ארג... אפשר להבין מה זה הקטע הזה

moi24

New member
גיזרת ירושלים

חברה הציעה לי לבדוק בכיכר פריז, מכירה? אמור להיות שם מרכז קטן עם שתיים שלוש חנויות לשמלות ערב. בכל מקרה לא תולה תקוות גדולות.

belli80

New member
חזוס

אם זכור לי נכון- אלה חנויות לנשים מבוגרות, סטייל הקולקציה הירושלמית של המשביר לצרכן (לעומת זו התלאביבית שהיא די מגניבה!) אוקיי. יש לי הצעה נהדרת!! ברחוב שץ, איפה שהחנות המיתולוגית לתקליטים- פיקדילי- חנות קטנה מצד שמאל, ליד "יעלי" או "תמרי" או משהו כזה, וברחוב בצלאל, המקביל, אבל יותר למטה, אחרי הביתקפה המעפן שנותן הנחות רק לתמידי בצלאל חנות חדשה יחסית בשם "שירה" - יש להם דברים מקסימים מקסימים, ובמחירים סבירים לכל נפש. לפני חודשיים הייתי אצלם ובאשכרה קניתי חצאיות! לא, את חייבת להבין, בחיים שלי! לא לבשתי חצאיות! חמודה לאללה. מומלץ! (איזה האבלה, למה לא חשבתי על זה קודם??)

moi24

New member
די

הורדת לי לגמרי... באמת זה לנשים מבוגרות? מה פתאום היא שלחה אותי לשם?! את ממש מצחיקה... פעם הבאה שתרצי לקנות חצאית, תשאלי אותי במקום ללכת לשירה. בעצם חכי עד שאני אגמור עם הסרט הזה קודם...

belli80

New member
אמרתי

"אם זכור לי נכון". יכול להיות שלא.. וכן, את באמת יכולה להוות מקור מידע מהימן לגבי חצאיות, הא? טוב, אז לכי לשירה, יש להם חצאית נשף יפהפיה, בצבע ירוק זית, עם דוגמאות של עלים אפורים. הולך נהדר עם המטר-שישים שלך, ועם חולצה שחורה וחסודה. מה 'כפת לך. לא עולה לך למדוד. יאללה, לעסק.

moi24

New member
תגידי שלא קראתי טוב!

כבר כמעט 7 שנים שאני לא לובשת חצאיות....... וממש לא בא לי להתחיל
טוב לפני שיזרקו אותנו מפה בגין טחינת שכל קולקטיבית, אני מכריזה סופית, שהחיפושים תמו. זהו. מעכשיו אני מחכה שהשמלה תבוא אלי ולא ההיפך.

belli80

New member
../images/Emo6.gif

טוב, סליחה, לא סגורה על הזמנים, אבל ידעתי שיש לך קורות חיים מתאימים לזה..

moi24

New member
אכן

ואם לא אמרתי מקודם - המון תודה על ההצעות המועילות (באמת)!
ברחוק אצל כולנו, אמן.

magenta73

New member
אולי תלכי כבר לבוגרשוב

ותסגרי עיניין??? ואם לא - הכי הרבה יש לך את דיזינגוף סנטר. כולה שימלה, יאללה, מי מת?

moi24

New member
לא לא

את לא קולטת את מימדי האימה.......... כולה שמלה? כולה שמלה?!?! מה את חשה?? אתמול עוד כולם טרחו להגיד לי שהסיבה היחידה שכולם יהיו פשוטים זה כדי שאני אבלוט וישר אמצא חתן.... לא, אני צוחקת, הסיבה היחידה שאני עושה עניין זה שכולם כבר מצאו ואני לא יכולה להחליט... יו.. אני חשה בהקבלה מסוימת...

magenta73

New member
תעשי סיבוב בבוגרשוב.

אני לא צוחקת. יש שם המון חנויות בגדים, מכל מיני גוונים. משיקי, לקצת זרוק וליותר קלאסי עד לחנויות מעצבים. בטוח תמצאי שם משהו.

moi24

New member
"בטוח תמצאי שם משהו"

בואי נסכם לא לומר יותר משפטים פטאליסטיים שכאלה, אוקיי? קודם כל, עזבי שזה הרחוב הכי מכוער שראיתי, והכי גרוע לסוליות (לא שמעו על מישורים בתל אביב??), אין שם חנות אחת ששווה התייחסות! תגידי מי בכלל המציא את תל אביב? הלכתי 10 שעות ברגל, ואני בטוחה ב-99 אחוז שנכנסתי לכל חנות פעמיים. מה נקסט? רמאללה? שמעתי שקיבלו קולקציות חדשות......

magenta73

New member
טוב, הבנתי.

ותסלחי לי מאוד. זה לא החנויות וזו לא ת"א. זו את. את כנראה פשוט רוצה להגיע לחתונה של אחותך עם סט תחתונים. או כי הרבה עם ג'ינס. בטירוף שלנו.

moi24

New member
בכיף

דווקא מצאתי סט חבלז... וסליחה על העצבים, זה היבלות מדברות.

belli80

New member
טוב. מספיק.

מה את עושה מחר בבוהוריים?? (שונאת שופינג, וממש ממש גרועה בזה, אבל אני לא יכולה לשאת יותר את חוסר האונים הזה..)

moi24

New member
אני בהיכון

לרוץ לאוניברסיטה ולהיכנס בילדים החצופים האלה שזוממים להרוס לי את התואר.... חוץ מזה אני מטפלת בבוס עד הערב, לבדוק שהמוצץ לא נפל מהפה. אני בשוק ממך. חזקים וטובים ממך ניסו. למה נראה לך שדווקא את תצליחי??

belli80

New member
אני לא

חושבת שאני רבה או טובה. אני יודעת שאני עקשנית.

למעלה