? איך פספסתי את הדבר הזה? ובנימה אופטימית זו - שיהיה שבוע מקסים לכולם!

belli80

New member
ההממםםם...

את גרה בירושלים, נכון?? יש מצב!! אמנם הוא רק מתחיל דוקטורט, אבל אני מקווה שזה יהיה בסדר..
(זה נחשב סרסרות??)

moi24

New member
סרסרות

זה כשהבוס שלך דורש שתסדרי לו מישהי, כשיש לו חברה, ולמה? כי "למה את לא יכולה לדאוג לי כמו שאני דואג לך?!" מה אתה חש?? רגע שאלה חשובה - למה שאלת את המג'נטה על הגובה? יש משהו שאני צריכה לדעת?

belli80

New member
אז.. ../images/Emo123.gif

בפעם הבאה שהוא מבקש ממך שתסדרי לו- תקבעי לו דייט בפאב אפל עם בחור ענק וקירח עם זקן צרפתי וקעקוע של נחש אפעה על הכתף השמאלית!
יש מצב שתאבדי את מקום העבודה שלך, אבל תצאי משם בידיעה ברורה ואמיתית שלא נתת לו לדרוך עלייך לגמרי (בניגוד למה, שלפי מה שאת כותבת, הוא עושה לעיתים קרובות למדי..הנבלה!
) וחוץ מזה- הסיכוי שהוא יתחיל להתייחס לסובבות אותו בקצת יותר כבוד יעלה משמעותית, במיוחד אם תטרחי לספר לכוווולם מה עשית. אה, הוא פשוט די גבוה, שלא ייצא מצחיק. (belli, שבהפרש הגבהים בינה לבין בנזוגה אפשר להכניס עוד בנאדם שלם ולגיטימי לגמרי..)

moi24

New member
טוב

בפעם האחרונה שבדקתי הייתי מטר שישים וקצת, ומאז לא צמחתי יותר מדי... ולגבי הנבלה (יפה אמרת!), זה כמה חודשים שאני שוקדת על תכנית להוציא אותו מהארון (כן, יש נתונים מחשידים)... מיותר לציין שזה לא ישדרג אותו בשום אופן

moi24

New member
אם לא הייתי חוששת

מחדירה לפרטיות (ובצדק) במקום הזה, בכיף הייתי שוטחת את כל הסודות... אוכל רק לומר שקיימת סדרתיות מסוימת במערכות היחסים שלו (אם אפשר לקרוא להן כך), ובנוסף ניתן להבחין בסדרתיות מסוימת בחיצוניות של אותן הבנות (מי אמר ליידי בויז?).

moi24

New member
לא יודעת איך הגעת לזה

מאודדדדד נעים לי בעבודה. לפעמים אני מרגישה כמו אמא לתינוק בן שנתיים, שרק מחפש צומי כל הזמן. שולח לעצמו תמונות של עצמו משתזף עם שתי בחורות מכל צד (כשהוא יודע טוב מאוד שאני קוראת לו במייל כל בוקר). למה לעזאזל אני צריכה לחזות בזוועות שכאלה בזמן הקפה הראשון של הבוקר... חוץ מזה, יש את הקריזות היומיות, השבועיות והחודשיות, ויש גם את שלושת הרגלים, שזה בכלל סיפור מההפטרה... אבל די נמאס לי לדוש בזה. לא מספיק שאני רואה, שומעת ומריחה אותו 8 שעות ביום, אני צריכה גם לכתוב עליו בזמני החופשי..... יאללה עוד 5 שעות, והולכים למדוד שמלות.... כיף

למעלה